Blogg

Bästa Siri-genvägar för iPhone och iPad för att använda det som ett proffs

När du kan klippa efter och få ett arbete gjort snabbt är det inte meningsfullt att hålla sig fast i en rondell. Nyckeln till att förbättra produktiviteten eller omfamna multitasking är att hitta en smart genväg så att du kan få det bästa av två världar. Påskynda flera ofta upprepade uppgifter med de bästa Siri-genvägarna för iPhone eller iPad!

Så, hur använder du Siri-genvägar på iOS-enhet? För att starta saker måste du finjustera en ständigt klar genväg för en specifik uppgift som du vill göra snabbt. När du behöver göra det är det bara att skjuta upp Siri och tala frasen. Och du är redo att gå!

Innan du sätter dig i rörelse, låt mig berätta ett par saker framför dig:

  • Först och främst har vi sammanställt några av de coolaste genvägarna baserat på användarupplevelsen. Även om du får länken under varje trick, måste du anpassa det baserat på ditt behov
  • För det andra kan du skapa genvägar både från appen Inställningar och genvägar. Så om du behöver hjälp för att komma igång, följ inläggen (direktlänk nedan). Dessutom kolla in sammanställningen av de populära apparna med Siri genvägar integration

Bästa Siri-genvägar: Dags att klippa jakten

# 1. Bläddra bland toppnyheter med Siri genväg

Har du blickar för nyheter och vill hålla koll på de senaste nyheterna från de bästa källorna? "Bläddra bland toppnyheter" Siri-genväg är för dig.

Med denna genväg till ditt förfogande kommer du att kunna ta händerna på de senaste nyheterna direkt. Ärligt talat; det är ett av mina favoritval. Eftersom jag måste spåra de stora berättelserna dag för dag, tycker jag att den här är ganska cool för att göra min uppgift lite lättare. Och jag är säker på att det kommer att leva upp till din efterfrågan också.

Få genvägen

# 2. Öppna Twitter-listor med Siri genväg

För att hålla mig i fred med alla trendiga nyheter har jag skapat ett par privata listor på Twitter. Det låter mig ta en snabb titt på de senaste tweetsna från de webbplatser jag följer.

Ända sedan jag sprang över möjligheten att öppna Twitter-listor med en Siri-genväg har mitt jobb att spåra de senaste tweetsna från favoritkällorna blivit mycket enklare.

Om du vill hålla dina Twitter-listor bara en fras bort, misslyckas du inte med att ge den ett skott direkt.

Få genvägen

# 3. Siri-genväg för att mata ut vatten från din enhet

Modellerna på iPhone 7 och senare är vattentåliga. Men högtalare för iPhones blir alltid något påverkade när du av misstag tappar telefonen i vatten.

Inga problem! Med Water Eject Siri Shortcut kan du mata ut vatten från din iPhone i en enda kran. Den här genvägen använder lågfrekventa ljudvågor för att ta bort vatten ur din iPhones högtalare. Detta gör enhetens högtalare rena och torra och du får samma ljudkvalitet som du haft tidigare.

Få genvägen

# 4. Konvertera foton till GIF med Siri genväg

Den här är designad för sociala medier buff! Skulle det inte vara trevligt om du snabbt kunde konvertera din favoritval till en GIF? Ja, det kan sätta din profil på sociala medier i brand och till och med hjälpa dig att locka många gillar och till och med tvinga dina följare att skjuta kommentarer.

Dessutom kan du också dra full nytta av de här smarta Siri-genvägarna för att förbättra din affärsprofil. Jag menar att det här verktyget kan vara mycket användbart när du enkelt kan förvandla bilden av din produkt till en attraktiv bit. Och när det väl fått mycket uppmärksamhet kommer hälften av ditt jobb att göras!

För att få den här genvägen, tryck på länken nedan och finjustera den baserat på ditt mål. Nästa gång vill du sätta de sociala medierna på en blitzkrieg, åkalla Siri och tala frasen för att få ditt arbete gjort i ett ögonblick!

Få genvägen

# 5. Konvertera Burst Photos till GIF med Siri Genvägar

GIF konverterad från burst-bilder ser mer iögonfallande ut. Så jag tror att många av er skulle vilja prova den här genvägen.

Idag har GIF blivit en oumbärlig ingrediens i våra meddelanden. Därför erbjuder de flesta sociala nätverksappar en stor katalog med levande och animerade bilder.

Förutom att ge roligare till konversationen kan det också vara ett bra verktyg för marknadsföring. Med en helt anpassad genväg som någonsin är klar skulle det knappast ta några ögonblick att ta fram en sensationell GIF som kan spela en stor roll för att göra din produkt mer populär.

Få genvägen

# 6. Inspelning till Evernote

Evernote är utan tvekan de mest populära anteckningsapparna för iOS. Om du har använt den här appen för att hålla dig synkroniserad med dina uppgifter eller skapa anteckningar med lätthet, skulle du vara glad att veta att du kan göra flera genvägar till appen. Och en av dem är att skapa en ny inspelning och spara den till Evernote.

När du är på språng och inte vill lura med programvarutangentbordet kan det här hacket rädda din dag med aplomb. Dessutom kommer du också att skära ut den korta vägen för att ändra storlek på skärmdump, lägga till en ny anteckning från din Apple Watch och mer.

Få genvägen

# 7. Använd Siri-genvägar för att spela din favoritspellista just nu!

Skulle det inte vara supercool, om du kunde börja spela din favoritspellista med bara en liten liten fras? Åh, det skulle vara fantastiskt!

Ofta gillar jag att lyssna på den enda valda låten. Och med den här snygga frasen som alltid är klar tar det bara några sekunder att komma igång.

Få genvägen

# 8. Få vägbeskrivning till nästa evenemang

Du är redo att delta i ett högt profilerat möte. Plötsligt får du veta att evenemanget är planerat att hållas på en avlägsen plats. Vill du inte ta hjälp av Apple Maps för att hjälpa dig att guida dig så att du når dit i tid?

Oavsett om du är ett partydjur, en chef eller en säljare, vill du lägga händerna på det här korta sättet att få tillgång till anvisningarna för nästa kalenderhändelse.

Få genvägen

# 9. Streckkodsläsare Siri Genväg

Vem vill inte ha en fullt fungerande “streckkodsläsare” för att snabbt kunna skanna QR-kod? Jag antar att de flesta av oss skulle vara riktigt glada att ha det.

Oavsett om du snabbt vill komma åt de säkra webbplatslänkarna, kontaktinformationen, kupongen eller biljetterna, skulle det komma in i bilden. Jag har provat genvägen för streckkodsläsare på min iPhone och den fungerar effektivt. För att komma igång, lägg till hacket i ditt bibliotek och låt det sedan komma åt din kamera.

När den är klar, tryck på genvägen för att starta kameran och använd din iPhone för att skanna QR-koden.

Få genvägen

# 10. Siri genväg för att dela plats

Du sitter fast i trafikfylld trafik och chansen är att du kan komma hem lite sent. Du kanske vill dela din nuvarande plats med din berörda mamma eller en orolig fru. Det är då den här färdiga frasen kommer att vara till nytta för dig.

Dessutom är det också trevligt att dela platsen med dina nära och kära för att låta dem veta att du har en underbar tid med dina vänner under en semester. Oavsett vad som kan vara syftet, skulle det vara värt att sätta den här frasen på radaren.

Få genvägen

# 11. Få aktivitetsrapport med Siri-genvägar

Om jag talar sanningen är den här min första val! Som en fitnessmedveten person använder jag appen Health för att vara helvete och hjärtlig. Därför håller jag ett öga på stegen och olika andra saker för att säkerställa att jag är helt synkroniserad med mitt mål.

Det är därför jag gillar den här genvägen som gör att jag enkelt kan beräkna förra veckans genomsnittliga antal steg. Om du också är en fitnessälskande person, prova också.

Få genvägen

# 12. Läs senare

När du surfar på webben i Safari stöter du på en tankeväckande artikel. Så mycket som du vill läsa hela historien har du inte mycket tid att komma igenom. Vill du inte spara till senare?

Håll genvägen "Läs senare" i din kattunge så att du snabbt kan spara en berättelse till dina bästa läs-senare-appar för iOS. När de väl finns i ditt personliga bibliotek kommer du att justera flera saker som typsnitt, färg och till och med tema för att göra läsning till en trevlig upplevelse.

Dessutom har de flesta appar en text-till-tal-funktion för att få din enhet att läsa artikeln åt dig.

Få genvägen

# 13. Siri-genvägar för att kontrollera Amazonas prishistorik

När du är på en shoppingrunda kan du direkt kolla in prishistoriken för vilken produkt som helst med det här fördefinierade hacket.

Från vad jag kan se kan det hjälpa dig att snabbt avgöra om det är rätt tid att välja en produkt eller vänta lite mer tills priset har nått ner till önskad tröskel. Ännu bättre, du kan konfigurera det här hacket så att det också kan nås från Share Sheet.

Få genvägen

# 14. Spela Spotify-spår med Siri-genvägar

Ja, Apple Music har överträffat Spotify i USA och kan störta det senare i vissa andra länder också i framtiden. Spotify är dock fortfarande den mest älskade musikströmningstjänsten över plattformen.

Om du hade varit villig att använda Siri för att låta dig spela Spotify-spår, är chansen att du skulle hitta den här genvägen inte mindre än en välsignelse. Istället för att hoppa in i musikappen och spela upp spåren, anropa bara den virtuella assistenten för att be den spela dina favoriter.

Få genvägen

# 15. Fotogalleri - Awesome Collage Maker

Medan du tittar på några av dina mest minnesvärda bilder som du har tagit under en semester med dina roliga kompisar. När du ser dessa bilder blir du nostalgisk och vill återuppleva minnet.

Vill du inte föra dessa bilder och skapa ett fantastiskt college? Jag antar att ditt hjärta skulle vilja hänga fast i det.

Med den fördefinierade genvägen för bildgaller kan du välja några häftiga bilder och göra dem till ett iögonfallande collage. Och ja, du behöver inte en tredjepartsapp för collage maker för att få det gjort.

Få genvägen

Genvägsappen har också möjlighet att skapa en kort väg för att dela den senaste skärmdumpen via AirDrop, städa upp foton, radera skärmdumpar och dela ett porträttfoto. Jag har försökt på dessa korta sätt och hittat den verkliga affären. Så missa inte dem!

Din bästa satsning?

Bland så många praktiska genvägar vilka har du valt för din iPhone. Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde dela din feedback om dem.

Du skulle vilja titta på:

  • Så här visar du sparade lösenord med Siri på iPhone och Mac
  • Siri fortsätter att säga, "Jag knackar på dig när jag är redo" på Apple Watch? Snabb fix
  • Hur man aktiverar Siri på iPhone
  • 50 roliga saker att fråga Siri: Ta reda på skrattpaketet
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found