Blogg

Bästa iPhone 8 Clear Cases 2020

Det enda fallet som är perfekt för saklösa killar är ett tydligt fall. Det erbjuder full frihet för en smartphone att uttrycka sig. Har du den nya iPhone 8 och ville stoltsera med den levande? Välj bland dessa bästa klisterfodral för iPhone 8 för att låta smarttelefonen vinna över alla ögon utan några hinder.

När vi pratar om egenskaperna är dessa tydliga fall mycket skyddande. Den kompakta designen tillsammans med de exakta utskärningarna gör att de passar perfekt på iPhone. Ännu bättre, de flesta finns i flera färger så att du kan välja en bättre färg.

 • FlexGear
 • Spigen Ultra Hybrid S
 • Caseology Skyfall-serien
 • Caseology Waterfall Series
 • Speck GemShell
 • iSe fall
 • Nya Trent eSobala
 • SaharaCase
 • JETech
 • Anhong
 • Spigen Crystal Shell

# 1. FlexGear

FlexGear är ett fodral i ett stycke med en solid stark rygg och luftdämpad teknik i hörnen. Dessa säkerhetsfunktioner skyddar din iPhone 8 perfekt från normala fall och stötar. Förutom det kommer fodralet också med ett glasskydd för skärmen. Det är ett komplett paketköp för att säkra din enhet.

Bortsett från säkerhetsfunktionerna, är fodralet tunt i design och tillräckligt transparent för att öka skönheten i din iPhone offentligt. Slutligen är fallets pris plånboksvänligt.

Pris: $ 12,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Kolla in på Amazon

# 2. Spigen Ultra Hybrid S

Jag gillar den funktionella designen av Spigen Ultra Hybrid S. Med tillstånd av den kristallklara profilen; det gör att din smartphone kan lysa igenom. Stark uppbyggnad gör det möjligt att erbjuda en militär skydd mot påverkan. Skärmen och kameran har den tillförlitliga skölden i form av den upphöjda läppen. Med den taktila återkopplingen är knapparna lätta att trycka på.

Magnetisk kickstand förbättrar din medievisningsupplevelse med optimal betraktningsvinkel. Dessutom kommer Ultra Hybrid S i endast två färger: kristallklar och jet svart.

Pris: $ 19,99 [$ 12,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 3. Caseology Skyfall-serien

Detta tydliga fall från Caseology Caseology Skyfall Series ser riktigt stiligt ut. Den är gjord av högkvalitativt akryl- och PC-material.

Det dubbla höljet erbjuder iPhone-skydd mot fallskydd. Tydlig rygg gör att smarttelefonen kan visa sin klass utan några begränsningar.

Skärmen kan hålla bort repor tack vare den upphöjda kanten. Knapparna är mycket smidiga och lyhörda, medan exakta utskärningar ger bekväm åtkomst till alla funktioner. Framför allt kan du välja detta flamboyanta genomskinliga fodral i fyra färger, guld, matt svart, jet svart och rosaguld.

Pris: $ 24,99 [$ 12,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

# 4. Caseology Waterfall Series

Jag är verkligen charmad av den genomskinliga designen av detta genomskinliga fodral från Caseology Waterfall Series. Med högkvalitativt TPU-material har den en mjuk texturerad yta. Det gummerade höljet tål mindre stötar och håller bort repor.

Trots att den har en smal design, kan den ge militärt skydd. Det förbättrade greppet passar alla handflatans konturer, vilket gör det bekvämare att hålla i smarttelefonen. Fasad kant tillåter inte att skrapan skadar skärmen. Dessutom finns det här tunna klara fodralet i fyra färgalternativ som klart, grått, jet svart och rosaguld.

Pris: $ 21,99 [$ 10,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 5. Speck GemShell

Speck GemShell är redo att vara ett transparent transparent fodral. Den starka uppbyggnaden förstärkt av förstärkta hörn kan ge det nödvändiga skyddet mot fall. Genomskinlig baksida gör att iPhone kan visa upp sin klass utan störningar.

Med de gummerade locken har du ett säkert grepp när du håller enheten. Snygga utskärningar och känsliga knappar gör det bekvämt att komma åt alla funktioner på enheten, medan upphöjd kant skyddar skärmen när den placeras platt. Förbi funktionerna kommer GemShell i tre färger: svart, rosa och askgrå.

Pris: $ 16 på Amazon när detta skrivs.

Kolla in på Amazon

# 6. iSe fall

Om du letar efter ett tydligt fodral som kan ge din iPhone full glöd, bör du tänka på iSee-fodralet. Den har en kristallklar design som låter enheten väva magi utan störningar.

Mjuk TPU kan motstå nötning, medan den främre läppen håller pekskärmen skyddad mot repor. Snap-on design gör det lättare att installera och ta bort fodralet. Avfasad kant förhindrar skärmen från början. Framför allt har du åtta fängslande färger att välja mellan.

Pris: $ 29,99 [$ 7,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 7. Nya Trent eSobala

Nya Trent eSobala har den enkla designen som gör att iPhone kan visa sin elegans med den nödvändiga känslan. Det är väldigt smalt och ser snyggt ut på enheten. Alla fyra hörn har hårdnat upp för att motverka chock. Skärmskyddet fungerar som en pålitlig sköld för pekskärmen.

Den gummerade utsidan gör att den är helt reptålig, medan uttalade knappar har det bättre klicket. På grund av den höga flexibiliteten är det bekvämare att installera och ta bort fodralet.

Pris: $ 29,95 [$ 15,97 på Amazon medan vi skriver detta.]

Kolla in på Amazon

# 8. SaharaCase

Med 70% femstjärnigt betyg av cirka 2000 recensioner på Amazon har SaharaCase alla ingredienser för att vara ett bedårande klart fodral för din iPhone. Integrationen av TPU och PC-material gör att den kan erbjuda skydd för hela kroppen. Mjuk stötfångare sprider inte bara stötar utan ger också nödvändigt grepp. Detta genomskinliga fodral ligger perfekt på enheten med de exakta utskärningarna.

Knapparna är ganska smidiga och lyhörda. Det medföljande skärmskyddet ger HD-klarhet och skyddar även skärmen mot repor.

Pris: $ 25,95 [$ 17,99 på Amazon när detta skrivs.]

Kolla in på Amazon

# 9. JETech

Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats eller ofta åker på äventyrliga resor, har fodralet från JETech militärt skydd för din iPhone 8. Upphöjda kanter och extra skydd i hörnen skyddar din enhet som ingen annan. Bortsett från det ger exakta skärningar på fodralet fullständig åtkomst till dina iPhone-funktioner.

Även med sådana robusta material är väskan tunn och lätt; vilket gör den kompatibel med trådlös laddning. Slutligen finns det flera färgval som passar din stil.

Pris: $ 8,99 på Amazon medan vi skriver detta

Kolla in på Amazon

# 10. Anhong

Det enda problemet med tydliga fall är att de blir gula över tiden. Anhongs klara fodral har en oleofob beläggning som inte låter fodralet bli gult. Det gör också fodralet resistent mot fingeravtryck. Förutom det, som alla andra, har detta också upphöjda kanter och förstärkta hörn för skydd mot fall och stötar.

En sak som skiljer fallet från andra är SGS anti-fall-certifiering. En annan stor funktion är fodralets ljudkonvertering, som förstärker musiken. Sammantaget är produkten ett utmärkt värde för pengarna.

Pris: $ 7,97 på Amazon medan vi skriver detta.

Kolla in på Amazon

# 11. Spigen Crystal Shell

Spigen Crystal Shell är en utmärkt blandning av stil och skydd. Detta genomskinliga fodral har ett robust PC-skal för att bekämpa en inverkan, medan den mjuka TPU-stötfångaren ger bättre grepp och även motstår skrapning.

Alla fyra hörn är pansrade med luftkuddteknik. Det förstärkta höljet ger skydd mot din smartphone av militär kvalitet.

Pekskärm och kamera har ytterligare skydd med den upphöjda kanten. Med exakta utskärningar och lyhörda knappar kan du enkelt komma åt alla funktioner på din enhet. Tidigare funktioner finns Crystal Shell i fyra färger: blomkristall, mörk, klar och rosakristall.

Pris: $ 24,98 på Amazon medan vi skriver detta.

Kolla in på Amazon

Det är det för nu!

Vad är din favorit?

Av dessa överlägsna tydliga fall, vilken har blivit det bedårande paret på din smartphone? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet och de funktioner du älskar att se i ett transparent fodral.

Du kanske vill titta på:

 • Bästa iPhone 8-fodral
 • Bästa iPhone 8 batterifodral
 • Plånboksfodral för iPhone 8
 • Bästa iPhone 8 läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found