Blogg

Så här synkroniserar du Safari-bokmärken mellan din Mac och iPhone

Bokmärken är något som alla Mac- och iPhone-användare skulle vilja spara länge. För vissa kan bokmärken vara en skattkista av information eller trivia som de samlat in under en tidsperiod. Människor gillar alltid att lagra något de älskar; en god läsning, en användbar webbplats för deras karriär eller verksamhet och saker av liknande intresse.

Eftersom du är en del av ett Apple-ekosystem, skulle du också älska att ändra skärmen för att kontrollera dessa bokmärken - från Mac till iPhone och vice versa. I det här scenariot spelar ditt iCloud-konto en avgörande roll för att flytta dina bokmärken från Mac till iPhone och tvärtom.

Så här synkroniserar du Safari-bokmärken över iCloud på iPhone

Steg 1. Starta appen Inställningar på din iPhone → Tryck på iCloud.

Steg 2. Om du hittar Safari-alternativet avaktiverat, slå det PÅ.

Låt oss nu se hur du kan synkronisera Safari-bokmärken över iCloud på Mac

Steg 1. Klicka på Apple-menyn från det övre vänstra hörnet på din Mac.

Steg 2. Klicka nu på Systeminställningar.

Steg 3. Klicka på iCloud.

Steg 4. Se till att du har kontrollerat Safari.

Efter denna procedur bör du kunna komma åt bokmärken som skapats på endera enheten - Mac eller iPhone. Det som är vanligt mellan de två procedurerna är iCloud, se därför alltid till att din iCloud är aktiverad i alla Apple-enheter du arbetar.

Se upp hur du synkroniserar Safari-bokmärken mellan Mac, iPhone och iPad:

Innan du synkroniserar bokmärken över iCloud på din Mac eller iPhone, kontrollera att dina enheter körs på OS X Mavericks och senare, och iOS 7 och senare.