Blogg

Bästa iPhone Xs bältesklämfodral 2021

Bältesklämskydd är kända för att ge iPhone fullständig vård. Det är därför många resenärer och äventyrare föredrar att använda dem för att hålla enheten inte bara säker utan också bära dem lite bekvämare. Att veta att många iPhone-användare behöver sådana omslag, har vi redan gjort ett omfattande inlägg på de bästa iPhone Xs Max-bältesklämväskorna. Och nu har vi flyttat vår uppmärksamhet på de 10 bästa iPhone Xs bältesklämväskor.

1. i-Blason Transformer

i-Blasons “Transformer” är en fantastisk blandning av stil och skydd. Jag menar att detta bältesklämfodral erbjuder ett komplett försvar mot din smartphone mot droppar utan att se skrymmande ut.

Den stötdämpande ramen är förstärkt av de dämpade hörnen för att motverka stötar. Du kan använda det avtagbara höljet för att fästa din iPhone i en väska.

Det fällbara kickstanden låter dig stärka din iPhone för att få en bättre tittarupplevelse. Bortsett från mer bekväm medievisning, finns Transformer i tre attraktiva färger: svart, blått och rodnadguld. Du kan utnyttja 10% rabatt genom att tillämpa kampanjkod : geek10

USP: Hopfällbar kickstand

Kolla in i-Blason

2. SUPCASE

Om du vill ge skyddet huvudprioritet, är "SUPCASE" det du bör hålla under din radar. Den robusta konstruktionen ger din smartphone pålitlig skydd mot droppar. Medan den extremt hårda datorn motstår chock, gör den mjuka TPU den att hålla skrapor i schack.

För att säkerställa att OLED-skärmen förblir skyddad mot repor erbjuder SUPCASE skärmskydd. Och ja, det fungerar också med trådlös laddning så att du kan smaka på din enhet bekvämare. Slutligen kan du välja detta fodral i militärklass i fem färger som svart, blått och mer. Du kan använda kampanjkoden : geek10 för att få 10% rabatt.

USP: Förstärkta hörn för förbättrat skydd

Kolla in på Resväska

3. Vena vArmor

Vill du anamma det maximala skyddet för att se till att din iPhone förblir skyddad även om du får otäcka stötar? ”Vena vArmor” är vägen att gå. Så, vad gör detta tunga fall väl tidsbestämt?

Den största kvaliteten i detta fodral är den betrodda slagfasta designen. Det solida höljet med robust PC och mjuk TPU gör det möjligt att ge certifierat militärskydd.

När det gäller bältesklämhölster låter du dig bära din iPhone med önskad säkerhet och låter dig också ställa upp enheten för att erbjuda förbättrad betraktningsvinkel. Dessutom, när du inte behöver det, kan du ta bort det för att minska antalet.

USP: Certifierat militärskydd

Kolla in på Amazon

4. GALAXY TRÅDLÖS

Detta bältesklämskydd från “GALAXY WIRELESS” är utformat för att ge ett kompromisslöst försvar till din iPhone. Med dubbla lager av konstruktion kan detta tunga fodral enkelt absorbera även otäcka stötar.

Den solida stötfångaren förstärker strukturen för att sprida chocken. Bältesklämhöljet levereras med en avancerad låsmekanism för extra säkerhet.

Dessutom fungerar det också som ett praktiskt kickstand för att liva upp din filmupplevelse. Tack vare gummistrukturen ger väskan förbättrat grepp.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. Inkapslad

Encased har krossat myten att bältesklämfodral är skrymmande i profil. Detta iPhone-bältesklämhölster är ultratunnt skyddskåpa utrustat med ett hölsterklämma. Ett SlimShield-hölster är ett halkfritt fodral med perfekta utskärningar; detta gör att du snabbt kan komma åt alla knappar och portar.

Användningen av ergonomisk design gör att fodralet är smalt; samtidigt är det bekvämt att hålla i händerna. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är dess kompatibilitet med trådlösa laddningsdockor.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

6. Maxboost DuraSlim Pro

Jag tycker att “Maxboost DuraSlim Pro” är ett av de mest funktionella bältesklämhöljena. Och det som imponerar mest på det här omslaget är den smala men ändå mycket skyddande designen. Beroende på din användning kan du ta bort bältesklämhöljet för att minska mycket bulk.

Med det inbyggda kickstanden till ditt förfogande kan du stärka dina iPhone Xs för att njuta av landskapet. En annan funktion som är värt att nämna är stödet för trådlös laddning.

Om du utnyttjar Qi-standarden för laddning kompletterar detta fodral idealiskt ditt krav. Dessutom stöds DuraSlim Pro av livstidsgaranti.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

7. Meilib

Denna vertikala bältesklämpåse från Meilib har en enkel design. Det passar din smartphone med ett smalt fodral. Tillverkad av mjukt läder och har en halkskyddande utsida som ger ett bättre grepp.

Det mjuka fodret tillåter inte att nötning skadar din iPhone. Den har också flera platser så att du kan behålla kreditkort. Dessutom lägger det till lite kudde för att absorbera chock. Och med den magnetiska förslutningen som erbjuds kan du stänga påsen säkert.

USP: Flera kortplatser

Kolla in på Amazon

8. Trianium Duranium

När du pratar om det övre bältehöljet ska du aldrig ”Trianium Duranium” borta från diskussionen. Tja, jag säger det eftersom jag har provat mina händer och tyckte att detta odjur var extremt robust.

Den har ett mycket hållbart skydd som kan bekämpa oavsiktliga fall. Alla hörn har befästs för att lätt sprida chock.

Du kan använda det avtagbara höljet för att enkelt fästa iPhone med en väska eller ett bälte. Tillverkaren erbjuder också skärmskydd för att ge ytterligare skydd till OLED-skärmen. Åh ja, Duranium finns i fyra attraktiva färger.

USP: Avtagbart bälthölster

Kolla in på Amazon

9. Lorem De-Bin

Lorem presenterar ett vintage bältesklämfodral för iPhone Xs. Vad jag gillar med denna horisontella påse är förmågan att ta hand om nästan alla dina grundläggande behov.

Påsen fungerar med de flesta smala fodral. Därför kan du placera din smartphone i det här fodralet med ett snyggt omslag. Den har en stötdämpande inre för att motverka mindre stötar.

Det finns ett par bältesöglor som låter dig hålla enheten ordentligt på plats. Dessutom har förslutningen starka magneter så att du kan stänga påsen med önskad säkerhet.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

10. Aduro

Detta svängbara hölsterklipp roterar 180 grader för att ge dig snabb åtkomst till din iPhone. Du kan enkelt nå din telefon även om du reser eller mitt i något. Dess förstklassiga gummerade konsistens skyddar din telefon; Dessutom kan du känna ett starkt grepp runt telefonen.

Det inbyggda stativet gör att du kan se visuellt innehåll handsfree; du kan justera enheten i horisontella och vertikala vinklar. Under en nödsituation kan du ta bort telefonen från höljet utan att ta bort fodralet från enheten.

USP: Premium gummerad konsistens

Kolla in på Amazon

Och det är det, vänner!

Loggar ut…

Nu när du tittade igenom de bästa alternativen berätta om omslaget som verkar falla ganska mycket i linje med dina förväntningar. Om du hittar någon av dina favoritfodral för bältehölster saknas i ovanstående sortiment kan du gärna meddela oss om det också.

Missa inte:

  • Bästa iPhone Xs-fodral
  • iPhone Xs Clear Fodral
  • Bästa smala fodral till iPhone Xs
  • Bästa iPhone Xs skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found