Blogg

ReiBoot för Mac och Windows är det bästa alternativet för att åtgärda iOS-problem

Min fantastiska körning med iPhone X stannade plötsligt! Under omstart fastnade iPhone vid Apple-logotypen och verkade bara inte komma ur röran. Jag försökte några enkla knep för att felsöka problemet men förgäves eftersom iPhone X inte slås på.

När smarttelefonen helt vägrade att agera bestämde jag mig för att ta hjälp av ett iPhone- och iPad-hanteringsverktyg för att skjuta ut problemet lite bekvämt. Under jakten var den enda programvaran som jag fick kännedom om Tenorshare ReiBoot.

ReiBoot för Mac och Windows

IOS-enhetshanteringsverktyget hjälpte mig att fixa iPhone X som inte svarar utan att behöva gå igenom rondeller. Dessutom reparerar den din enhet utan dataförlust.

Men detta är bara ett tips på isberget eftersom verktyget har mycket att vara en enormt praktisk felsökare för din iPhone.

Som iPhone-användare är detta precis vad du vill ha för att säkerställa att din enhet inte plågas av problem för länge så att du skulle kunna använda den utan avbrott.

iPhone X fast på startskärmen? Snabbkorrigeringen

Steg 1. Först och främst, ladda ner och installera ReiBoot på din dator.

  • ReiBoot för Mac
  • ReiBoot för Windows

Steg 2. Anslut nu din iPhone till datorn med USB-kabeln. Starta sedan ReiBoot på din dator.

Steg 3.   Klicka på Enter Recovery Mode.

Steg 4. När du har satt din enhet i återställningsläge klickar du på Fix alla iOS fast.

Steg 5. Välj sedan det problem som din enhet har stött på. Slå fast på startskärmen → Nästa, klicka på Fix nu.

Obs! Verktyget fixar alla möjliga problem som har fastnat, så oroa dig inte om ditt specifika problem inte nämns. Gå bara vidare med processen.

Steg 6. Nästa steg, tryck på Fix nu (alla iOS 11-problem).

Steg 7. Ladda sedan ner den senaste iOS-versionen och installera den på din enhet.

Steg 8. När firmware har laddats ner till din dator klickar du på knappen Starta reparation.

Se till att hålla enheten ansluten till datorn tills reparationen har slutförts.

Det tar ungefär tio minuter innan processen är klar.

Fixar mer än 50 envisa iOS-problem

Den största höjdpunkten i detta iOS-enhetshanteringsverktyg är möjligheten att fixa mer än 50 komplexa iOS-problem. Från iPhone fast på vit Apple-logotyp, fast på svart skärm, skärmresponsivitet för skärmfrysning till dödens blå skärm, görs verktyget lätt att komma extremt praktiskt när din enhet verkar vara helt nere och ut.

Även om du inte är bra på teknik kommer du att kunna felsöka svåra problem utan mycket ansträngning. Och det är det som gör denna programvara till ett användarvänligt verktyg.

Gå in och avsluta återställningsläge på din iPhone och iPad med bara ett klick

Det finns inte många människor som tycker att processen att gå in och ut ur återställningsläget är problemfri. Personligen har jag alltid haft det lite besvärligt. Men med den här programvaran kommer du att kunna aktivera återställningsläge med bara ett klick. Och när du har löst problemet behöver du bara ett enkelt klick för att komma ur det här läget. Det är faktiskt mycket lättare än att trycka och hålla ner flera knappar, eller hur?

Så om du någonsin hittar din iPhone i en fullständig röra och inte kan återställas via iTunes, bör du prova det här verktyget för att zooma igenom din uppgift utan att svettas alls.

Anslut bara din iPhone till din Mac eller Windows med en USB-kabel → starta Reiboot på din dator och tryck på Återställ läge. Det är så enkelt. Och om du vill komma ur det här läget, klicka bara på Avsluta-knappen.

Hjälpsam supporttjänst

Ibland kommer vissa andra saker i vägen och verkar hindra dig från att utföra uppgiften precis som du vill. Och när du inte har någon att fråga om du är på plats eller inte, tenderar du att ge upp.

För att säkerställa att din felsökning inte slutar i limbo, erbjuder den 24/7 support via e-post på vardagar. Därför kommer du aldrig att tveka att försöka lösa hinder, eftersom du vet att du alltid kan be någon att rädda dig - om något går fel.

Lätt och säker

Det finns ett par viktiga saker som jag inte missar när jag testar en app är säkerhet och lätt. Många appar fortsätter att plåga dig med slumpmässiga meddelanden. De tenderar också att störa din enhet. Men ReiBoot är ganska lätt och går smidigt. Dessutom ger det också den nödvändiga skyddet för din integritet.

Pris och tillgänglighet

ReiBoot finns för både Mac och Windows. Ettårsprenumerationen för en Mac är $ 49,95, medan familjepaketet för 2-5 Mac (livstidsstöd och gratis uppgradering) kostar $ 59,95. Och den obegränsade licensen kostar 219,95 dollar (livstidsstöd och gratis uppgradering).

Du kan få ett års prenumeration på Windows PC för 29,95 dollar, medan familjepaketet kostar 39,95 dollar. Den obegränsade licensen för Windows är tillgänglig för $ 199,95.

För närvarande är detta iPhone-hanteringsverktyg tillgängligt för en enorm 50% rabatt. Så om du är villig att använda den uppgraderade versionen av appen bör du skynda dig lite eftersom erbjudandet endast är tillgängligt under begränsad tid.

För mer information, besök TenorShare.com

Ett super praktiskt verktyg för dem som vill lösa komplexa problem som plågar sin iPhone och iPad med lätthet Jag har känt och använt ReiBoot länge. Verktyget för mobilhantering har alltid varit en mycket tillförlitlig tillgång när det gäller att hantera utmanande frågor. Men den senaste avataren är mer utrustad för att hantera problem.

När det gäller pris tror jag att det är upp till märket tack vare effektiv prestanda, mångsidighet och förmågan att få ditt arbete gjort lite snabbare. Jag skulle verkligen rekommendera det till dig om din iPhone alltid fastnar i komplexa problem och du måste springa från pelare till post för att rädda enheten.

För att säkerställa att appen helst uppfyller dina behov, prova gratisversionen innan du fortsätter för proffsen, eftersom rättegången kommer att rensa alla återstående tvivel.