Blogg

Bästa ljudbokappar för iPhone och iPad 2021

Om du älskar ljudböcker vet du mycket väl att det kan vara ett fängslande sätt att hålla dig sysselsatt under långa resor eller långa vägresor. När du väl har använt en lämplig ljudbok-app kan din iPhone bli ditt mobilbibliotek, och du behöver inte missa en spännande bok någonsin igen. Det finns olika typer av ljudboksappar. Det är svårt att klassificera en viss app som det bästa eftersom valet beror mest på vad du letar efter. Prenumerationstjänsterna tar olika sätt att fungera. Vissa erbjuder obegränsad online-streaming, medan andra ger dig ett begränsat antal nedladdningar varje månad och låter dig äga nedladdade böcker.

1. Hörbar

Audible-appen är förmodligen den största och mest populära bland de ljudboksappar som finns på marknaden. Audible erbjuder fantastisk ljudboksfilhantering genom att separera ljudböcker i två typer, hörbara direktnedladdningar och innehåll från iPod-biblioteket. Denna app översätter och visar också de flesta iTunes-metadata som kapitel, sammanfattning och kategorier, vilket hjälper dig att organisera ditt bibliotek mer effektivt.

Audible erbjuder dig vanliga spelarkontroller som play-pause, RF, kapitelnavigering, bokmärkesalternativ, skrubbning och berättelseshastighet. Audible: s bästa funktion är överlägset möjligheten att ladda ner ljudböcker direkt från audible.com för offlinelyssning.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Ljudböcker

Ljudböcker av audiobooks.com är en molnbaserad plattform som ger en bra ljudbok-app för både iOS- och Android-användare. Som abonnent kan du välja bland 50 000 ljudböcker som innehåller nästan alla genrer.

Du kan använda sökfunktionen för att upptäcka nya ljudböcker och sedan kan du antingen strömma dessa ljudböcker eller ladda ner dem för offlinelyssning. Appen ger dig de nödvändiga kontrollerna som uppspelningshastighet, automatisk bokmärkning och andra sådana funktioner. Det låter dig också synkronisera mellan enheter så att du kan fortsätta lyssna på ljudboken på vilken enhet du använder.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Overdrive

Overdrive Media Console-appen erbjuder mp3-ljudböcker som kan laddas ner till iDevice-biblioteket. För närvarande tillåter den här appen bara direkt nedladdning av biblioteket med Safari. Du kanske tycker att nedladdningsprocessen är lite besvärlig först.

Appen behöver också ett giltigt bibliotekskort för nedladdningar eftersom det fungerar som en gateway till de offentliga bibliotekens samlingar. Med funktionen "Skaffa böcker" i appen kan du lokalisera nära bibliotek och lägga till dem i appen. Den inte så gillande aspekten av den här appen är nedladdningsgränsen på 3 för användaren. Appen ger dig en vanlig ljudbokspelare med alla vanliga funktioner och ett användbart filhanteringssystem inklusive selektiv filnedladdning och snabb radering av filer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Scribd Audio Books

Scribd är en populär plattform med massor av e-böcker som kan läsas online. Nu erbjuder den ljudböcker som en del av sin on-demand-tjänst som låter användare strömma eller ladda ner ett obegränsat antal ljudböcker från dess 30 000 titelsamling. Du kan få detta mot en månadsavgift på $ 8,99 tillsammans med tillgång till Scribds stora e-boksamling. När du har hittat den bok du vill ha från Scribds bibliotek kan du lägga till den i ditt bibliotek och till och med ladda ner den om du vill läsa den offline.

Till priset, det erbjuds på, Scribds nya ljudbokstjänst är verkligen lockande nog att prova.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. LibriVox ljudböcker

Om du är en av de ljudbokmaskar som inte letar efter de senaste bästsäljande böckerna kan LibriVox vara en ganska bra app för ljudböcker för dig. Den här appen ger dig tillgång till mer än 15 000 gratis titlar, övervägande fyllda med public domain-verk inklusive klassiker och utskrivna böcker.

Du kan söka efter bokens titel, författare eller genre. När du hittar rätt bok kan du spara den och lyssna på flera böcker som du vill. Du kan också ha obegränsade bokmärken tillsammans med en vilotimer. Det kan hända att berättelsestandarderna fluktuerar, men för kostnaden för ingenting kan du få tillgång till fantastiska ljudböcker.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Ljudböcker 15000+

Som själva namnet antyder, erbjuder den här appen dig ett urval av över 15 000 ljudböcker för ditt lyssnande nöje.

När du har laddat ner appen söker du bara igenom de olika titlarna i olika genrer som klassisk, fantasi, barn etc. Välj bara den du vill ha och ladda ner den för att lyssna på den när som helst offline.

Alla böcker har korrekta beskrivningar och också möjlighet att spelas upp i delade spår. Du får de vanliga uppspelningskontrollerna för ljudböcker. Bäst av allt, den här appen är helt gratis men ger dig anständiga samlingar av ljudböcker.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Ljudbok för bookmobile och podcastspelare

Bookmobile-appen är särskilt utformad för att läsa upp ljudböcker, vilket betyder att den är optimerad för talad röst och därför ger en ren, kan-utmatning. Den här appen ger en utmärkt ljudboksspelare som är enkel att använda medan den laddas med tillräckligt med uppspelning.

Denna app låter dig importera innehåll från ditt iTunes-bibliotek, Internet och till och med från RSS-flöden. Appen fungerar mycket smidigt med både DRM-aktiverat innehåll och icke-DRM-aktiverat innehåll. I själva verket kan du ladda ner icke-DRM-ljud direkt till appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Ljudböcker nu

Vad som har fångat min uppmärksamhet i den här appen är den gigantiska samlingen med över 85 000 ljudböcker. Du kan bläddra i hela biblioteket och ladda ner dina favoritböcker för att lyssna. Och ja, när du väl har laddat ner böckerna behöver du inte en internetanslutning för att lyssna på dem.

Appen ger ljuduppspelningshastighetskontroll och det finns också ett manuellt bokmärke och märkningsfunktion. Du kommer att kunna hoppa över böcker i en spårlista. Med molntjänsten kan du synkronisera dina böcker över dina enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. SmartBook

”SmartBook” är en fullfjädrad ljudbok-app för iOS, som låter dig ladda ner och lyssna upp till 11 000 böcker gratis! Du kan importera och spela vilken bok som helst. Appen kan komma ihåg var du slutade lyssna så att du kan börja där du lämnade förra gången. Dessutom kan du också hålla en flik över din status.

Du kan justera uppspelningshastigheten och även förkorta tystnaderna. Den har stöd för flera filer inklusive MP3-filer, M4B- och M4A-filer. Dessutom kan du använda insomningstimern för att ställa in att appen automatiskt ska stoppa när du har lyssnat på din favoritbok på natten.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. vBookz - Gratis ljudböcker

vBookz är en fantastisk ljudbok-app för barn som lär sig att prata och läsa eller för personer med synstörning. Det erbjuder en unik läsning av manlig eller kvinnlig röstsynthesizer, som kan aktiveras eller inaktiveras. Även om du inte gillar röstsynteser, ger appen en fantastisk samling e-böcker som håller dig hakad.

Appen ger dig möjlighet att bokmärka, välja och ändra storlek på teckensnitt, välja mellan natt- och dagläsning, en ganska bra sökfunktion och animerad sidvändning. Om du är tysk, fransk eller spansk talare, erbjuder appen några bokversioner på dessa språk.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Tio mot en, du har valt ut några av ljudböckerna från den här listan för att förbättra din lyssnarupplevelse. Får jag veta deras namn och de funktioner du har uppskattat i dem?

Missa inte:

  • Ordboksprogram för iPhone och iPad
  • iPhone- och iPad-skrivappar
  • iPad Pro Drawing Apps
  • Språköversättningsappar för iPhone

Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found