Blogg

Hur man stänger av Shake to Undo på iPhone

Apple introducerade först Shake to Undo-funktionen i sin iOS 9 redan 2016. Apple håller dock denna funktion på som standard på iPhone. Av den anledningen får användare ångra varningar även om de skakar sina telefoner av misstag. Så, om du inte är bekväm med den här funktionen, så här kan du stänga av Shake to Undo på din iPhone eller iPad.

Så här inaktiverar du Shake to Undo i iOS 13 och iPadOS

  1. Öppna appen Inställningar på din iPhone.
  2. Bläddra ner och knacka på Tillgänglighet.
  3. Tryck nu på Touch under avsnittet FYSIKAL OCH MOTOR.
  4. Stäng sedan av Skaka för att ångra .

Det är allt! Om du vill aktivera den här funktionen, upprepa samma steg för att slå på strömbrytaren bredvid Skaka för att ångra.

Summering…

När du stänger av Shake to Undo på din iPhone ser du omedelbara effekter på din enhet. För att kontrollera resultaten kan du antingen öppna Notes-appen eller Mail på din iPhone; skriv nu något och skaka din enhet för att ångra texten. Om ångravarningar inte visas på telefonens skärm har du inaktiverat den här funktionen. Nu kan du hålla din iPhone i dina händer och gå på något utomhusäventyr.

Tillgänglighet i iOS 13 har sett många användbara förändringar. Och den anmärkningsvärda är dess placering i appen Inställningar; tidigare placerades den i General. På dina iOS-enheter är det bästa det att starta om iPhone utan ström- och hemknappen.

Från världens iOS har tillgänglighet också utvidgat sina vingar till Apple TV också. Med genväg på din Apple TV kan du förstora hela skärmen och filtrera färger också.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found