Blogg

iStrap Apple Watch Band

Jag har en enorm förkärlek för skraj klockband. Det är dock de vackert utformade läderbanden som tilltalar mig mest. De med mjuk läderstruktur är alltid mitt första val. Det är den främsta anledningen till att iStrap Apple Watch Band såg rätt på mitt val vid första anblicken.

Efter att ha använt iStrap-läderbandet i ungefär en vecka ska jag dela mina tankar om det. Har det urbana snygga bandet lyckats uppfylla alla mina höga krav? Dyk över för att upptäcka att ...

iStrap Apple Watch Band för serie 1, 2 och 3

Professionellt utseende

iStrap Watch-bandet har en professionell design som ger smartklockan ett verkställande utseende. För att vara ärlig började jag gilla dess raffinerade profil redan från det ögonblick jag lade händerna på bandet. Strax efter en kort interaktion kunde jag inte hjälpa till att para ihop den med min klocka.

Det finns ett par saker som stod ut i detta läderband. Medan en är enkelhet, är den andra snyggt utförande.

Som någon som länge varit ett stort fan av remmarna som skryter med vintagedesign, fann jag det direkt på pengarna. De som älskar enkelheten och vintageprofilen skulle tycka att det var mycket märkbart.

Högkvalitets kalvskinn

Urtaget av högkvalitativt kalvskinn, visar klockbandet rikt hantverk. Synliga sömmar ger ett klassiskt utseende. Tack vare den mjuka läderstrukturen känns remmen ganska snygg att ta på. Därför kommer du att känna dig bekväm att bära den länge.

Vattentät foder förbättrar användarupplevelsen ytterligare samtidigt som den förstärker strukturen. Det släta lädret håller svettan borta och ser till att din långa körning med klockan fortsätter att vara smidig. Detta är precis vad du skulle vilja ha om du hatar att ta bort den bärbara enheten från din handled.

Sömlös passform

IStrap-läderbandet passar perfekt ihop med Apple Watch. Låset låser sig säkert i klockan utan att lämna några luckor.

Dessutom kan du installera och ta bort det utan krångel. Det är en av de viktigaste egenskaperna som jag kontrollerar när jag köper en rem till klockan. Och jag kan bestämt säga att jag inte har känt mig besviken över det.

Inbyggd med spänne i rostfritt stål har du friheten att behöva justera bandet helt efter dina bekvämligheter.

Flera färgalternativ

Oavsett hur cool en viss färg ser ut kan den inte matcha alla kläder och passa alla tillfällen. Det är därför det är värt att ha chansen att välja mellan flera märkbara färgalternativ.

Jag är verkligen glad att se så många som 9 attraktiva färgvarianter. Beroende på din speciella smak eller ett specifikt krav kan du välja en bedårande följeslagare till din smartwatch.

Du kanske vill gå med det bruna och blått för att få den bärbara enheten att se snygg ut. Men om du funderar på att visa upp din stil i fester vill du överväga den mix-röda eller mix-blå varianten.

Domen:

iStrap är ganska imponerande och uppriktigt sagt har jag ännu inte hittat ett fel i det. Från högkvalitativt kalvskinn till högkvalitativt hantverk är bandet utrustat med alla de prisvärda egenskaperna. Dessutom är det inte heller dyrt (24,99 USD).

Om du föredrar enkelhet och klassisk design bör du ta en seriös titt på detta förtjusande läderband. Jag är säker på att du aldrig kan gå fel med det.

Dessutom kan du få detta band för både 38mm och 42mm Apple Watch-modeller. Det passar alla modeller av klockan som serie 1, 2 och 3. Eftersom det finns flera färgalternativ tillgängliga, bör det inte vara en stor fråga att hitta ett passande par för klockan.

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found