Blogg

Hotspot Shield VPN för iPhone, Android, Mac och Windows

Varannan dag läser vi nyheter om att Instagram hackades, eller hackare stal användardata från Facebook. Internetrevolutionen är fantastisk, men den medför säkert en hel del risker. Samtidigt kan vi inte koppla bort våra band från internet; det är en del av våra liv nu. När du ansluter till internet är du sårbar för cyberattacker, och en VPN som Hotspot Shield kan hjälpa dig mycket.

Även om du inte besöker någon webbplats, men håller din Windows, Mac, iPhone eller Android ansluten till internet, exponerar du dina data för hackare. Det beror på att när du ansluter till internet sänder du din IP-adress, och hackare kan använda den för att tränga in i din enhet och få vad de vill.

Jag kanske är lite för upphetsad här; det är inte så enkelt att hacka din enhet med bara IP-adress, och hackare riktar sig inte till genomsnittliga användare. Dessutom har iPhone, Mac, Windows och Android tillräckligt med säkerhet för att klara de flesta sådana cyberattacker. Det kommer att krävas särskilda ansträngningar för att tränga igenom din enhet.

Det handlar inte bara om hacking, data mining är också ett stort företag, och det är ingen hemlighet. Du besöker många webbplatser på internet och de samlar in mycket information om dina köppreferenser, surfpreferenser etc. Med en VPN som Hotspot-sköld kan detta elimineras. Om detta har fått din uppmärksamhet nu, stanna hos mig under det här inlägget, så förstår du vikten av att ha en VPN.

Hotspot Shield VPN - Granskning

1. Kryptering och No-Log-policy

Oavsett vilken information du sänder över internet är sårbar för attacker. Om det inte är krypterat kommer du sannolikt att förlora den informationen till någon elak nigeriansk prins. Av denna anledning är det bättre att ha en anständig VPN som krypterar all din data, oavsett vad du gör på internet.

En annan anledning till att ha Hotspot Shield VPN är att när du surfar på nätet ger du sökmotorer en chans att spåra dig och samla in din webbhistorik, preferenser och mycket mer. Baserat på denna information riktas du mot specifika annonser var du än går på internet. Om du har en VPN elimineras detta, eftersom din ursprungliga IP-adress är dold, det finns inget sätt dessa spårare kan spåra dig. Förutom det använder Hotspot Shield kryptering av militär kvalitet och skyddar all din information.

Nu kanske du redan undrar att om VPN skyddar dig från sökmotorer, så har VPN uppenbarligen dina data. Det är korrekt, men Hotspot Shield har ingen loggpolicy. Det betyder att informationen du ger inte lagras någonstans på företagets server. Den används endast för ändamål i realtid.

2. Bypass Geo-begränsningar

Du kan säkert ha hamnat i en situation när du klickar på en YouTube-videolänk och ser ett meddelande som säger att videon inte är tillgänglig i ditt land. Detta beror på att skaparen har begränsad tillgång till ett visst land.

I en sådan situation kan Hotspot Shield VPN låta dig komma åt allt geografiskt begränsat innehåll utan problem. Det är möjligt eftersom företaget har tusentals servrar över hela världen, du måste välja landet från listan i appen och du kan komma åt innehållet utan problem.

3. Obegränsad bandbredd

En av de vanligaste missuppfattningarna om VPN är att de sänker internethastigheterna. Men så är inte fallet med Hotspot Shield VPN. De har optimerade servrar för att ge dig bästa möjliga hastighet. Utöver det finns det inget lock till ditt konto. Vissa VPN-leverantörer ger dig full hastighet för några MB eller GB, men då är hastigheten nästan död.

Hotspot Shield VPN ger dig obegränsad bandbredd hela tiden. Efter att ha provat det personligen kan jag säga att du inte ens märker den minsta skillnaden i hastighet. Men igen beror allt på din inhemska internethastighet. Om du har en uppmätt bandbredd kan ingen VPN ge dig full hastighet, för i slutändan är det din internetanslutning som är långsam.

4. Låt oss prata siffror

Hotspot Shield har 2500 servrar i 25 olika länder. Det betyder 100 servrar per land. Vad betyder detta för dig? Det betyder oavsett vilket land du ansluter till; du får full hastighet utan fördröjning. Förutom det har företaget över 30 patent för att optimera VPN-hastigheter.

När det gäller säkerhet har företaget patenterat ett VPN-protokoll som används av 70% av världens största säkerhetsföretag. När det gäller prestanda och säkerhet hävdar företaget att det är nummer ett på listan.

När vi pratar om popularitet består Hotspot Shield VPN-användarbasen av 200 olika länder, totalt 650 miljoner användare över Windows, Mac, iOS, Android och Chrome. Det är en anmärkningsvärd siffra.

Prissättning

Hotspot Shield VPN är tillgängligt för Mac, Windows, iOS, Android och Chrome. Det finns också en gratis version för de ovan nämnda plattformarna, men med begränsad funktionalitet eller under en begränsad tid. Om du bestämmer dig för att prenumerera finns nedan tillgängliga planer:

  • Månadsabonnemang - 12,99 USD
  • Årligt prenumeration - $ 5,99 / månad
  • 3 års prenumeration - $ 2,99 / månad

Köp nu

Hotspot Shield VPN är också tillgängligt för företag som gör att du kan säkra ditt kontor, och deras prissättning nämns nedan:

  • En månads prenumeration - $ 39,99
  • Sex månaders prenumeration - $ 29,99 / månad
  • Ett års prenumeration - $ 19,99 / månad

Köp nu

För mer information, besök HotspotShield.com

Det var allt tills vidare!

Avslutar…

Efter att ha provat flera VPN-appar på olika plattformar är Hotspot Shield VPN trovärdigt och levererar som lovat. Utöver det är deras support snabbt och de vet hur man löser problemet. Det här är det som får mig att limmas till deras tjänster. Det enda är att de inte har någon inbyggd app för Ubuntu.

Använder du någon VPN-app när du surfar på internet? Om ja, vilken? Dela det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found