Blogg

Bästa Pusselspel för iPhone och iPad 2021

Om du är matematikfreak måste du prova dessa bästa pusselspel på iPhone och iPad. De är snyggt utformade och har alla ingredienser för att hålla din tanke och fascination i timmar. Förutom att tränga ut din tristess, fylla i glädje i din fritid, kan de också skärpa dina matematiska färdigheter. Så bjuda in dina vänner att utmana dig, samla ihop många tillgängliga mynt, poäng, guld eller vad som helst där för att fångas, decimera dina motståndare och hoppa över alla för att bli toppspelaren. Och håll oss uppdaterade om din otroliga löpning på toppen!

1. Sudoku

Om du gillar ett klassiskt matematikpussel bör du inte missa "Sudoku!" Spelet är smart utformat för att passa både nybörjare och avancerade användare. Med obegränsade rutnät, ett intressant koncept, s och snabb animering, håller det dig uppslukad i timmar av kul.

Sex svårighetsgrader sträcker sig från enkla till komplexa för att säkerställa att du har tillräckligt med sorter att prova. Anpassningsbar inmatning och skärm låter dig anpassa Sudoku-spelet. Åh, appen håller dig underhållen genom att spela din favoritmusik också!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

2. KenKen Classic

KenKen Classic är matematikspel-cum-pussel ordnat i ett rutnätformat. Spelet är utformat för att förbättra dina tankar, resonemang och koncentrationsförmåga. Pusselnäten sträcker sig från 3X3 till 9X9 där den förra är lätt och den senare är svår.

Du får 50 gratis pussel att lära dig och utforska. Pusslet har andra hjälpfunktioner som tips, ångra, kontrollera återställningar och pausa.

Tävla med dina vänner och styr topplistorna. Och ja, skicka ditt resultat på Twitter så att alla vet hur bra du presterar. Om du någonsin vill bryta bojorna och vill använda appen utan begränsning kan du låsa upp fler funktioner genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. King of Math

"King of Math" är ett snabbt spel i matematik. Matematiknivån i spelet inkluderar Middle School / Junior High School. Du kommer att spela spelet som en manlig eller kvinnlig jordbrukare. Då måste du höja din karaktär genom att svara på matematiska frågor och stärka din totala poäng.

Spelet kommer med tio nivåer av ny karaktärsdesign och musik. Samla många startar och få exklusiva prestationer. Jämför också dina poäng mot dina vänner för att ta reda på var du står.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Numtris

Numtris är ett av de mest spännande spelen jag någonsin har spelat på min iPhone. Spelet kommer med två enkla regler: för att ta bort ett nummer måste du gå med i så många bitar som visas i numret. Och om du går med i flera nummer och inte följer regel 1 kommer de att läggas till.

Du kan spela upp till 300 nivåer gratis och delta i veckoturneringar för att vinna många priser. Dessutom kommer du att kunna synkronisera det med iCloud för att få en sömlös upplevelse över dina enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. GREG

GREG är redo att testa både din hastighet och matematiska färdigheter. Det är ett enkelt matematiskt spel som kombinerar siffrorna i rutnätet för att matcha det givna. Och ju längre du går, desto svårare blir spelet.

Spela bra och vinn massor av guld. Och om du någonsin fastnar, använd det intjänade guldet för att ta ledtråden. Bjud in dina vänner att låsa horn med dig och starta flerspelarläget för mer spänning.

Spelet erbjuder 35 typer av prestationer och ger dig möjlighet att dominera leaderboards. Dessutom är GREG kompatibel med tre språk inklusive engelska, japanska och förenklad kinesiska.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

6. Match 10: Gratis matematikpussel

Match 10 är ett hälsosamt hjärnövningsspel för alla. Du måste matcha siffror för att få 10, som namnet går. Siffrorna du använder för att göra 10 är poängen du får för det. Men du kan bara använda summan och inga andra matematiska ekvationer.

Köp tipset power-ups, arcade power-ups och andra power-ups från köp i appen, allt från $ 0,99 - $ 2,99.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Bedtime Math

Om du letar efter ett roligt matematikspel för ditt barn, ska du inte se bortom "Bedtime Math". Appen innehåller matematiska pussel som historier om sänggåendet som ditt barn verkligen kommer att tycka om att lösa.

Det föreslår ett trevligt matematikproblem varje dag. Dessutom kan du också utforska ett stort bibliotek med 1600 problem med olika intressanta ämnen som elektriska ålar och chokladflis, berg-och dalbanor och flamingor.

Varje problem har tre utmaningsnivåer: Wee Ones, Little Kids och Big Kids. Med en fantastisk blandning av tuffa och enkla frågor verkar spelet aldrig vara tråkigt för ditt barn.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Matematikpussel

Den främsta anledningen till varför jag betygsätter "Math Puzzle" mycket högt är det obegränsade roliga elementet som det leder till lärande. Medan du spelar pusselspelen kommer du att vässa din hjärna med de genomtänkta konstnärerna. Även om spelreglerna är ganska enkla, kommer ditt spel inte att bli tristess.

Det finns också några coola bakgrunder för att lägga till några roliga element. Även om appen är tillgänglig gratis kan du uppgradera till premiumversionen ($ 1) av spelet för att få tillgång till alla funktioner utan några begränsningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Matematikpussel

"Math Puzzle" är vad du bör välja för att skärpa dig. Spelet har ganska enkla regler och håller ditt intresse intakt länge. Byt nummer smart för att lösa pusslet. Eftersom det inte finns någon tidsgräns kommer du inte att vara under press att utföra.

Välj mellan olika bakgrunder för att anpassa spelet. Utöver personalisering kan du låsa upp oändlig hjälp genom köp i appen ($ 2,99.) Dessutom stöder appen två språk som engelska, ryska.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Nummerspel!

"Numbers Game" är ett extremt beroendeframkallande pusselspel. Spelet har två mycket spännande nivåer. I Nivå-läget måste du spela häftigt genom 6 album med allt svårare frågor.

Omfamna "Time Attack" -läget för att lösa pussel snabbt. Och om du någonsin hamnar i trubbel, använd mynten för att få hjälp. Ge ditt bästa för att tjäna många poäng för att dominera topplistorna. Ännu bättre är att Numbers Game är kompatibelt med flera språk inklusive engelska, arabiska, katalanska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Vad är ditt val?

Jag vet att några av dessa matematiska pussel har fångat dina ögon. Vilka är dem? Berätta något om dem i kommentarerna!

Du kan också läsa:

  • Bästa pusselspel för iPhone / iPad
  • Två spelarspel för iPhone / iPad
  • Bästa nummer spel
  • Bästa strategispel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found