Blogg

Bästa iPhone-lagringsrengörare för Mac och Windows

Att hantera en lastbil med appar, ständigt monterande "dokument och data", mystiska "andra" filer och det stora mediebiblioteket är för tidskrävande för alla. Så, hur hanterar du dessa junkies utan att behöva spendera mycket tid? Tja, jag föredrar alltid att ta hjälp av de finaste iPhone-lagringsrengöringsverktygen för skrivbordet för att enkelt spåra och eliminera de överflödiga filerna när saker inte verkar fungera med enkla hack.

Om du har tyckte att det går lite tufft på din iOS-enhet på grund av en massiv hög med överflödiga filer kan iPhone-rengöringsapparna vara extremt praktiska. Vad de i grund och botten gör är att skanna hela din enhet för att ta reda på alla junkies som hyser massor av utrymme och låta dig städa upp dem med bara ett klick; vilket gör att du kan återfå mycket värdefull lagring på din iOS-enhet.

Bästa iPhone Storage Cleaner Tools

1. PhoneClean

När det gäller att hålla din iPhone borta från onödiga data är PhoneClean utan tvekan det bästa. Det utmärker sig genom att skanna din enhet och spåra de redundanta filer som kan tas bort.

Från webbläsarens cache, appcache, offlinefiler till partiella nedladdningar, den är utvecklad för att enkelt eliminera en mängd olika junkies. Du kan få för både Mac och Windows. Om du vill veta mer om den här välkända iPhone-rengöraren kan du gå hit.

 • Köp PhoneClean Pro för Windows ($ 29,99)
 • Köp PhoneClean Pro för Mac ($ 29,99)

2. iCareFone

TenorShare iCareFone har länge varit våra favoritval tillsammans med PhoneClean. Det är utformat för att vara en superhändig iOS-enhetshanterare som låter dig ta kontroll över värdelösa filer och till och med felsöka olika vanliga problem som kraschar, fryser etc.

Vad jag verkligen beundrar i denna iPhone-rengörare är förmågan att låta dig upptäcka alla filer som inte är användbara och skjuta ut dem med största lätthet. Oavsett om det är fotocache, kraschloggar eller appcache, iCareFone är fullt utrustat för att ta bort dem så obefläckat som du vill.

Utöver att ta bort värdelösa filer, låter den här programvaran dig uppgradera eller nedgradera iOS-firmware utan att förlora data. Dessutom är iCareFone kompatibel med både Mac och Windows PC. Besök TenorShare.com för mer information.

 • Köp iCareFone (39,99 USD för Windows)
 • Köp iCareFone ($ 59,95 för Mac)

3. iMyFone

iMyFone Umate Pro är ett mycket tillförlitligt rengöringsverktyg för iPhone-lagring för iOS-enheter. Den genomsöker din enhet noggrant och låter dig veta hur mycket utrymme som kan användas. Och med bara ett klick kommer du att kunna ta bort hela onödiga filer.

iMyFone visar så många som 30 typer av skräp och tillfälliga filer. En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta verktyg är förmågan att komprimera dina foton utan kvalitetsförlust. Därför kan du spara upp till 75% fotoutrymme - perfekt för iPhones med mindre lagringsutrymme! Slutligen är Umate Pro utformad för att fungera sömlöst med macOS och Windows.

 • Köp iMyFone (29,99 dollar för Mac)
 • Köp iMyFone ($ 29,99 för Windows)

4. dr.fone - Radera

När det gäller hantering av filer och att hålla redundanta data borta är "dr.fone - Radera" ett betrodda namn. Programvaran kan hjälpa dig att optimera din enhet genom att städa upp all värdelös data. Det kan också spåra privata filer och ta bort dem om de inte längre behövs.

Om det behövs kan du använda den för att permanent radera din enhet för att starta allt från grunden. Den har ett mycket användarvänligt gränssnitt som säkerställer att navigationen är bekvämare.

Därför kommer du att kunna behärska verktyget med lätthet. Slutligen är "dr.fone - Erase" tillgängligt gratis men du kan också välja att uppgradera till premiumversionen (19,95 $) för att använda alla funktioner utan begränsning. Gå hit för att upptäcka mer om det.

 • Hitta mer information

# 5. Cisdem iPhone Cleaner

“Cisdem” är en genomtänkt iPhone-rengörare som påstår sig utföra upp till 40% snabbare skanning än sina motsvarigheter. Efter att ha provat kan jag säkert säga att det är bland de mest skickliga verktygen.

Programvaran kan enkelt upptäcka dolda junkies och cache. Och när de väl har spårats tar det knappast några ögonblick att rensa dem alla.

Dessutom är det också alla lagrings-hogging-filer som sällan används eller behöver ges en seriös titt. Således kan du enkelt bestämma vad du ska göra med de stora filerna och hämta massor av värdefull lagring på din iPhone. Kolla in mer om vad det har att erbjuda. (Finns endast för Mac)

 • Hitta mer information

6. Macgo iPhone-rengörare

Macgo iPhone Cleaner är grundad för att ge dig den nödvändiga kontrollen över alla föråldrade och skräpfiler. Därför är det aldrig en stor sak för dig att hantera dem.

Det diagnostiserar perfekt din iOS-enhet för att upptäcka de filer som i onödan tar mycket plats. Du kan använda den för att rensa ett brett spektrum av data som samtalshistorik, påminnelser, meddelanden, foton och mer.

Kort sagt, Macgo är perfekt när det gäller att optimera din iOS-enhet för bättre prestanda. Det är inte allt, det fungerar perfekt både med Windows och macOS.

 • Köp MacGo (för Mac $ 39,95)
 • Köp MacGo (för Windows)

# 7. MobiKin

"MobiKin" lovar att hålla din iOS-enhet helt rörig. Och när jag tittar på dess effektivitet kan jag säga att programvaran kan leverera varorna.

Denna iOS-enhetsrengörare utför en grundlig genomsökning för att ta reda på alla värdelösa filer inklusive lagringshöga. Sedan behöver du bara titta på alla synder och bestämma om du vill behålla dem eller omedelbart utplåna dem.

Och när du har tagit bort alla dessa onödiga data kan din enhet inte bara få tillbaka mycket lagringsutrymme utan också börja köra smidigt. Dessutom fungerar MobiKin med ännu äldre iPhones som iPhone 3GS och iPhone 4. Gå hit för att veta mer.

 • Hitta mer information

# 8. iMazing

Jag har funnit att iMazing är mycket effektiv när det gäller att hantera filer på din iOS-enhet. Du kan använda den för att överföra foton fram och tillbaka mellan din iPhone och dator. Det låter dig också idealiskt hantera musik.

Du kan säkerhetskopiera enheten för att hålla hela din data säker. Du kommer att kunna spara, exportera och till och med skriva ut dina meddelanden. Kolla in din samtalshistorik, röstmeddelanden, röstmeddelanden och hantera dem perfekt. Dessutom är iMazing redo för både PC och Mac.

 • Hitta mer information

# 9. CleanMyPhone

När överflödiga data verkar störa hastigheten och användarupplevelsen för iPhone kan ett pragmatiskt lagringsrengöringsverktyg som "CleanMyPhone" komma till nytta av olika skäl. Först utför den en djupgående genomsökning för att ge en översikt över hur mycket lagringsutrymme som finns kvar på din enhet.

Och det andra har du också möjlighet att kontrollera det utrymme som konsumeras av varje filtyp som videor, musik, foton och mer. Därför är det aldrig en stor sak att fånga de onödiga filerna.

När du väl har räknat ut hur mycket utrymme som konsumeras av de värdelösa uppgifterna är det enkelt att eliminera det oönskade. Och bara om du vill gräva lite djupare kan du borra ner alla data som lagras av appar och bli av med junkiesna med lätthet.

Dessutom gör det också enkelt att fånga de stora filerna så att du inte behöver spendera mycket tid på att utplåna mindre användbar data.

 • Ladda ner för Mac
 • Ladda ner för Windows

# 10. Syncios

Syncios är ett kraftfullt iTunes-alternativ och låter dig överföra upp till 12 typer av filer inklusive foton, videor, kontakter, meddelanden och mer mellan din dator och iOS-enhet. Du kan använda den för att ta bort oönskade appar och även deras dokument och data utan krångel.

Granska din musik, TV-program, podcaster och ringsignaler och eliminera sedan de du inte vill behålla på din enhet längre. Dessutom låter den här iPhone-rengöringsprogramvaran dig snabbt säkerhetskopiera och återställa din enhet. Och ja, det finns också ett alternativ att extrahera data från iTunes-säkerhetskopiering. Syncios är perfekt optimerad för att fungera med Mac och Windows PC.

 • Hitta mer information

Det är det, folkens!

Ditt val?

Med så många lönsamma alternativ tillgängliga kan det inte ha varit svårt att välja en bra till din iPhone. Låt oss veta vilket av ovanstående rengöringsverktyg som har klarat ditt test?

Du vill ta en titt på dessa inlägg Hur man ändrar dockfärg i macOS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found