Blogg

Bästa iPhone-pedagogiska spel för småbarn 2021

Barn älskar att spela roliga spel och tycker om att utforska saker som de upptäcker. När de kommer med briljant utvecklade spel lär de sig massor av saker som de inte kan lära sig genom att bara gå i skolan. Därför är det viktigt att introducera fina spel för dem. Spelen som inte bara kan utveckla sin kunskap snabbt utan också hjälpa dem att ha en underbar tid. Här är de bästa pedagogiska spelen på iPad eller iPhone som dina barn kommer att älska att spela. Inte längre intresserad av hjärnlösa spel som inte verkar hjälpa dina småbarn, du vill kolla in våra val. Låt oss dyka framåt för att titta snabbt!

1. Stjärnpromenad

Detta är ett av de bästa pedagogiska spelen för ditt barn. Denna app lär ditt barn om planeter och stjärnor på ett mycket snyggt sätt; håll din enhet uppe på himlen och appen börjar använda det inbyggda gyroskopet för att matcha kartan på skärmen till stjärnorna sett från din plats.

Ett vänligt berättar- och kartongsgränssnitt gör det väldigt underhållande att lära sig om stjärnor och rymd. Det finns massor av andra funktioner, och det är en måste-app om ditt barn gillar rymdutforskning.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Lingokids

Lingokids är inte precis en fullständig spelapp, men den är utformad för att lära sig engelska lekfullt. Och det är det som gör det så speciellt.

Det bästa med den här appen är samlingen av tusentals aktiviteter som gör lärandet inte bara enkelt utan också roligt. Dessutom har den över 3000 ord att lära sig och öva.

Appen har flera nivåer och kommer med ett offline-läge. Så ditt barn kan komma igång på en grundnivå och lära sig engelska även offline. En annan anmärkningsvärd funktion är veckorapporten som låter dig enkelt spåra hur bra ditt barn presterar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Barnsånger

Kids Songs är en absolut underhållande app för barn. Den har 130 sjungande låtar som alfabetlåtar, bussen, klubban och mer. Barnen kommer att njuta av att sjunga och dansa tillsammans med roliga karaktärer. Den här appen har också 90 musikböcker som Gingerbread Man, Princess och Fog.

Nya låtar och berättelser fortsätter genom uppdateringar. Så det finns alltid något nytt att leta efter. Kids Songs har utformats för att utbilda barn tillsammans med att ge dem oändligt roligt. Det färgglada gränssnittet och den tilltalande designen gör att ditt barn aldrig får nog av det.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bitsboard

Bitsboard är ett utmärkt pedagogiskt spel designat för barn. Den här appen har 25 mycket imponerande minispel. Du kan enkelt skapa dina egna studieuppsättningar och fortsätta med dina läxor. Du kan även ladda ner studieuppsättningar från dina klasskamrater eller lärare.

Denna app låter dig komma åt Bitsboard-katalogen som innehåller otroliga flashcards och många lesioner som täcker hundratals ämnen. Det hjälper dig också att lära dig språk och ha ett mycket starkt kommando över ordförråd. Du kan till och med anpassa den här appen enligt önskemål.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Förskole- och dagisstänkmatematik

Detta spel har utformats speciellt för att lära barnen matematik i en mycket rolig stil. Det passar bäst för barn som är mellan 3 och 6 år. Barnen lär sig räkna, addera, subtrahera, mäta och mer på ett lättsamt sätt. De kommer också att lära sig begreppet geometri genom att identifiera 2D / 3D-former och figurer samt positionella ord.

Under hela spelet kommer barnen att njuta av och aldrig ha ett tråkigt ögonblick. Om du vill att ditt barn ska komma igång med matematik och älska varje bit av det, erbjuder detta spel dig det bästa alternativet.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. myBlee Math

Denna barns app har designats av lärare för att göra den mer lovande. Spelet app erbjuder mer än 1000 steg-för-steg lektioner om K-6 matematiska ämnen. Matematik är ett ämne som alla är rädda för, men med en app som spelet blir det lättare att förstå ämnet. Det är vad myBlee-matematik gör. Appen används redan av en miljon barn hemma och i skolan.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Första ord för bebis

För att lära barnen nya ord på ett roligt sätt verkar "First Words for Baby" vara ett bättre val. Med babykort, gör appen det ganska enkelt att lära sig vardagliga föremål. För smidigt lärande har alla flashkort delats in i 11 kategorier inklusive ättid, leksaker, kläder och mer. 

Med vackert designade bilder syftar den till att undervisa mer än 120 vanliga ord. Det professionella uttalet säkerställer att ditt barn kan uttala orden korrekt. Dessutom gör de iögonfallande animationerna och det verkliga ljudet från djur, spädbarn och fordon att lära sig en riktig glädje.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Introduktion till bokstäver

Introduktion till bokstäver är en fantastisk app för att lära dina barnbokstäver ljud och namn. Som standard stöder appen engelska, franska, tyska och spanska; men med inbyggd inspelningsstudio kan du spela in vad som helst och använda det i appen. Appen är inte gratis, men det är lättare att lära små barn med iPad än att lära dem muntligt, eftersom bilder alltid är mer intressanta än att låta ensam.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

9. Music4Kids

Det är inte obligatoriskt att vara matematiker eller forskare för att lyckas i livet; vissa barn är gud begåvade med konstnärliga talanger. Med Music4Kids-appen lär din lilla artist att komponera musik.

Det finns också 140 utmaningar, vilket fungerar som en uppmuntran för barnen att fortsätta lära sig hela tiden. Eftersom appen är avsedd för barn är det väldigt enkelt och begripligt att använda den.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Montessorium: Introduktion till USA

En sann medborgares grundläggande jobb är att veta om sitt land, och den här appen gör sitt jobb mycket bra. Barn kommer att lära sig att identifiera alla 50 stater. Bortsett från det kommer de också att lära sig att känna igen ett djur från varje stat. När du känner att ditt barn har fått kunskapen kan du gå upp till frågesportutmaningen och testa kunskapen. Du måste spendera några dollar, men allt är värt för landet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Så det här är våra bästa pedagogiska spel för barn.

Ditt val?

Att undervisa små barn kräver att du är mer innovativ och ser till att tristess aldrig kryper in. Det är därför dessa appar har fått genomtänkta kapitel som tilltalar barn mycket. Låt mig veta din feedback om dem och föreslå några av dina favoritappar.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Antal spel för iPhone och iPad
  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found