Blogg

Bästa iPhone- och iPad-spel för förskolebarn 2021

När undervisningen har ett roligt element blir lärandet automatiskt glädjande. Så istället för att tvinga barn att lära sig måste vi göra både undervisningsstil och ämne intressant så att eleverna verkligen kan njuta av lektioner.

Som förälder, om du tycker att det är lite svårt att få din lilla mästare att lära sig elementära saker som siffror, form, färger och mer, är det hög tid att du tar hjälp av de bästa iOS-spelen för förskolebarn. Genom intressanta spel och pussel underhåller dessa barnappar inte bara utan utvecklar också många kognitiva färdigheter.

För att inte tala om det fantastiska prisbelönningssystemet som håller ditt barn motiverat och hungrigt efter speciella godsaker som iögonfallande klistermärken. Utan mer ado, låt oss utforska sammanställningen!

1. Smutsig gård

Om det är dags att bekanta sig med husdjuren roligt, är "Dirty Farm" praktiskt taget det första valet förskolespel. Och det finns många bra skäl att välja det direkt.

Först och främst har den här appen ett tilltalande användargränssnitt och gör lärandet väldigt spännande. Med många minispel på gång kommer ditt barn att vilja återvända till gården upprepade gånger.

Att mjölka korna, klippa ständigt bedårande får, mata kaniner och rengöra hästtänder är några av de aktiviteter som kommer att hålla din lilla hakad. Och åh, ditt barn får också en chans att köra en traktor på fältet och slita hårdare för att skörda liktornar.

Pris: Gratis / $ 1,99 för fullständig version

Ladda ner

2. Lärande spel för småbarn

Fylld med massor av spännande pedagogiska spel kan den här enkelt bli favorit för ditt snabbt växande barn. Dito!

När du deltar i spelen får din baby kunskap om former, siffror, färger, ABC och mycket mer. Att bygga lastbilar och leka med djur är något som din bebis kommer att tycka mycket om.

Och med massor av pussel i mixen kommer inlärningen alltid att känna sig tilltalande. För att inte tala om, förskolebarn får också en chans att göra sin egen underbara gård och galna klistermärken.

Pris: Gratis / $ 5,49 för en månatlig prenumeration

Ladda ner

3. Förskolelek – Zoolingo

Låt ditt barn ha en boll med animerade djur! ”Zoolingo” har gott om knep i ärmen.

Med en enorm lista med spel och pedagogiska pussel lär denna förskoleapp flera viktiga saker som alfabet, räkning, siffror, djurnamn till förskolebarn och dagis. Det finns mer än 200 nivåer, och var och en av dem är utformade för att inte bara lära ut nya saker utan också på ett annat sätt.

Tack vare ljud- och textinstruktionerna är det mindre risk för förvirring att krypa upp. Utöver allt har Zoolingo stöd för 16 språk så att ditt barn kan lära sig på den önskade lingo.

Pris: Gratis / 6,99 dollar för pro-versionen

Ladda ner

4. Barnakademin begåvad och begåvad

"Kids Academy" är utformat för att vårda flera viktiga saker som att förbättra hand-öga-koordination, läsförmåga, skärpa sinnet och mer. Den har över 5000 pedagogiska spel tillsammans med skickligt utformade videor för att hjälpa barnen att behärska grundläggande lätt.

Beroende på ditt barns intresse kan du helst klassificera, sortera eller matcha spel. De förstärkta verklighetsbaserade kalkylbladen lägger till en helt ny dimension i lärandet.

Den vackra utseende miljön och animerade karaktärer lägger mer fjäder till sin keps. Dessutom går belöningssystemet långt för att hålla ditt barn motiverat att ge det bästa.

Pris: Gratis / $ 2,99 för hela ABC

Ladda ner

5. Sortera pussel för barn

Välj den här för att lära ditt barn att sortera och klassificera objekt perfekt. Med 12 underbara miljöer kan spelet också förbättra många andra viktiga saker som hand-öga-koordination, koncentration, visuell uppfattning och ordförråd.

Oavsett om det är den galna hundens skärm, lustiga ekorrar eller min husplats, spelet har många godsaker för att hålla barnens intresse intakt länge. Minispelbrädorna är riktigt spännande att spela och baseras på stigande svårighetsgrad. Så när ditt barn fortsätter med spelen kommer svårigheten gradvis att öka.

Dessutom erbjuder den spännande speltid för både föräldrar och barn så att lärande blir en tilltalande upplevelse.

Pris: Gratis / $ 4,99 för att öppna alla brädor

Ladda ner

6. Förskolelek-Kids Learning

När du har massor av vackert utformade spel till förfogande är det aldrig en stor sak att utveckla kognitiva färdigheter medan du underhåller hjärtan på små tots. Det finns mycket att gilla i den här en av de mest anmärkningsvärda iOS-apparna för småbarn.

Genom glada spel och frågesporter kan appen utveckla ett antal viktiga färdigheter som problemlösning, matematik, uppmärksamhet och lyssnande etc. Tack vare det obegränsade spelet och det fantastiska belöningssystemet ser det till att barnen aldrig får nog av spelet.

Eftersom det är helt anpassningsbart kan du finjustera allt enligt smaken ditt barn så att det tycker att spelet är mer tilltalande. Dessutom ger den användbara röstkommandon på så många som 12 olika språk.

Pris: Gratis / $ 4,99 för att få tillgång till 16 förskolespel och ta bort annonser

Ladda ner

7. ABC Alphabet Phonics

Vill du att ditt barn ska behärska ABC snabbt? Jag skulle rekommendera dig att prova den här appen.

Vad jag gillar mest om den här pedagogiska appen för förskolebarn är att den är helt anpassningsbar. Du kan till exempel lägga till din egen röst och till och med inkludera dina egna favoritartiklar. Perfekt, om du alltid vill att inlärningsprocessen ska vara spännande.

En annan anmärkningsvärd egenskap i det här barnets app är att den automatiskt justerar svårighetsgraden så att det inte finns någon chans för någon plötslig spärr.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Räkna till 100 för barn, småbarn

Som namnet i sig gör det kristallklart är "Count To 100 For Kids" utformat för att hjälpa småbarn och förskolebarn att lära sig numret från 1 till 100. Spelet är ganska enkelt och gör att lära sig siffror roligt.

När det gäller spelet handlar det om att ansluta prickar för att lära sig saker som att räkna, alfabet, form, fordon och djur. Det finns också ett häftigt visuellt spel där ditt barn lär sig jämförelse och förstår betydelsen av större än, mindre än och lika med.

Med passande musik och iögonfallande animering gör det hela spelet till en glad upplevelse. Dessutom erbjuder det också några fantastiska presenter för att se till att barn aldrig tycker att spelet är tråkigt.

Pris: Gratis ($ 3,99 för fullständig version)

Ladda ner

9. Läsa ägg - Lär dig läsa

Om du försöker få ditt barn att lära sig läsa snabbare skulle "läsa ägg" vara ett mycket bättre val. Det erbjuder expertutformade kurser för barn från 2-13 år.

Tack vare de roliga aktiviteterna och spelen kan ditt barn enkelt lära sig saker. Det finns flera eftertänksamt skapade videor för att ge mer glädje i lärandet och hålla tristess borta.

Dessutom kan de upplästa böckerna inte bara hjälpa småbarn att läsa snabbt utan också ge upp fonemisk medvetenhet såväl som alfabetisk kunskap. Ännu bättre, realtidsrapporter i realtid ser till att du är helt medveten om hur bra ditt barn lär sig och vilka områden där han / hon fortfarande behöver förbättra.

Pris: Gratis / 9,99 dollar för premiumversion

Ladda ner

10. Förskolelärande spel Barn

Det är en öppen hemlighet att barnen tycker om roliga och engagerande spel. Och med den här appen får din lilla mästare tillgång till arton fina spel i olika kategorier inklusive färger, alfabet, siffror, former och storlekar.

Förutom att erbjuda mycket glädje, kommer det att hjälpa dig att lära dig många viktiga saker visuell uppfattning, kreativitet och resonemang. Det motiverar ditt barn att göra bättre och erbjuder också massor av belöningar. Dessutom kommer barnet också att samla in många coola klistermärken efter att ha fått höga poäng.

Pris: Gratis / $ 1,99 för Pro-versionen

Ladda ner

Varsågod!

Vilka är de bästa bilderna för din mästare?

Jag slår vad om att du har valt ut några häftiga appar för ditt barn, eller hur? Med så många fascinerande alternativ på radaren har ditt barn tillräckligt med variation för att inte bara spela efter hjärtats smak utan också utveckla många viktiga färdigheter. Så, få ut det mesta av dem och engagera dig i spelet för att få mer kul till lärandet.

Kom också ihåg dessa appuppsättningar:

  • Bästa nummerspel för iPhone och iPad
  • Utbildningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa iPad-appar för lärare
  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found