Blogg

Bästa soundbars med Dolby Atmos för Apple TV 4K

Dolby Atmos-stöd är utan tvekan den största höjdpunkten för tvOS 12. Ännu bättre, det gör Apple TV 4K till den enda digitalboxen med stöd för både 4K och Atmos. Dessutom gör det iTunes till den största plattformen som har stöd för Dolby Atmos-stödda filmer. Vill du uppleva det filmiska ljudet? Vi har ställt upp de finaste soundbarsna med Dolby Atmos för Apple TV 4K.

Det är främst en surroundljudteknik som är utformad för att fungera med upp till 128 ljudspår. Dessutom tillåter det också associerade rumsliga ljudbeskrivningsmetadata som plats- eller panoramadata.

Så, vad gör Dolby Atmos så spännande? Det finns mycket att gilla med den här nya åldern ljudteknik. Det här rörliga ljudet fyller ditt rum med anmärkningsvärt ljud och flödar sömlöst runt dig och förvandlar därmed din mediatid helt!

# 1. Sony X9000F

Få ut det mesta av Dolby Atmos i en 2,1-kanals soundbar! När det gäller ljudkvalitet är Sony X9000F högst upp. Om du är en audiofil, skulle du definitivt vilja hålla den under din radar.

Tack vare stödet för 4K HDR-stöd säkerställer det att kvaliteten inte går förlorad från källa till skärm. Utrustad med robusta högtalare erbjuder den högupplöst ljud. Tillgängligheten av HDMI, HDMI eARC och HDMI ARC gör det mer användarvänligt.

USP: stöd för HDMI, HDMI ARC och eARC

Kolla in på Amazon

# 2. Soundcore

Om du är villig att köpa en mycket prisvärd men ändå anständig soundbar, gå till Soundcore. Även om det inte kan matcha ljudkvaliteten för de produkter som nämns ovan, är det tillräckligt bra för att leva upp till märket.

Med denna soundbar får du 2,1-kanals klart ljud. Dessutom är soundbaren 4K-klar och du kan ansluta den till en kompatibel enhet för att njuta av bioliknande ljud i ditt hem. Slutligen erbjuder den också mångsidiga ingångsalternativ: HDMI, HDMI ARC, HDMI eARC och Bluetooth 5.0.

USP: Brett utbud av anslutningsmöjligheter

Kolla in på Amazon

# 3. Samsung HW-K950

Samsung HW-K950 / ZA är en av de finaste soundbarsna på marknaden. Vad som gör att det sticker ut är de 15 kraftfulla högtalarna som erbjuder kristallklart ljud. Roastern innehåller fyra uppåtskjutande drivrutiner som ytterligare stärker ljudkvaliteten.

Med tredimensionellt ljud spänner det dig till kärnan och gör att film tittar på en bioliknande upplevelse. Den levererar det utmärkta 5.1.4-kanals ljudet som omsluter dig från alla håll.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna soundbar är att den avkodar DTS-innehåll till DTS 2.0 och sedan utnyttjar den överlägsna surroundljudtekniken för att mixa upp signalen för att ge uppslukande ljud.

USP: 5.4.1-kanaligt ljud

Kolla in på Amazon

# 4. LG SK10Y

När du pratar om de bästa soundbarsna är LG: s SK10Y precis där uppe. Meridian-ljudtekniken hjälper den att leverera fantastisk ljudkvalitet. Den kan spela upp förlustfritt stereoljud i upp till 24-bitars / 192 kHz-kvalitet.

Ju högre samplingshastigheter och bitdjup erbjuder ljud med hög upplösning. Det finns ytterligare en anmärkningsvärd kvalitet som gör den till en premium soundbar - möjligheten att mata in och mata ut 4K-signaler utan att kvaliteten går förlorad. Därför kommer du att njuta av att titta på 4K-innehåll på din Apple TV.

USP: Meridian ljudteknik

Kolla in på Amazon

# 5. Sony ST5000

Få ut det mesta av Dolby Atmos i en 7.1.2-kanals, 800 W soundbar! När det gäller ljudkvalitet är Sony ST5000 högst upp. Om du är en audiofil, skulle du definitivt vilja hålla den under din radar.

Tack vare stödet för 4K HDR-stöd och HDCP 2.21 säkerställer det att kvaliteten inte går förlorad från källa till skärm. Utrustad med robusta högtalare erbjuder den högupplöst ljud. Tillgången på 3 HDMI-ingångar och HDMI ARC gör den mer användarvänlig.

USP: Ljud med hög upplösning

Kolla in på Amazon

# 6. Pioneer FS-EB70

Om du är villig att köpa en mycket prisvärd men ändå anständig soundbar, gå till Pioneer FS-EB70. Även om det inte kan matcha ljudkvaliteten för de produkter som nämns ovan, är det tillräckligt bra för att leva upp till märket.

Med denna soundbar får du 3.1.2-kanals klart ljud. Den har ganska snyggt AV-center med förstärkning av flera kanaler. Utrustad med DTS Play-Fi, låter du dig sömlöst strömma musik från dina kompatibla enheter.

Genom att använda sin "DTS Play-Fi" -app kommer du att kunna ånga flera Play-Fi-aktiverade högtalare samtidigt för att skapa ett fantastiskt flerrumssystem. Dessutom finns det också en praktisk reflexoptimering som låter dig ha önskad kontroll över höjdeffekter.

USP: Reflex optimizer

Kolla in på Amazon

Vad sägs om att köpa en 4K-TV som levereras med Soundbar? Det finns ett par anmärkningsvärda namn som jag vill nämna i den här listan.

Bästa 4K-TV-apparater med Soundbar

# 1. Sony KD70X690E 4K TV med Soundbar

Sony KD70X690E är ett komplett paket - 70-tums 4K LED-TV och 2.1-kanals soundbar med Dolby Atmos. Det bästa med det är dock att priset (1511) inte är för högt, med tanke på vad du får i hela paketet.

Om du leker med tanken på att få både en förstklassig 4K-TV och soundbar måste den här vara ett av de bättre alternativen. Den visar fantastisk bildkvalitet med den stora kontrasten, färgen och detaljerna.

När det gäller soundbaren är den grundad för att ge uppslukande ljudkvalitet. Sportig snygg och trendig design, det kan enkelt passa din vackra heminredning.

USP: Immersivt ljud

Kolla in på Amazon

# 2. LG 55SK8000PUA med 2.1-kanals Soundbar

Kvaliteten som sticker ut för “LG 55SK8000PUA” är förmågan att visa mer levande bildkvalitet. Visa en elegant skärm som kompletterar super UHD-nano-cellskärm utan smuts som förstärker färgnoggrannheten med det bredare färgskalan.

Denna avancerade skärm avslöjar 64 gånger rikare färger än en vanlig TV. Den är fylld med sju avancerade processorer som minskar videoljud och visar den iögonfallande HDR-bilden. 2.1-kanals soundbar producerar högupplöst Dolby Atmos-ljud. Sammantaget är det värt att ge en seriös titt.

USP: Sju avancerade processorer

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Ditt val?

Nu när du har tittat på alla de främsta utmanarna, låt oss veta vilken som verkar vara mer lovande för ditt specifika krav? Dessutom berätta för oss om den som du vill se i ovanstående sammanfattning.

Var säker, vi skulle fortsätta att lägga till fler soundbars till denna lineup. Så håll dig uppdaterad.

Du vill ta en titt på:

  • Använd Apple TV som en konferensrumsdisplay
  • Så här ställer du in och använder hemdelning på Apple TV
  • Bästa 4K-skärmar för Apple TV 4K

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found