Blogg

Bästa Apple Watch Travel Apps 2021

Vi har redan sammanställt en lång lista över de bästa reseapparna för iPhone. Så, om du vill ha en för din iOS-enhet, hoppa över till det inlägget. När vi pratar om de mest tilltalande reseapparna för watchOS har vi valt ut de som erbjuder dig mer kontroll och är utformade för att dra full nytta av Apple Watch.

1. iTranslate Translator

iTranslate är den mest effektiva språköversättaren jag någonsin har använt på min iOS-enhet. Det är precis vad du vill ha när du reser utomlands. Appen låter dig snabbt översätta text och webbplatser. Du kan också starta röst-till-röst-konversationer på mer än 100 språk.

Välj att lyssna på översättning med en manlig eller kvinnlig röst. Det finns också ett alternativ att växla mellan olika dialekter. Ännu bättre, iTranslate har en bekväm ordbok med synonymer och olika betydelser som hjälper dig att snabbt förstå vilket ord som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Hotwire: Sista minuten-hotell

Sedan tillkomsten av online-biljettbokning har resenärer haft sista minuten-bokningar av sina resor. Hotellbokning är en av de största utmaningarna för alla resenärer eftersom hotellpriserna sannolikt kommer att ändras när som helst. Under högsäsong tar hotellägare orimligt mycket av gästerna; med Hotwire kan du njuta av billiga och enkla bokningar för hotell, välja de bästa erbjudandena på hotell, 40 000 städer täckta, enkel bokning genom att följa enkla steg och mer.

Förutom hotellbokning hjälper appen dig att boka bilar från stora märken. Dess smarta sökalternativ hjälper dig att hitta bilar på flygplatser, städer och platser nära dig. På din Apple Watch inkluderar Hotwire-funktioner korta och långa visningsformat, påminnelser om hämtning av hyrbilshotell, påminnelser om bilretur och tankning. Reseinformation inklusive bil- och hotelldetaljer och resvägsvy med kartor och aktiva och tidigare resesammanfattningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Dark Sky Weather

Innan du planerar en resa eller besöker någon stad är det bättre att kolla in väderprognosen för att vara bättre utrustad. Det är därför jag har valt “Dark Sky” så att du enkelt kan se det kommande vädret i någon stad eller plats så att du kan undvika dåligt väder.

Du kan se radaranimationen för att ta reda på stormens faktiska väg. Få varningar om regn för din exakta plats. För att säkerställa att du inte fastnar i hårt väder, informerar det dig också om åskväder, översvämningar och orkaner.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

4. Babbel - språkinlärning

Kunskap om det lokala språket kan vara till stor nytta för globetrotterare, som ofta går till platser bara för skojs skull eller som en del av sitt jobb / företag. En app som Babbel på din Apple Watch kan hjälpa dig att prata eller åtminstone förstå språket för modersmål. Appen är utrustad med internationella språk som spanska, franska, tyska, engelska, italienska, ryska, brasilianska portugisiska, svenska, turkiska, polska, nederländska, indonesiska, danska och norska. Babbel kan hjälpa viktiga korsningar som flygplatser, järnvägsstationer, restauranger, barer, kaféer, taxistationer etc., där instruktioner är skrivna på lokala språk.

Du kan enkelt dechiffrera skyltar och manualer med hjälp av Babbel. Med den här senaste versionen av Babbel kan du upptäcka ord när du går på dagen, besöka dina favoritplatser för att lägga till nya ord i din ordlista, berika din ordförråd medan du strövar runt världen och lära dig mer medan du utforskar mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Xe-valuta- och penningöverföringar

Den här är känd som den finaste valutaomvandlarappen för iOS. XE Currency fungerar ganska snabbt för att låta dig konvertera valuta. Appen erbjuder levande växelkurser och diagram. Det låter dig ställa in en XE-varning för att hjälpa dig att spåra dina favoritvalutor.

Appen lagrar automatiskt dina senast uppdaterade växelkurser så att du kan komma åt dem offline. Det låter dig övervaka upp till tio valutor samtidigt och stöder flera språk som engelska, arabiska, franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska, förenklad kinesiska, spanska, svenska och traditionell kinesiska. Om du vill använda den här appen utan några begränsningar, uppgradera till appens proversion.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. App i luften

När du har bokat dina flygbiljetter, håll dig uppdaterad med alla detaljer relaterade till ditt flyg; denna app i luften fungerar som din flygassistent som ger status i realtid, tips på flygplatser och navigeringskartor på flygplatsen, flygprofiler etc.

Dessutom fungerar den här appen offline och skickar dig SMS om grindändringar och flygstatusuppdateringar utan roamingavgifter. Under flygningen, håll dig frisk genom att följa kurser under flygningen, utforska landmärkena du flyger över och stanna på toppen av världen med Apple Watch revolutionerande blickar och Force Touch.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Cleartrip

Cleartrip blir snabbt en välsignelse för resenärer. Sök efter nationella och internationella flygningar, jämför deras pris och hitta snabbt det som passar din budget. Appen låter dig välja mellan flera betalningsalternativ som kreditkort, betalkort, nätbank och populära plånböcker. Du kan också planera om eller avbryta ditt flyg direkt från appen.

Med stöd från mer än 15 000 städer kan du ta reda på de bästa erbjudandena på hotell och restauranger. Kolla in stjärnorna och läs recensioner för att veta mer om hotellen. Dessutom hjälper Cleartrip dig också att upptäcka de efterlängtade händelserna i din stad.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Foursquare stadsguide

Att resa handlar inte bara om att besöka nya platser; äta, dricka och shoppa är också en del av din resa. Så när du väl har kommit till din favoritdestination skulle du verkligen vilja veta de bästa matfogarna, barerna eller köpcentren i och runt staden.

Foursquare på din Apple Watch ger användbar information en resenär behöver; Till exempel, om du är i Paris, kommer appen att visa dig de bästa platserna att besöka i staden, matgator, vad staden är känt för, vad är den bästa delikatessen som serveras i vilken restaurang och mer. Allt du behöver göra är att berätta för den här appen vad du vill eller gillar; var specifik i dina instruktioner. Om du letar efter "hantverksöl" eller "stekt kyckling" matar du in nyckelordet och får relevant information; appen levererar också allmän information som "sittplatser utomhus" eller "romantiska platser."

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Citymapper: All Your Transit

Citymapper är den bästa appen för stadstransit för alla resenärer som föredrar att resa ensam. Den här appen stöder nu din Apple Watch. Därför kan appen bli din digitala guide på din handled. NYT har hyllat appen som den bästa reseappen som introducerades i New York City.

Citymapper är känd som människors favoritapp för transitering och har fått tusentals 5-stjärniga recensioner från äkta användare. Appen guidar dig skickligt genom slingrande gator och stadens komplicerade topografi. Som ensamresenär kan du också planera din A till B-resa med realtidsinformation om alla transitlägen. I sitt försök att förbättra appen är Citymapper tillgänglig med Uber-integration. När du använder den här appen, se till att din GPS / plats är aktiverad eftersom appen fungerar på internetdata.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Alarm.com

Även om detta inte är en typisk reseapp, har vi listat den på den här bloggen för några smarta resenärer som är oroliga för deras hemsäkerhet. Föreställ dig detta: du slövar med din familj på en vacker strand och plötsligt kommer du ihåg att du glömde att stänga av en lampa i garaget hemma.

Med viss tvekan och förlägenhet skulle du antagligen ringa din granne för att göra en tjänst om de har nyckeln till ditt hus, aldrig i framtiden. Skaffa alarm.com på din Apple Watch så kan du hålla ett öga på ditt hus var du än är. På din Apple Watch Glances kan du enkelt se vad som händer hemma och via appen kan du styra dina virtuella enheter och till och med se livevideo från ditt hem.

Den här appens fjärrfunktioner är:

  • Aktivera och inaktivera din säkerhetspanel.
  • Titta på inspelade klipp från dina säkerhetskameror.
  • Slå på eller av lampor.
  • Ställ in den ideala temperaturen.
  • Lås eller lås upp dörrar.
  • Visa bilder av viktig aktivitet som tagits av Alarm.com-bildsensorer och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så dra full nytta av dessa appar för att göra din resa minnesvärd. Vilken har du valt som din resepartner? Låt oss veta din feedback om den app som har imponerat mest.

När vi pratar om resor föreslår jag att du också tittar på dessa appar:

  • Bästa Apple Watch-appar
  • Bästa Collage Making Apps för iPhone och iPad
  • Packing Pro iPhone & iPad App: Bästa reseapp
  • Använd genvägar på Apple Watch (watchOS 7)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found