Blogg

Apple Watch-nackdelarna du måste titta på innan du köper

Så mycket om Apple Watch-funktionerna och underbara specifikationer, vad sägs om den andra sidan av saker? Ingen kan förneka att Apples första bärbara enhet förtjänar all uppmärksamhet och hype den har hittills. Ändå finns det några kryphål, bland många attraktiva funktioner, som fortfarande är dolda under klockans överklagande.

Eftersom Apple Watchs förbeställning har börjat från och med idag bland mix-responsen och recensionerna med Munster som redan förutspår att klockan sannolikt kommer att sälja 1 miljon under den första helgen är det dags att titta på nackdelarna med klockan. Om du ska köpa en Apple Watch vill du titta på klockans mörka sidor för att se till om du verkligen behöver den här klockan eller så kan du vänta på att den kommer bättre förberedd i nästa generation.

Apple Watch-nackdelar som du borde vara medveten om

Ganska långsam

För att kalla en spade för en spade måste Apple Watch komma ihop och utföra lite snabbare än vad det har rapporterats. Som användare skulle jag inte vilja köpa en så dyr klocka som är för efteråt vad gäller funktionalitet.

Bara 75 MB fotolagring

Naturligtvis kan du lagra massor av dina favoritfoton på din iPhone eller iCloud och spara din dyrbara Apple Watch från att vara rörig för utrymme, men att bara ha 75 MB lagringsutrymme för foton gör inget bra intryck alls. Apple Watch skulle vara bättre att ge mer utrymme så att du kan behålla några av dina personliga foton eller videoklipp lokalt.

Apple Watch har totalt 8 GB intern lagring, varav bara 2 GB lagringsutrymme för musik. Oavsett vilken modell du väljer, har klockan samma lagringskapacitet.

Batteriet varar knappt en hel dag

Apple Watchs batteri skulle knappast hålla en hel dag efter omfattande användning. En titt på de tidiga recensionerna som har kommit från många experter föreslår att du oftare måste leta efter strömkälla för att hålla din klocka laddad. Det blir verkligen inte en enhet som kostar dig så mycket.

Jämfört med andra billigare smartklockor kämpar Apple Watchs batteritid.

För beroende av iPhone

Eftersom Apple Watch inte har sin egen GPS-teknik, skulle den starkt lita på iPhone för att hjälpa den att utföra många funktioner som att skicka meddelandet eller ringa ett samtal. Du måste hålla din iPhone med dig för att hålla klockan vid liv och sparka för ett antal rika funktioner. Vad händer om du har glömt att ta med din iPhone, skulle det inte göra klockan handikappad?

Fortfarande mer av en modig grejer

Din iPhone kan göra nästan alla aktiviteter som en Apple Watch kan göra. Så varför gå för den här extremt dyra klockan bara för att göra ett modeuttalande? Klockan måste stå på egen hand och kunna tilltala användare baserat på vad den kan göra som iPhone inte kan.

Kortsluter försök att göra för många saker

Utan tvekan är Apple Watch en av de vackraste bärbara enheterna. Klockan faller dock platt i försök att göra för många saker i sin första generation. Naturligtvis var inte ens iPhones lika bra som idag redan 2007, men som köpare har du rätt att förvänta dig inget mindre än det allra bästa från Watch.

Inte konsekvent nog

Eftersom Apple Watch bara sätter på skärmen när du tittar på den för att se tiden, är det inte mycket överensstämmelse med den här funktionen. Enligt Bloomberg aktiverar ibland inte Apple Watch sin skärm även när du trycker på den. Ibland måste du flytta handleden i uppåtgående rörelse för att få den att aktivera skärmen.

Du vill att din klocka ska visa tiden när du vill utan problem. Om klockan inte utför grundfunktionen ordentligt måste den verkligen förbättras.

Copyright venicebiennalesiria.com 2021