Blogg

Bästa Apple-kortplånböcker 2021

Apple Card är tillverkat av titan och därför kan detta förhindra att din iPhone får trådlös laddning om du använder ett plånboksfodral. Detta indikerar tydligt att användare som installerar sina iPhones i plånboksfodral kan behöva hitta andra alternativ. Så var ska du förvara ditt Apple-kort? Vi har listat några kortplånböcker som du kan använda för att lagra ditt Apple-kort.

 1. Easyoulife
 2. Travelambo
 3. Clifton
 4. Nypa
 5. FurArt
 6. Buffway
 7. Shell-D
 8. Shevrov
 9. Zhoma
 10. Yeeasy

# 1. Easyoulife

Easyoulife presenterar en dragkedja med kreditkortshållare i äkta läder. Detta kortfodral har 26 platser för att lagra alla dina kredit- / betalkort förutom Apple Card. Det finns tillräckligt med utrymme för ditt körkort, sociala ID-kort, presentkort, rabattkort och mer. Detta lådans lilla storlek är perfekt för att passa i dina fickor, fanny-pack, resväskor, laptopväskor och andra väskor.

Du kan köpa den här blixtlåsplånboken för att gåva någon. Finns i mer än 15 nyanser, detta Apple Card-fodral skyddar ditt ID från trådlös stöld. De högkvalitativa PVC-kortplatserna skyddar ditt titankort från skador.

USP: RFID-blockering

Kolla in på Amazon

# 2. Travelambo

Travelambo har kommit med en 100% handgjord plånbok för kvinnor med kräsna smaker. Det är ditt RFID-blockerande tvåfaldiga flerkortsfodral med blixtlåsficka. Det bästa med detta fall är att du kan hålla din iPhone i den. Det finns sexton platser för att lagra dina kredit- / betalkort och andra ID-kort.

Travelambo använder högkvalitativt syntetiskt läder för att göra det till en billig och ändå extraordinär plånbok för kvinnor. Detta mjuka och hållbara fodral har två långa dragkedjor för kontanter och mobil. Du kan hämta valfri kortinnehavare från ett imponerande utbud av fyrtiofärg nyanser.

USP: Mjuk och hållbar

Kolla in på Amazon

# 3. Clifton

Cliftons läderplånböcker för män och kvinnor har minimalistisk design. RFID-blockeringstekniken skyddar dina virtuella pengar från rånare. Den här kompakta och tunna kortinnehavaren har fem kortplatser, en ID-kortplats, ett fack för kontanter och ett dokumentfack.

Clifton har använt 100% äkta kohudskinn, vilket gör det tufft mot skador eller skador. Denna smarta plånbok är din pålitliga partner under alla säsonger. Väskan är en perfekt gåva för män som uppskattar elegans, bekvämlighet och gott om rum.

USP: Kompakt och tunn design

Kolla in på Amazon

# 4. Nypa

Pinch är ett handgjord plånboksfodral för ditt Apple-kort. För att ge ditt titankort fullt skydd har professionella hantverkare tygsydd det här fodralet som blir bättre med åldern. Pinch har använt björkskinn för att ge rätt karaktär och arv till denna plånbok.

Detta TUV-certifierade fodral har en RFID-skärm för att skydda informationsläckage. Alla dina digitala dokument är säkra i den här plånboken. Det är ett av de mest snygga fodral som har funktionalitet i lika stor utsträckning.

USP: Starka stygn 

Kolla in på Amazon

# 5. FurArt

FurArt har gjort ett minimalt plånboksfodral för Apple Card. Du kan enkelt hantera dina åtta kort, inklusive ID och körkort. Det bästa med den här korthållaren är att den behåller sin tunna profil även efter att du har satt i kort. Av samma anledning vill du ha den här kortinnehavaren i din främre eller bakre ficka.

Varumärket erbjuder dig ett förvirrande utbud av färger; du kan välja din favorit bland 45 olika nyanser. Två anmärkningsvärda funktioner är avtagbar D-schackel för snodd eller nyckelring och ett fingerspår för att enkelt skjuta ut korten.

USP: Super minimalistisk plånbok

Kolla in på Amazon

# 6. Buffway

Buffway är ett annat märke som tillverkar tunn och minimal framficka för att lagra Apple Card. Läderplånboken är för män och kvinnor som lever en snygg livsstil. En tunn och diskret korthållare är din moderna syn på att hålla dina plastpengar. Den minimalistiska plånboken passar enkelt i fickan, väskan, resväskan eller resväskan.

En avancerad RFID-blockeringsteknik blockerar effektivt elektroniska signaler för att skydda din identitet när du reser, shoppar eller utforskar jorden. Buffway har använt äkta läder för att tillverka denna lyxiga plånbok, som är populär bland män och kvinnor för sin snygga design och släta läderkonstruktion.

USP: För män och kvinnor

Kolla in på Amazon

# 7. Shell-D

Kvinnor skulle säkert uppskatta färgglada mönster och motiv på Shell-D: s plånbok. Det finns dock två-tre mönster för män också. Om du är en affärsman eller kvinna som reser mycket kan det här premiumkortsskyddet bibehålla ditt Apple-korts glans under lång tid. Väskan är lätt men robust för komfort; Du kan enkelt klicka på spärren för att stänga och öppna fodralet med ett försiktigt tryck.

Titta på de rundade hörnen, vilket gör det bekvämt för dig att bära denna plånbok i fram- eller bakfickan. Denna kortinnehavare är gjord av ABS-plast för att skydda dina kort mot repor.

USP: Rundade hörn

Kolla in på Amazon

# 8. Shevrov

Shevrov ger dig ett extremt robust kreditkortsfodral i aluminium. Denna plånbok med kolfiberpengar är kompakt och det bästa alternativet till dina utbuktande plånböcker. Du kan lagra upp till 12 kreditkort och nio räkningar i den här kortinnehavaren. Shevrov gör den hållbar och reptålig genom att använda kol och aluminium.

Du kan köpa den här plånboken för att gåva dina nära och kära. Detta kompakta fodral är lätt att bära i fickorna; det ser coolt ut i dina händer eftersom det pryder ultra-tunn design.

USP: Extremt kompakt

Kolla in på Amazon

# 9. Zhoma

Zhoma har tillverkat detta kreditkortsfodral av äkta läder av hög kvalitet med tygfoder och mjuk hårdvara. RFID-blockerande säkerhetsreseplånbok hindrar tjuvar från att skanna dina kredit- / bankkort, bankinformation och andra digitala dokument. Det ger dig sinnesfrid när du är på en lång semester och omgiven av främlingar på flygplatser, trånga gator och köpcentra.

Detta fodral har tillräcklig lagringskapacitet på 11 kortplatser; Dessutom kan du förvara valutoräkningar, sedlar eller kvitton i plånboken. När du öppnar fodralet ser det ut som ett dragspel; zip upp fodralet för att skydda dina kort och pengar.

USP: Dragspel design

Kolla in på Amazon

# 10. Yeeasy

Yeeasy har skapat denna plånbok av 100% äkta kohudläder. Du kan se en mjuk och slät konsistens med ett raffinerat utseende. Detta är ett hållbart fodral som har 25 kortplatser för att lägga alla dina kredit- / betalkort, sociala ID och körkort. Förvara alla dina värdefulla dokument på ett ställe.

Plånboken är liten nog för att du kan lägga i dina handväskor eller ett ryggsäck. Du kan använda blixtlåsfickan för att lagra mynt och valutaräkningar. Eftersom plånboken har RFID-blockeringsteknik är dina dokument och kort säkra mot all datastöld.

USP: Liten och funktionell

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Avslutar…

En kortinnehavare är ett viktigt tillbehör för kreditkortsägare. Ett Apple-kort i iPhone-plånboksfodralet förhindrar att enheten laddas trådlöst. Av denna anledning måste människor förlita sig på separata plånböcker för att lagra Apple Card.

relaterade inlägg

 • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
 • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found