Blogg

Patchworks ITG-nivå iPhone 7 Plus-fodral 2021 (granskat)

Det enda fallet som mest pryder min iPhone är smal. Med tanke på hur känsligt ett tunt fodral är, förblir jag något bekymrad över skyddet av min smartphone. Medan jag letade efter ett fodral som kan vara minimalistiskt nog för att låta enheten visa upp sin klass och tillräckligt stark för att avvärja slag och repor, snubblade jag på Patchworks ITG-fodral för iPhone 7 Plus.

Fallet visade gott om löfte under den korta interaktionen. Efter att ha använt det här robusta fodralet i nästan en vecka och gett det en hel del körning är jag redo att presentera recensionen. Har det klarat min höga nivå - från alla aspekter? Läs vidare för att veta det.

1. Droppskydd av militär kvalitet

För mig är den största höjdpunkten i detta fall förmågan att ge militärklassskydd till din iPhone. Trots att den har en så solid profil är den relativt mindre skrymmande än andra militärkläder för iPhone. Därför kommer din smartphone att fortsätta att flagga med ett minimalt utseende; utan att äventyra något om skydd mot slumpmässig chock

Så om din telefon någonsin glider ur dina händer eller stöter på ett oavsiktligt fall, låter skyddet inte skadas. Du kan helt lita på den här fina dräkten för att motstå stötar och slå ner repor med élan.

När jag köper fodral till min iPhone finns det två saker som jag aldrig missar att kolla in - skydd och minimalistisk design. De som är höga på att erbjuda mer sköld från droppar ser generellt skrymmande ut och spelar inte riktigt bra med smarttelefonen. Och de som är svaga misslyckas inte att försvara telefonen från stötar och gå ut ur radaren för tidigt.

Det är aldrig lätt att skapa en balans mellan tunnhet och soliditet. Men ITG-nivån har fått det så rätt att du inte kan låta bli att beundra dess utförande.

2. Hölje med dubbla lager

ITG-nivån har tagits ut i högkvalitativt polykarbonat- och TPU-material. Det dubbla höljet har fått utseendet att sätta sig snyggt på din smartphone. Mjukt interiör förhindrar repor från att skada enhetens charm.

Den stötdämpande luftfickdesignen ger mer muskler i armeringen. Exakta utskärningar för kamera, portar och högtalare förbättrar dess formfaktor. Den upphöjda ramen för kamera och skärm skyddar din enhet ytterligare från oavsiktlig skada.

3. Matt yta

Toppad av matt yta har fodralet ett tilltalande utseende som tilltalar ögonen. Den blanka utsidan är ganska slät att ta på. Med snap-on-designen passar fodralet idealiskt till phablet.

Att vara dammskydd och fingeravtryck fortsätter fallet att se imponerande ut länge. De täckta knapparna för volymer och PÅ / AV har fått bättre klick.

4. Förbättrat grepp

En annan viktig aspekt av detta fall är det mycket förbättrade grepp som det ger. Tack vare mikroetsade strukturer känns det otroligt bekvämt i händerna. Den släta ytan passar alla handflatans konturer; ger önskad bekvämlighet för att bära smarttelefonen.

Eftersom väskan är väldigt lätt kan enheten förbli minimalistisk. Det är en av de viktigaste funktionerna i detta fall.

5. Finns i tre färger

ITG-nivån finns i tre färgvarianter - rött, svart och vitt. Så om du gillar att para ihop din smartphone med den mörka färgen har du möjlighet att göra det också.

Fördelar

  • Militärt droppskydd
  • Matt yta
  • Förbättrat grepp
  • Stötdämpande luftficka
  • Högkvalitativt PC- och TPU-material
  • Kompakt design

Nackdelar

Det är verkligen svårt att hitta nackdelar i ett så bra fall. Men det här är några av de saker som kan påpekas:

  • De uttalade knapparna är ibland lite obekväma att klicka på
  • Något svårt att installera och ta bort
  • Något skrymmande (även om det är ganska smalare än de flesta militära fallprovade fall.)

Domen

Patchworks ITG-nivå är ett absolut odjur vad gäller kvalitet. Det har levt upp till mina förväntningar från alla aspekter. Från att se snyggt ut till att erbjuda väsentlig sköld från fall, har fodralet packat i sig med alla kvaliteter du vill ha från ett tunt fodral. Det är den perfekta blandningen av skydd och sofistikering.

För närvarande är fallet bara $ 14,95 vilket gör det till ett smart köp. Varje dag kan jag gärna betala cirka 20 dollar för det. Hur är det med dig?

Köp det från Amazon

Dela din värdefulla feedback i kommentarerna nedan. Fortsätt med oss ​​via Facebook, Twitter och Google Plus för att läsa fler sådana iPhone-tillbehörsrecensioner.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found