Blogg

Bästa iPhone X-fodral från Zizo 2021

När jag bläddrade bland några av de bästa iPhone X-fodralet snubblade jag på de senaste erbjudandena från Zizo. När jag letade efter de fall som skulle se bra ut på smarttelefonen och ge fullständigt försvar mot stötar, imponerade de mig omedelbart. Därför tänkte jag, varför inte göra en lista över de bästa iPhone X-fodral från Zizo. Förutom att de är mycket skyddande har dessa fodral en snygg design. De snäpps snyggt på smarttelefonen och huggas ut, särskilt för de som inte vill ge otäcka stötar någon chans att skada sin enhet.

1. BOLTEN

Om du ger kompromisslöst skydd till din iPhone X din högsta prioritet, gå till Zizo Bolt Series. Det kraftiga fodralet har en muskulös kropp som tål droppar upp till 12 fot och uppfyller militärgrad 810.1-G. För att alla är så skyddande, lägger inte Bolt Series-fodralet (0,33 mm tjocklek) mycket vikt på smarttelefonen.

Tack den skyddande designen säkerställer den att din smartphone förblir skyddad under ditt gränslösa äventyr. Som ett resultat känner du fullständig sinnesro medan du njuter av vandring eller vandring.

Kombinationen av stötdämpande tetra-polyuretan och slagfast polykarbonatskal förstärker dess konstruktion. Hölsterklämman har den säkra låsmekanismen så att du bekvämt kan bära din enhet. Det fördubblar också ett praktiskt kickstand så att du kan titta på media i önskad vinkel. Du har tio färgvariationer att välja mellan. Skärmskyddet har 9H-hårdhet för att hålla OLED-skärmen skyddad från grunden.

USP: Militärt skydd

Köp det från Amazon

2. JONEN

Vad som gör "ION" till ett bra alternativ är möjligheten att tillhandahålla en komplett skärm till smarttelefonen utan att ta bort dess skönhet. Det kristallklara Zizo ION-fodralet är utformat för att framhäva telefonens redan eleganta funktioner. Sportig klar baksida, det gör att din dyra enhets elegans kan lysa igenom.

Drivs av det tredubbla höljet, det ger betrodda försvaret till smarttelefonen mot stötar. Alla fyra hörn är pansrade för att hjälpa väskan att absorbera chock. Militärklassificering gör den till en pålitlig följeslagare för din enhet. Att vara bara 0,33 tjock, det ser inte skrymmande ut alls.

ION passar ordentligt på enheten och erbjuder problemfri tillgång till kamera, port och knapp. Täckta knappar ger skarp feedback och är lättare att trycka på. Mjukt strukturerade sidor ger bättre grepp; förhindrar att enheten glider ur händerna.

Pekskärmen har ett pålitligt skydd i form av den upphöjda läppen. Skärmskyddet erbjuder inte bara kristallklarhet utan motstår repor (9 timmars hårdhet). Utöver funktionerna finns Zizo ION i sex färgkombinationer inklusive kricka / klar, svart / rök.

USP: Trippel lager av skydd

Köp det från Amazon

3. STATIK

Du skulle gärna ha fodral i STATIC-serien för att hålla din smartphone idealiskt skyddad medan du har en fantastisk äventyrlig tid. Tillverkad av hårt polykarbonat och mjuk TPU, den har en robust konstruktion. De dubbla höljeslagren ger din smartphone fullständig skydd mot fall. Alla fyra hörn är förstärkta för att stärka strukturen ytterligare.

Bortsett från skyddet har det kraftiga fodralet ett inbyggt kickstand för att öka din handsfree-upplevelse. Ännu bättre, med stativet kan du placera din enhet både i liggande och stående läge. Därför kan du titta på dina favoritvideor och filmer i önskad vinkel.

Du har enkel åtkomst till kameran, porten och högtalarna genom de exakta utskärningarna. Uttalade knappar är gjorda för att vara mycket lyhörda och erbjuder taktil feedback. På grund av det icke-tunna yttre skalet har du förbättrat greppet. Dessutom kommer fodral i STATIC-serien i sju attraktiva färgkombinationer så att du enkelt kan hitta rätt par för din enhet.

USP: Inbyggt kickstand

Köp det från Amazon

4. ATOM-serien

Om du vill visa upp din iPhone X utan att äventyra dess skydd skulle ATOM-serien vara ett bra alternativ. Fallet med den orörda klara ryggen gör det möjligt för smarttelefonen att fortsätta fånga ögonbollar utan några begränsningar.

Utrustad med en solid ram kan den erbjuda skydd av militär kvalitet. Det betyder att du kommer att förbli bekymmersfri om din enhets säkerhet även om den stöter på otäcka stötar.

Eftersom det genomskinliga fodralet bara är 0,33 mm tjockt kommer enheten att fortsätta att se tunn ut. Inbyggt skärmskydd har 9H hårdhet. Därför, om skärmen någonsin ger en konfrontation även med en vass kniv, kommer ingen skada att göras. Den upphöjda läppen och kameraringen erbjuder skydd runt om. Utöver funktionerna finns ATOM-serie fodral i sex snygga färger inklusive rosaguld, blått, svart, guld, rött och silver att välja mellan.

USP: Tydlig design

Köp det från Amazon

Så det avslutar de bästa iPhone X-fodral från Zizo!

Ditt val?

Vilket av dessa fall har fångat dina ögon? Är det den som är extremt skyddande eller den som låter dig visa upp din enhet i stil? Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found