Blogg

Buzz Messenger-app för iPhone och iPad

Det finns massor av populära sociala nätverksappar som Facebook, WhatsApp. Alla har sin egen specialitet som skiljer var och en från andra. Det är det unika att stå från resten som gör en skapelse annorlunda och känd bland användarna.

Under sökningen i grundlig App Store snubblade jag på en mycket användbar app för sociala nätverk som heter Buzz Messenger. Denna app ger en utmärkt integration av din iPhone, e-postkontakter och Facebook-kontakter i en app. Bortsett från att låta dig chatta med dina vänner personligt och i grupp, gör det att du kan göra några intressanta saker som kommer att krydda dina meddelanden. Här är mer till det.

Schemalägg meddelande

Med Buzz Messenger kan du skicka meddelanden om schemat. Om du antar att du vill skicka ett meddelande till din vän men att du känner att det är för sent nu och därför vill skicka det i morgon eller vid en viss tid, kan du göra det med den här appen.

Det finns så många människor som tenderar att glömma viktiga händelser. I så fall kan du komponera ett text-, foto- eller ljud- och videomeddelande enligt dina önskemål och schemalägga att det ska skickas vid en viss tidpunkt.

Du kan skicka schemaläggningsmeddelanden i personlig eller gruppchatt. Meddelandet kommer att levereras vid den exakta tid du har ställt in!

Meddelande om självförstörelse

Detta är en mycket imponerande funktion i den här appen. Om du inte vill att ditt skickade meddelande ska finnas där i mottagarens enhet under lång tid kan du själv förstöra det genom att schemalägga den exakta tiden för det.

Ibland pratar folk med sina vänner och delar personliga saker. I så fall kan självförstörande en meddelande vara en bra idé. Ställ bara in hur mycket tid du vill att meddelandet ska raderas från mottagarens enhet och lämna resten åt det!

Det som är bra är att du själv kan förstöra både personligt och gruppmeddelande.

Facebook-kalender

Med Buzz Messenger kan du synkronisera dina Facebook-evenemang. Som ett resultat kan du schemalägga meddelanden och skicka det till dina Facebook-vänner. Ditt meddelande kommer att levereras på evenemangsdagen. Så många gånger glömmer folk att gratulera sina vänner till födelsedagen eller viktiga händelser. Därför kan det vara trevligt att få ut det mesta av den här funktionen.

Ladda ner Buzz Messenger gratis

Buzz Messager kan vara exakt den app du vill ha för att göra din kommunikation mer mobil. Om du vill uppleva ett nytt sätt att kommunicera med dina vänner kan det vara värt att titta. Det är gratis att ladda ner från App Store.

Obs! För närvarande verkar det som om Buzz Messenger är i beta och innehåller för många buggar och kan därför inte fungera alls. Eftersom den precis har lanserats och fortfarande är ganska ny kan vi förvänta oss att den åtgärdas av utvecklaren förr än senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found