Blogg

Handoff fungerar inte mellan Apple Watch och iPhone

Handoff är en mycket användbar funktion introducerad med iOS 8. Med funktionen kan du fortsätta ditt arbete med olika iDevices. Med enkla ord kan du börja skriva ett e-postmeddelande på din Apple Watch och slutföra det på din iPhone. Handoff-funktionen är mycket användbar för att fungera sömlöst på olika Apple-enheter.

Handoff-funktionen är också tillgänglig på Apple Watch och det är ganska enkelt att installera och använda. Det finns några användare på Apple-forum som inte kan använda Handoff-funktionen mellan sin iPhone och Apple Watch. Om du är en av de irriterade användarna har vi angett några mycket användbara lösningar för detta problem nedan.

Nedan följer de möjliga korrigeringarna som verkar fungera med många användare. Testa en efter en och kontrollera om ditt problem är löst.

Handoff fungerar inte mellan Apple Watch och iPhone

# 1. Kontrollera om Bluetooth är växla ON , på din iPhone och Apple Watch.

# 2. Se till att din iPhone och Apple Watch är ihopparade.

# 3. Kontrollera om Handoff är aktiverat på iPhone och Apple Watch.

iPhone: Gå till Inställningar → Allmänt → Handoff & Föreslagna appar → Aktivera Handoff.

Apple Watch: på iPhone trycker du på Watch → My Watch → Allmänt → Enable Handoff.

# 4. Innan du blir irriterad, se till att appen du försöker stöds.

# 5. En av användarna på Apples forum föreslog att logga ut från iCloud på iPhone och logga in igen. Det finns ingen logik bakom detta trick, men många andra användare har kommenterat att detta fungerade för dem. Varför inte prova?

# 6. Försök att starta om din Apple Watch och även din iPhone.

# 7. Växla OFF överlämning på båda enheterna, och efter några sekunder växla tillbaka .

Det här är alla möjliga korrigeringar som borde lösa problemet. Från listan ovan är # 5 viktigast eftersom de flesta användare har kunnat lösa handoff-problemet genom att följa det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found