Blogg

Bästa Executive-fodral för iPhone X 2021

Efter att ha använt ett par riktigt roliga fodral och go-to ultra-svelte covers har jag bestämt mig för att prova några snygga iPhone X-fodral. Jag gillar väskorna med förstklassigt hantverk eftersom de aldrig tycks tappa sin vintage charm. Men de med lite smalare profil ökar alltid värmen på min förkärlek! Vill du bläddra igenom sofistikerade fodral som är utformade för att matcha iPhone X? Bra! Låt mig gå med dig för att hjälpa dig att välja en bättre passform för din smartphone.

1. Sasuke

Sasuke är grundad på folk som älskar ett snyggt plånboksfodral. Snidad med mjukt PU-läder, den har en mjuk texturerad utsida som ger bättre grepp. Med två separata kortplatser kan du också lagra ett par kort.

Trots att den är mycket smal, kan den motverka skrapning och också ge en bra kamp mot mindre fall. Du kan välja ut Sasuke i sex snygga färger som svart, blå, brun, röd, roséguld och khaki. Dessutom har Sasuke plånboksfodral en solid livstidsgaranti.

USP: Mjukt strukturerat yttre

Kolla in på Amazon

2. Dockem

Sportig vintage design, Dockem är vad du ska välja för att få din iPhone att se suave ut! Syntetiskt läder exteriör ger en touch av sofistikering till sin profil. Handgjord design ger den vintagecharme som du gärna vill flagga under dina affärstider.

Väskan har ett par separata kortplatser för att bära dina kort. Du kan också lagra lite kontanter i de inbyggda platserna så att du inte behöver bära plånboken. En annan egenskap som jag har funnit prisvärt är den smala designen som behåller iPhones elegans.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

3. Snakehive

"Snakehive" ser riktigt märkbart ut med den rika handgjorda designen. Detta folio-plånboksfodral är tillverkat av europeiskt nubuckläder av högsta kvalitet. Och det mjuka exteriören i kombination med det snygga utförandet gör att du får ett förbättrat grepp.

En anmärkningsvärd egenskap hos Snakehive är att den utvecklar tidlös patina för att förhindra att den berömda charmen förloras. Inkluderingen av pengarficka tillsammans med flera kort betyder att detta plånboksfodral passar dina behov ganska bra.

USP: Europeiskt nubuckläder

Kolla in på Amazon

4. iPulse Journal Series

Journal Series plånboksfodral från iPulse visar den eleganta profilen. Det är ett sådant fall som enkelt kan bli din ideala resekamrat.

Prata om kvaliteten; omslaget är tillverkat av italienskt läder och sportförädlat hantverk. Interiören har en anteckningsficka och tre fickor så att du inte behöver bära den traditionella plånboken.

Och tack vare det stötdämpande innerhöljet kan Journal Series tåla stötar med lätthet.

USP: Italienskt läder av hög kvalitet med elegant design

Kolla in på Amazon

5. Dreem Fibonacci

"Dreem Fibonacci" har fler användarvänliga funktioner än de flesta av sina konkurrenter. Och om du vill att ett lyxigt plånboksfodral ska passa in i dina olika behov, måste det här vara ett bra alternativ.

Omslaget låter dig hålla flera kort och kommer också med en stor sedelficka. På grund av den avtagbara designen kan du minska den onödiga volymen.

Dessutom kommer Fibonacci med inbäddade magneter för att stödja magnetiska bilfästen så att du kan använda din smartphone handsfree.

USP: Inbäddade magneter för att stödja magnetiska bilfästen

Kolla in på Amazon

6. Icarercase

Skulle du tänka dig att gå på ett snyggt folioomslag skulle "Icarercase" vara ett bra alternativ. Det äkta kohudskinnet ger en estetisk känsla, medan de snygga utskärningarna ger en formpassande profil.

Trots att den har en tunn design kommer Icarercase inte att ha svårt att bekämpa repor. Närvaron av en jämn mikrofiberinredning spelar en stor roll för att hålla skrapor på rättvist avstånd.

Med läderstrukturen lätt tillgänglig kan du förvänta dig att smarttelefonen förblir bekvämt placerad i din handflata. Dessutom förbättrar khaki, svarta och bruna färger dess verkställande design.

USP: Snygg design med fylligt läderstruktur

Kolla in på Amazon

7. Jlyifan

JLYIFAN ger ett mycket skyddande fodral till din iPhone X. Detta verkställande hölster skyddar din telefon från repor, stötar och stötar. Den här är oerhört robust och extremt rymlig inuti.

Du kan lagra dina kredit- / betalkort i fallet; lagra också kontanter och mynt i de dedikerade slots. Kontrollera dess magnetiska stängningsklaff som håller fodralet ordentligt stängt.

USP: Ett rymligt fodral

Kolla in på Amazon

8. LippBest

I det ögonblick jag tittade på LippBest ville jag se det på min iPhone. Detta plånboksfodral är tillverkat av äkta kohudskinn och visar rikt hantverk. Den släta läderstrukturen känns ganska bekväm i handflatan, samtidigt som den förbättrar dess utseende.

Du kan bekvämt bära ett par kort och några dollarsedlar inuti kortplatserna. Med tornen är lätt tillgängliga, har du flera betraktningsvinklar för att njuta av dina videor. Utöver allt kommer LippBest med livstidsgaranti.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

9. TurtleBack

Om du föredrar klassen framför glamour kan TurtleBack vinna dig. Tillverkad med högkvalitativt läder och har en verkställande profil. Tack vare den mjuka interiören skyddar fodralet din smartphone både från stötar och skrapning.

Påsen passar din iPhone med ett tunt fodral. Neodymium magnetklaff gör att du kan stänga fodralet säkert. Med metallbältesklämman ombord kan du fästa fodralet på ditt bälte för att bära din enhet med fullständig sinnesro.

USP: Executive-profil

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Jag är säker på att du har gillat att titta på de fall som nämns ovan. Förresten, vilken kommer att para ihop med din iPhone X?

Missa inte:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone X
  • Bästa iPhone X Slim-fodral
  • Bästa iPhone X Clear-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found