Blogg

Bästa iPhone Xs Max vattentäta fodral 2021

När jag går ut för en rolig vattensport eller vill erbjuda iPhone extra säkerhet när jag reser under regnperioden använder jag locket. Tillhör du också samma tankeskola som jag? Om ja, kanske du redan har satt din syn på de bästa vattentäta fodral till iPhone Xs Max. Bortsett från att tillhandahålla toppmotstånd från vatten, skyddar följande skydd också din smartphone mot otäcka fall. Hoppa direkt in för att titta på dem och låt mig veta vilken som är utformad för att uppfylla din körsträcka!

  1. FugouSell
  2. Temdan
  3. FRĒ
  4. Hitcase
  5. Katalysator

1. FugouSell

Vad sägs om att välja ett mycket prisvärt (18,99 USD) men ändå exceptionellt bra vattentätt fodral? FugouSells vattentäta fodral kanske inte är lika tilltalande som motsvarigheterna (nämns ovan). Men du pratar om funktionerna; den här kan få ditt jobb gjort utan problem.

Du kan använda det här fodralet för att sänka ner din smartphone i upp till 3 meter djupt i vatten i 30 minuter. Med det inbyggda skärmskyddet försvarar det inte bara den gigantiska 6,5-tumsskärmen mot repor utan ger också en förbättrad betraktningsvinkel.

Dessutom ger den robusta konstruktionen möjlighet att uppfylla skydd av militär kvalitet. Det är inte allt; FugouSell stöder också trådlös laddning.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

2. Temdan

Jag kallar ”Temdan” en riktig flaggskeppsmördare. Flaunting en extremt robust konstruktion; fodralet är utformat för att leverera all-round försvar till din smartphone. Med det här fodralet kan du ta din smartphone till 6,6 fot under vattnet i upp till en timme.

Den genomskinliga baksidan låter designen av smarttelefonen lysa igenom. Skärmskyddet ger hög klarhet för att öka din tittarupplevelse.

Gilla att titta på media handsfree? Kolla in det inbyggda stativet som låter dig ställa upp din smartphone för landskapsvisning. Dessutom gör kompatibiliteten med trådlösa laddare Temdan till ett komplett paket.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

3. FRĒ från Lifeproof

Ingen lista över de bästa vattentäta fodralet för iPhone kan vara utan detta välkända varumärke - Lifeproof. Jag har använt FRĒ vattentäta fodral och alltid hittat dem ett snitt ovanför resten. Så jag förväntar mig att den här för Xs Max ska vara inget mindre än det allra bästa.

Prata om designen; Detta vattentäta fodral ser kompakt ut och ger kompromisslöst skydd till din smartphone. Tack vare den robusta konstruktionen kan den till och med sprida otäck påverkan. Dessutom kan du få det i flera färgvarianter.

USP: Droppsäker

Kolla in på LifeProof

4. Hitcase Splash

Den här från "Hitcase" är oöverträffad när den erbjuder den pålitliga skyddet mot vatten. Det jag gillar mest med det här omslaget är snäppdesignen som hjälper den att smyga runt din Max.

Med den tydliga ryggen gör det att din smartphone kan fortsätta att göra sin närvaro känd i stil. En annan anmärkningsvärd funktion är det slitstarka höljet som gör att "Splash" enkelt kan motstå droppar.

Knapparna är ganska släta och lyhörda, medan alla räkningar verkar vara på plats. På grund av den responsiva skärmen kan du använda din enhet utan smärta.

USP: Tydlig design

Kolla in på HitCase

5. Katalysator

När du pratar om de mest populära vattentäta fodral till iPhone Xs Max kan du inte placera det här fodralet från Catalyst. För mig är det rätt där uppe med de allra bästa i branschen från alla aspekter.

Först och främst gör förmågan att tillhandahålla 33ft (10m) vattentät skydd att detta täcker en touch över de flesta av sina motsvarigheter. Om du är simmare eller vill göra det bästa av din vattensport, vill du ha den till ditt förfogande.

Den andra, den kan uthärda stötar på upp till 6,6 fot. Det betyder att din smartphone enkelt kan komma ut oväntade droppar. Ännu bättre, Catalyst fungerar också med trådlös laddning så att du inte behöver ta bort locket innan du sätter enheten på trådlösa laddare.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på CatalystLifeStyle

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Som nämnts ovan har fall fått kvaliteten att klara dina förväntningar i de flesta aspekter. Det som gör dem pålitliga är förmågan att skydda enheten mot alla faror. Har du något emot att dela dina tankar om de ovan granskade fallen? Och om du vill inkludera dina favoritomslag i samlingen, berätta också om dem.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone Xs Max-fodral
  • iPhone Xs Max Bumper Fodral
  • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
  • Bästa iPhone Xs Max Clear-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found