Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s armband 2020

När du joggar / springer, var gör du din iPhone? Vad är det bästa sättet att hålla iPhone säker när du tränar? Uppenbarligen är iPhone-armbandet en av de bästa gymtillbehören för smarttelefonen.

Att välja ett iPhone 5s / 5-armband är enkelt, men du måste se till att det passar vissa kriterier: det måste vara vattentätt för att förhindra att svett påverkar iPhone, det har passat korrekt vilket innebär att remmen måste vara justerbara och naturligtvis bör armbandet vara lätt.

Det finns några fantastiska iPhone 5 / 5s armband där ute - men de flesta av dessa kommer inte att låta dig komma åt TouchID-sensorn. Du kan fortfarande arbeta dig igenom apparna etc. Ett enkelt tips är att inaktivera fingeravtryckslåset när du sätter den iPhone 5s i armbandet.

Bästa armband för iPhone SE, 5s och iPhone 5

# 1. Belkin

Smal, inte så snygg men tillräckligt, lätt och justerbar: det är Belkin Ease-Fit. Detta iPhone-armband håller din iPhone säker och torr medan du tränar. Den justerbara remens omkrets sträcker sig upp till 32 cm. Armbandet är också handtvättbart.

USP: Premiumkvalitet

Kolla in på Amazon

# 2. Incase Sports Armband

Incases Sports Armband-fodral för iPhone 5s / 5 är ett av de coolaste, minimalistiska armbanden. Den har saker som svettbeständigt skydd, ett beröringskänsligt skärmskydd, perforerad hud och reflekterande säkerhetshöjdpunkter.

Det är enkelt att justera armbandet så att det passar din arm. TouchID fungerar inte när telefonen är inne i armbandet.

USP: Enkel och minimalistisk design

Kolla in på Amazon

# 3. Resväska

Resväska är ett av de mest ansedda varumärkena när det gäller iPhone-fodral. Detta armband för iPhone 5s är inte annorlunda. Den har en förstklassig kvalitet som du kan lita på när du tränar. Tillverkad av silikon, det här fodralet kan passa armstorlekar från 9 till 21 tum. Väskan ger dig tillgång till alla portar och funktioner medan du tränar.

Kardborrebandet är avtagbart så att du kan använda det som ett fristående fodral regelbundet. Dessutom är den handtvättbar för att hålla den hygienisk för långvarig användning. Det finns inga tillgängliga färgval.

USP: Silikonfodral

Kolla in på Amazon

# 4. iGadgitz

Designat som ett prisvärt armbandskal, är iGadgitz iPhone-armbandskal tillverkad av neopren - i slutändan ett bra, vattentätt fodral. Väskan håller hörlurar och knapparna tillgängliga. Som med de flesta armbandsfodral stannar den på plats med det justerbara kardborrebandet. Den är också kompatibel med Nike + -sensorer.

USP: Prisvärd

Kolla in på Amazon

# 5. Tune Belt

Tune Belt armväska är tillverkad av mjuk men ändå tålig neopren. Det passar de flesta fall, oavsett tjocklek. Släpp bara din iPhone 5s så är du redo för det träningspass du vill göra. Armbandet är svettbeständigt, och därmed kommer det att följa dig i den mest intensiva träningen du gör.

Det finns exakta skärningar på fodralet, vilket gör alla portar lättillgängliga. Medan fronten är genomskinlig vilket gör att pekskärmen är en bit kaka. Slutligen finns det inga färgval att göra.

USP: Passar nästan alla fall

Kolla in på Amazon

# 6. i2 Gear

När du går på ett träningspass, ska du ha med dig dina nycklar. Det finns en liten nyckelficka som håller din nyckel säkert. Dessutom fungerar nattreflektorfunktionen perfekt för fitnessfreaks sent på kvällen. Armbandet kan passa armstorlekar från 9 ″ till 15 ″, vilket oftast är standardområdet för de flesta av oss.

Väskan är tillräckligt hållbar för att skydda din telefon från att falla samtidigt som den är tillräckligt mjuk för att den inte skadar dina armar. Den transparenta skärmen gör skärmen lätt tillgänglig. Slutligen finns det ett brett utbud av färger att välja mellan.

USP: Nattreflektor

Kolla in på Amazon

# 7. JEMACHE

Det här armbandet pryder inte bara en nyckelficka utan har också en speciell plats för dina hörlurar. Inte bara det, på baksidan finns det en plats att lagra dina kort. Det betyder att du inte behöver bära din plånbok när du tränar. Det här fallet gör allt. Tillverkad av neopren, den är tålig men ändå mjuk och gör den också svettbeständig.

Det finns inga färgval, men om du är en muskelbyggare med stora biceps finns det ett alternativ att köpa en förlängare tillsammans med fodralet.

USP: Hörlurar, kort och nyckelficka

Kolla in på Amazon

# 8. Mina

Ljus i färg, vilket gör den synlig i svagt ljus. Dessutom har den hörlursladdhållare och också en nyckelficka för att hålla din nyckel. Tillverkad av neopren, den sträcker sig efter behov men samtidigt skadar inte dina armar. När vi pratar om armar, kan den passa armstorleken från 8 ″ till 14 ″.

Den har ett tydligt vattentätt skärmskydd som gör att du kan använda din iPhone 5s effektivt. Förutom ljus färg har den också en reflekterande remsa som lyser i svagt ljus. Slutligen finns det inga färgalternativ tillgängliga.

USP: Ljus färg synlig i svagt ljus

Kolla in på Amazon

# 9. Red Start Tec

Sätt bara in din iPhone 5s i armbandet och börja träna; det är så enkelt. Den kan användas med några smala fodral och passar kanske inte i några av de tjocka fodralet. Kardborrebandet passar enkelt de flesta armstorlekar vilket gör det perfekt för manliga eller kvinnliga idrottare. Den genomskinliga plastskärmen och det svettbeständiga materialet är några av funktionerna i detta armbandshölje.

Neoprenmaterialet är mjukt, lätt och repar inte runt på huden, vilket gör det till en perfekt följeslagare under träningen. Slutligen finns det två färgval: svart och blått.

USP: Pengarna tillbaka-garanti

Kolla in på Amazon

# 10. VUP

Detta armband kan lätt betecknas som ett av de bästa armbandsfodral för iPhone 5s. Bortsett från funktioner som nyckelhållare och hörlurshållare; det gör det också möjligt att rotera din iPhone upp till 180 grader. Den kan passa armstorlekar mellan 9 och 16 tum. Kombinationen lycra och neopren gör den hållbar och mjuk samtidigt.

Dessutom är bandet svettbeständigt och tvättbart; du kan använda den om och om igen under lång tid. På en avslutande anteckning finns det tre ljusa färger till hands.

USP: 180 graders skärmrotationsfunktion

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Du behöver aldrig oroa dig för din iPhone när du tränar eftersom dessa armbandskal kommer att se till att du är bestämd i ditt träningspass, medan de gör jobbet de är gjorda för.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone 5 / 5s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 5s / iPhone SE batterifodral
  • Trendiga designfodral för iPhone 5s för att flagga i stil
  • Bästa iPhone 5 / 5s vattentäta fodral

Om vi ​​saknade något fantastiskt armband känner du till borren. Kommentera nedan eller låt oss veta via Facebook och Twitter. Prenumerera också på vår Instagram

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found