Blogg

Stoppa att bilder laddas automatiskt i Mail-appen på iPhone / iPad

Om du har en begränsad mobildataplan är en av de fulaste sakerna som kan hända överanvändningsdata på grund av att bilder laddas automatiskt på iPhone. Det händer mycket. En sak leder till en annan, och sedan finns det denna massa data jag har konsumerat via e-post, webbplatser, Facebook, Instagram, etc. När det gäller e-post har många av de e-postmeddelanden jag får bilder som jag inte behöver ladda .

Jag menar,

  • Hur många gånger behöver du ladda bilderna för att läsa hela meddelandet?
  • Hur många gånger hoppar du över dem?

Bilder konsumerar mycket data. Det här är inte dina avancerade bilder utan högkvalitativa saker. Även om de bara är några KBS i taget, tänk på vilken inverkan de kan ha när du laddar många av dem via Mail-appen?

Det finns ett särskilt sätt att lösa problemet. Du kan stänga av dessa automatiskt laddade bilder så att de inte slutar äta dina data.

Hur man slutar ladda fjärrbilder automatiskt i Mail för iPhone

Steg 1. Gå till Inställningar → Tryck på Mail.

Steg 2. Rulla ned och stäng av Ladda fjärrbilder.

Vad som händer när du öppnar ett e-postmeddelande i Mail-appen är att ingen av bilderna laddas. När du vill ladda bilderna kan du trycka på "Ladda alla bilder" för att ladda alla bilder samtidigt. Eller så kan du också ladda specifikt varje bild av e-postmeddelandet individuellt.

Även om det finns en fördel, finns det också en nackdel.

  • Den fördelen är att en platshållare med bildens namn och storlek visas. Så du kan vara mycket specifik om vilka bilder du laddar.

    Beroende på storlek kan du ta reda på om det är värt det eller inte.

  • Den Nackdelen är att när du har inaktiverat automatisk laddning av bilderna kan e-postmeddelanden med många bilder i dem verkar brytas. Du kan behöva klicka lättare på "Ladda alla bilder" i dessa fall.

Det är allt, kompis!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found