Blogg

Bästa appar för videokonferenser för iPhone och iPad 2021

Den smittsamma COVID-19 har tvingat oss alla att hålla oss inomhus. Men du kan fortfarande hålla kontakten med andra genom att prova några av de bästa apparna för videokonferenser på din iPhone och iPad. Social distansering och självkarantän är dagens ordning, men arbete och kommunikation behöver inte stoppas. Så låt oss se vilka alternativ som är tillgängliga för oss.

  1. Microsoft Teams
  2. Zoom molnmöten
  3. Cisco Webex-möten
  4. Skype
  5. Gratis konferenssamtal
  6. Amazon Chime

1. Microsoft Teams

Även om Microsoft Teams är en gratis app för videokonferenser, kräver den en betald Office 365-kommersiell prenumeration eller en kostnadsfri prövningsprenumeration på Microsoft Teams. När du har konfigurerat den här appen på din enhet är ditt yrkesliv i ordning.

Som företagsägare kan du hantera dina teamkonversationer, filer, möten och mer - allt i en gemensam delad arbetsyta.

För videokonferenser kan du ansluta ansikte mot ansikte med HD-ljud och video. Gå med i möten var som helst i världen.

Vill du chatta med någon privat? Tja, appen har denna möjlighet för privata och gruppchattar; Du kan också kommunicera med hela teamet i en dedikerad kanal.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Zooma molnmöten

Zoom-appen är förmodligen den mest populära appen bland användare över hela världen. Förmodligen är gratis nedladdning en av anledningarna till detta. Även om det finns några bra alternativ, sticker Zoom ut med sina många funktioner som gör att du sömlöst kan hålla möten online, oavsett om du är på jobbet eller för skojs skull.

Högkvalitativ video, klart ljud och snabbmeddelanden på flera plattformar är några av de viktigaste funktionerna. Dessutom är direkt skärmdelning en anmärkningsvärd.

Du får snabb åtkomst till kontakter och e-postmeddelanden från ditt företag. Kan också bjuda in upp till 100 personer att gå med i videokonferens.

Du kanske också vill läsa: Hur man använder Zoom-appen på iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Cisco Webex-möten

Med Cisco Webex kan du utforska hela din iPhone och iPad. När du har laddat ner och konfigurerat den här appen kan du använda Siri-kommandon för att hantera appen. Dessutom kan du snabbt logga in med ditt Face ID eller Touch ID som du redan har registrerat på din iOS-enhet.

Från Kalender-appen kan du gå med i konversationen med ett enda tryck; Dessutom kan du schemalägga möten på denna videokonferens iPhone- och iPad-app. När det gäller innehållsdelning låter Cisco dig också inkludera 3D-filer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Skype

Skype är utan tvekan den mest populära bland användarna. Men appen döljer enorma affärspotentialer. Liksom andra appar för videokonferenser låter Skype dig prata gratis med andra Skype-användare. Men appen har andra fantastiska funktioner.

Du kan ladda ner Skype inte bara på din iPhone eller iPad utan även på dina Mac-datorer och Windows-datorer. Lägg till upp till 24 användare och njut av ljud- och videokonferenssamtal. Det här är inte tillräckligt! Med Skype kan du fånga dina kollegor på fasta telefoner till låga priser. Så om din vän eller kollega inte tar upp din telefon kan du prata med dem på fasta telefoner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 3,49)

Ladda ner

5. Gratis konferenssamtal

Gratis konferenssamtal hjälper dig att hålla HD-ljudkonferenssamtal med funktioner som videokonferenser och skärmdelning. Utan att använda några åtkomstkoder kan du njuta av den här lättanvända appen för konferenser när du är på språng.

Du kan skapa och lagra flera konton, skicka inbjudningar, ringa in via VoIP, genomföra en videokonferens, dela skärm och ringa internationella samtal.

En av de bästa funktionerna i den här appen är att du kan dela skärm och genomföra HD-ljudkonferens med upp till 1000 deltagare. Förmodligen räcker det med en enda app för att komma i kontakt med varje anställd.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Amazon Chime

Jag vet att det här är en relativt ny app, men tro mig att det kan krydda dina möten och videosamtal med sitt lättanvända gränssnitt. Synkronisera alla dina möten och konversationer när appen fungerar på vilken enhet som helst; det betyder att du alltid kan hålla kontakten.

Gå med i möten utan att använda några långa PIN-koder. En gratis app (inga köp i appen) ger dig videokonferens med HD-videokakel. En visuell lista hjälper dig att kontrollera möten.

Tryck på och dela ditt innehåll och visa det på valfri enhet. Amazon Chime hjälper dig att arbeta var som helst i världen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är alla vänner!

Njut av din videokonferens!

Videomötesapparna som listas ovan används av proffs och förstklassiga multinationella företag på iPhones och iPads. Du kan dock alltid använda några videochattappar för personliga konversationer. Njut av din låsning och fortsätt det goda arbetet hemma! Om du vill lägga till något i listan, nämna appen eller programvaran i avsnittet Kommentarer nedan.

Du kan också kolla in några produktivitetsappar:

  • Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad
  • Apple Watch-produktivitetsappar
  • Bästa produktivitetsappar för iPhone
  • GAVI - Night Vision Video Chat iPhone App
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found