Blogg

Bästa racingspel för iPhone och iPad 2021

iPhones och iPads är två framgångsrika digitala enheter där människor tycker om tävlingsspel. Det finns flera gratisspel tillgängliga för att tillfredsställa vår passion för fortkörning. Vi har listat det bästa för dig; ladda ner de bästa racingspelen för iPhone och iPad och bränn gummit på den digitala skärmen.

 1. Real Racing 3 iPhone och iPad-spel
 2. Asphalt 8: Airborne Racing Game för iPhone och iPad
 3. Rebel Racing iPhone och iPad Game
 4. CSR Racing iOS-spel
 5. Traffic Rider Racing Game för iOS
 6. Highway Rider Racing Game för iPhone och iPad
 7. Need for Speed: Most Wanted iPhone och iPad Racing Game
 8. GRID Autosport Racing Game för iOS
 9. Reckless Racing 3 iOS-spel
 10. Mario Kart iPhone och iPad-spel

1. Real Racing 3 iPhone- och iPad-spel

Njut av en fantastisk körupplevelse med Real Racing 3, som inledningsvis har fått lite flak från användarna för sin övergång till free-to-play. Spelet skapar en simulering där användare tar ratten på många verkliga bilar och kör över magnifikt återgivna verkliga racingbanor.

Kör din bil genom olika spellägen, som inkluderar tidsförsök, standardlopp och det unika Time Shift Multiplayer-läget. Ta några utmaningar och känn adrenalinhastigheten.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Asfalt 8: Airborne Racing Game för iPhone och iPad

Ett bilspel och flygburet? Det låter galet för vissa användare. Faktum är att spelet placerar många ramper och snubblar, och för att korsa dem måste spelaren ta många hopp och hopp som trotsar döden.

Njut av fantastiska flygstunts, fantastisk grafik och kvävdrivna tävlingslopp. Några av de bästa märkena i en bil har presenterats bland 56 högpresterande fordon; spelet varar genom åtta säsonger, 180 händelser och flera spellägen.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Rebel Racing iPhone och iPad Game

En annan bilracingtitan som förtjänar ett skott i detta omfattande sortiment av de bästa racingspelen för iPhone och iPad är ingen ringare än Rebel Racing. Som du kanske redan har gissat har detta spel fått dig helt täckt både när det gäller en bred samling av superbilar och anpassning. Så du kan välja din favoritbil, täcka den efter eget hjärta och sedan starta ett episkt racingspel för att visa upp din skicklighet som en spelare.

När det gäller grafik ser de riktigt bra ut (om inte toppklass där ute). Lägg till de galna tilläggen tillsammans med chansen att delta i exklusiva racingtävlingar och det ger väldigt lite utrymme för klagomål. Precis som de flesta av sina motsvarigheter erbjuder Rebel Racing också köp i appen så att du kan låsa upp godsaker för att öka dina chanser att toppa topplistorna.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

4. CSR Racing iOS-spel

Upplev spänningen att köra bilar som McLaren, Bugatti, Aston Martin, Hennessey och Koenigsegg på CSR Racing. Eftersom det är ett draglopp måste spelarna börja exakt och hantera perfekta växlingar.

Spelet är gratis att spela, men spelarna måste betala ut några dollar för köp i appen. Vad som håller det här spelet friskt är dess nya funktioner som superbilar och online multiplayer.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Traffic Rider Racing Game för iOS

Om det är dags att hoppa in i motorcykelspel, skulle du vara svårt att hitta ett mer spännande alternativ än Traffic Rider. Förmodligen är det bästa med detta spel ett gedigen bibliotek med över 29 förstklassiga motorcyklar. Så du har lyxen att välja mellan en mängd olika cyklar från kända märken.

Med ett fullständigt karriärläge med över 70 uppdrag är spelet grundat i timmar av racing. Och med mer än 30 eftertraktade belöningar på plats kommer du att njuta av att köra om trafik och visa den onda hastigheten med vilken du kan köra cykel.

Sport Rider har ganska bra grafik, perspektiv på förstapersonsperspektiv och cykelljud i verkligheten, Traffic Rider har täckt alla baser för att hitta en säker plats i din samling av de bästa racingspelen för iOS. Så vad väntar du på?

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod touch

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Highway Rider Racing Game för iPhone och iPad

Highways Rider är ett cykelloppspel där du kan spela tre olika lägen - arkadläge, flyktigt läge och multiplayer-läge. Jag försökte spela spelet, och det är utan tvekan beroendeframkallande. Svårighetsgraden var dock lite för mycket för en ny spelare.

Den har smidig grafik och går ganska bra på iPhone och iPad. Flyktläget är lite för hårt, där polisen plötsligt byter körfält för att krascha dig från vägen. Förutom det är multiplayer värt att prova, men jag kunde inte hitta någon spelare att tävla. Slutligen är spelet gratis men med annonser; du kan köpa extra bensin för att öka cykelhastigheten.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Need for Speed: Most Wanted iPhone och iPad Racing Game

Om du är en av Hell's Angel är Need for Speed: Most Wanted något för dig. Njut av intensiva gatulopp medan polisen är desperat att jaga dig. Visa dina körförmåga på en av de 40 världens hetaste åkattraktionerna. Dess spellägen inkluderar klassiska sexvägslopp, tidsattacker, hastighetskörningar, klättra uppför stegen etc. Upplev riktig adrenalinkick när du sitter i soffan.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. GRID Autosport Racing Game för iOS

Om konsolspel är din första preferens, tänk sedan igen. GRID Autosport är en konsol som ett spel för iOS. Grafiken är fantastisk när du kör bilen genom banan. Du får välja mellan 100 bilar tillsammans med 100 olika banor.

Du kan styra spelet med hjälp av inbyggda intuitiva kontroller tillsammans med att luta din iPhone / iPad för att styra riktningarna. Det är ett betalt spel, men det bästa är att när du betalar för det behöver du inte betala igen för att ladda ner ytterligare bilar och spår. Om ett spännande racingspel är det du letar efter, är det här spelet värt ett försök.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: $ 9,99

Ladda ner

9. Reckless Racing 3 iOS-spel

Den här är ungdomars glädje eftersom spelarna är fria att köra förbi oppositionen i en vild motorsportjuggernaut. Njut av sicksack, driv och sväng under loppet. Upplev olika spellägen som precisionstunts av Gymkhana, Drift-matcher, klassiska Hot Lap och Race.

Glöm inte att skämma bort dig själv med karriär-, arkad- och singelevenemangsspel. Kör på 36 olika rutter i 28 fordon som inkluderar bilar, bilar och lastbilar. Kör igenom sex miljöer.

Kompatibilitet: iPhone och iPad

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Mario Kart iPhone- och iPad-spel

Ha det roligt att tävla med Mario och hans vänner när de tävlar på banor inspirerade av verkliga platser. Du kan tävla mot upp till sju andra spelare, oavsett om de är verkliga eller onlinevänner, i närheten eller utspridda över hela världen.

Dessutom kan du anpassa multiplayer-tävlingar med olika regler, till exempel individ- eller laglopp, karthastighet och flera spelautomater. Det bästa är att du enkelt kan styra och driva med bara ett finger, vilket gör det mycket bekvämt att spela när som helst.

Kompatibilitet: iPhone, iPad

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Så, vad är din bästa insats?

Nu när du har utforskat några av de mest älskade racingspelen för iPhone och iPad, få det som ser bra ut för ditt racingbehov. Anpassa din bil / cykel och hoppa in i racingläget för att slå alla andra där ute för att styra topplistan. Och spill också några bönor om de funktioner du alltid letar efter i ett racingäventyr.

Du vill också komma ikapp med dessa inlägg:

 • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
 • Topp 10 Space Shooter-spel för iPhone och iPad
 • Bästa Cricket-spel för iPhone och iPad

Det var allt tills vidare!

Så vilka spel gillade du mest från listan ovan för att döda tristess? Dela ditt val med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found