Blogg

Bästa fotofilter och effektappar för iPhone 2021

Mängden fotofilterappar i App Store är otrolig. Det är som att hela Photo & Video-kategorin i butiken är översvämmad av dessa appar. Eftersom det finns så många spännande fotoredigerare kommer du aldrig att bli uttråkad av experiment och älskar alltid att ge din kreativitet en karismatisk touch. Enligt funktionalitet, överlägsna filter och effekter är det här mina bästa fotofilter och effekter-appar för iPhone och iPad. Oavsett om du är nybörjare eller professionell fotograf, vill du skämma bort dig med dessa fotoredigerare för att pryda dina bilder. Kolla upp!

# 1. PicsArt fotostudio

“PicsArt Photo Studio” är en fantastisk fotoredigerare. Med flera tillgängliga fotoredigeringsverktyg kan du designa din bild perfekt.

Det finns många olika teckensnitt tillgängliga så att du kan pryda texten. Använd en mängd olika klistermärken och emojis för att få din bild att se rolig ut. Välj mellan flera mallar för att skapa ett kärleksfullt collage och släpp loss det på dina sociala webbplatser.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Fotolabb

Förpackat med över 600 fantastiska effekter är “Photo Lab” en toppsats när det gäller att förvandla utseendet på dina foton. Utnyttja fotomontage på bästa sätt med automatisk ansiktsavkänning och bli en forskare, lejon, gangster direkt.

Du kan lägga ditt favoritfoto på en virtuell iPhone, på en tidningsomslag eller till och med en dollarsedel tack vare fotorealistiska effekter. Det finns några intressanta fotofilter som neon, glöd, pusslet som snabbt förbättrar dina foton. Samla flera fantastiska bilder och gör ett bedårande collage för att dela det med dina vänner via Facebook, Twitter och Instagram.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Filterra

Filterra är laddat med massor av snygga effekter och filter. Du kan jämföra utvalda fotofilter och effekter medan du redigerar ditt foto för att se vilket som ser riktigt coolt ut. Det finns några smarta förinställningar som semestern, fest för att ge dina bilder önskad inställning. Det rena användargränssnittet i kombination med de enkla men ändå effektiva funktionerna gör den här appen väldigt praktisk.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Fotor Photo Editor

Med Fotor Photo kan du redigera och lägga till flera effekter och bli kreativ / innovativ med dina foton. Med ett snabbt och intuitivt användargränssnitt kan du skapa ett fotocollage, lägga till ramar och roliga / snygga citat eller bildtexter till dina foton tillsammans med många ytterligare effekter och filterfunktioner. Det är gratis och definitivt värt att ladda ner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Dela bild

Detta är en fantastisk fotoredigerare. Split Pic delar upp kameran i flera sektioner med några layouter att välja mellan. Du kan blanda bilden tillsammans för att visas som en enda bild - och därför skapa magi! Klona dig själv, applicera spegeleffekter, byt kroppar med dina vänner och så mycket mer. Split Pic är där du blir helt kreativ.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. EyeEm

EyeEm har en kraftfull fotokamera och inbjuder dig också att gå med i ett globalt fotograferingsgemenskap. EyeEm är lika mycket en filterapp så mycket som det är för inspiration.

De 24 justerbara fotofiltret ger vingar till din kreativitet. Du kan förfina alla detaljer i ett foto med mättnad, kontrast, vinjett och andra mycket effektiva verktyg. Appen har ett rent gränssnitt och de kraftfulla sociala funktionerna gör den till en riktigt cool app.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. ProCamera

För att förbättra din mobilfotografering och polera dina foton bör du inte se längre än ProCamera. Med flera DSLR-liknande kontroller kan du ta bländande foton.

De fantastiska filtren ger dina bilder den karismatiska charm de verkligen förtjänar. Det breda utbudet av professionella redigeringsverktyg gör att du kan prettifiera bilder med élan. Med Apple Watch-appen kan du fjärrstyra ProCamera på din iPhone.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

# 8. BeautyPlus - Snap, Edit, Filter

Den här appen har över 200 temafilter och underbara effekter som gör att dina foton sticker ut på några sekunder. Den är speciellt utformad för att göra dina selfies perfekt med kraftfulla verktyg som kan ta bort akne eller rynkor, slät hud, ljusa ögon, bleka tänderna, lägga till smink, lägga till mer.

Vidare kommer funktionen för automatisk förskönhet att dina bilder ser perfekt ut på nolltid. Du kan också ta bort personer, byggnader och andra oönskade föremål från dina foton. Eller lägg till djup med bokeh-effekten som suddar bakgrunden. Det finns massor mer att utforska också, inklusive AR-klistermärken.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. SuperPhoto

"SuperPhoto" är precis vad du vill justera utseendet på dina foton. Det som gör det speciellt är den enorma samlingen med mer än 208 effekter. Den fullständiga versionen av appen består av över 1300 effekter och filter. Eftersom Pro-versionen är utan annonser kan du använda den utan avbrott. Det eleganta användargränssnittet, liksom de lättanvända funktionerna, gör att den här appen sticker ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. En färghistoria

Ta dina foton till nästa nivå med över 500 filter designade av toppfotografer och influenser. Vissa är gratis att använda, medan andra kräver köp i appen. Du kan omedelbart höja alla bilder och göra den perfekt för sociala medier.

Dessutom finns det över 120 effekter att leka med och avancerade verktyg som HSL, kurvor, selektiv redigering etc. Du kan till och med gruppredigera foton och spara anpassade filter. Det fungerar också som ett verktyg för att planera och förhandsgranska ditt Instagram-flöde.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Med dessa fotofilter och effekter är det otroligt enkelt att förvandla utseendet på alla foton. Så prova en av dessa appar och låt oss veta din feedback.

Du vill kolla in dessa märkbara listor

  • Collage-skapande appar för iPhone och iPad
  • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa gratis och betalda Google Photos-alternativ för iOS

Om någon av dina favoritfotoredigerare saknas i listan, låt oss veta det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found