Blogg

Bästa iPad Pro 10,5-tumsfodral 2021

Efter att du just har köpt 10,5-tums iPad Pro kan du (troligen) utforska en mängd olika fall för din surfplatta. Om du vill använda din surfplatta som en praktisk bärbar dator skulle du utnyttja tangentbordshöljen. Om din iPads handsfree-användning skulle ligga ovanpå din plan kan du leta efter ett fodral med en stativfunktion. För att se till att dina specifika behov har en passande förening med rätt matchning har jag sammanställt en omfattande lista över de bästa 10,5-tums iPad Pro-fodralen.

 1. KAVAJ [Foliofodral i läder]
 2. Jisoncase Classic Series
 3. OtterBox DEFENDER SERIES
 4. Amazon Basics [Folio Case]
 5. ZUGU-FALL
 6. MoKo [Designerfall]
 7. ESR
 8. JETech [Slim Case]
 9. Benuo
 10. ProCase
 11. SUPCASE Unicorn Beetle
 12. IVSO [Keyboard Case]

1. Casemade [Foliofodral i läder]

Ingenting ser mer estetiskt ut på iPad Pro än ett läderfodral av hög kvalitet. Och om du vill presentera din surfplatta ett elegant folioskydd i läder, kom ihåg detta erbjudande från KAVAJ.

Väskan har äkta kohudskinn och rikt utförande som ger byggprofessionellt utseende. Och med den ålderslösa läderstrukturen känns omslaget nådigt vid beröring. För att inte tala om den säkra slingan som håller din dyrbara Apple Pencil säkert.

För att hjälpa dig att hålla dokument och andra små föremål som AirPods säkra har läderfoliofodralet också ett separat fack. På skyddsfronten verkar KAVAJ-läderfodralet på begäran - om inte mycket skyddande. Med tanke på högkvalitativt läder och imponerande utförande verkar en prislapp på 49,90 $ inte vara dyr.

USP: Äkta ko-skinnläder

Kolla in på Amazon

2. Jisoncase Classic Series

En snygg läderdräkt som den här från Jisoncase Classic Series förtjänar att para ihop sig med en 10,5-tums iPad. Medan fullkornsläder ger det ett förstklassigt utseende, läderstrukturen och det märkbara ärret ger en touch av vintage tilltalande för sin profil.

Men det som har fångat mina ögon i detta läderfodral är den tredubbla designen som förbättrar tittarupplevelsen. Därför kan du använda frontluckan som ett praktiskt stativ för att placera din surfplatta i önskad vinkel när du tittar på media.

Även på skyddsfronten ser Jisoncase Classic Series tillräckligt bra ut för att ta lite slag. Även om det saknar en ficka för förvaring av små föremål, finns det en slinga för att säkert bära Apple Pencil. Att vara ett premiumfolioskydd i läder för 10,5 ″ iPad Pro, fallet verkar ganska rimligt till $ 46,99.

USP: Slim design läderfodral

Kolla in på Amazon

3. OtterBox DEFENDER SERIES

OtterBox DEFENDER SERIES är en mer muskulös struktur och kan ge din iPad oskadd även från ett otäckt fall. Vapnet har en tredelad konstruktion och har en extremt skyddande profil. Alla de fyra hörnen har fått en extra sköld för att enkelt slå ner chocken.

Det erbjuder ett extra försvar för att hålla pekskärmen säker. Den stora utskärningen på baksidan låter Apple-logotypen uttrycka sig fritt. Dessutom finns DEFENDER SERIES-fodral i två färger som svart och lila.

USP: försvar i tre lager

Kolla in på Amazon

4. Amazon Basics [Folio Case]

Om du letar efter ett iPad Pro-fodral i en begränsad budget är Amazon Basics vägen att gå. Med Amazon-varumärket bifogat kan du vara säker på att det kommer att vara av god kvalitet och inom budgeten. Detta fodral stöder automatisk väckning och sömnfunktion och skyddar också din enhet från damm, smuts och repor när den inte används.

Du kan också använda din iPad Pro i handsfree-läge med den inbyggda kickstand-funktionen. Det magnetiska låset säkrar din enhet i nästan alla förhållanden. Slutligen finns den också i en mängd olika färgval.

USP: Ett ganska bra fall till en överkomlig prissättning

Kolla in på Amazon

5. ZUGU-FALL

Om du vill erbjuda kompromisslöst skydd till din iPad kan ZUGU CASE vara ett av de bättre alternativen. Vad som ger detta solida fodral bra är den slagtåliga designen som kan överleva dropparna på upp till 5 fot.

Den mjuka interiören spelar en avgörande roll för att skydda iPhone mot repor. Med det robusta gummit och PC-skalet slingrar fodralet perfekt på iPad.

Du kan använda det magnetiska stativet för att få bättre betraktningsvinklar medan du njuter av FaceTime eller tittar på filmer. Och ja, "ZUGU CASE" finns i fyra färgvarianter inklusive svart, marinblå, lila och röd.

USP: Justerbart kickstand

Kolla in på Amazon

6. MoKo [Designerfall]

Vad som gör MoKo folio-fodral till ett bra alternativ är ett iögonfallande mönster som ser tilltalande ut på surfplattan. PU-läder av högsta kvalitet ger bättre grepp. Mjuk interiör skyddar din iPad från fula grundar.

Toppat med imponerande hantverk passar fodralet perfekt på enheten; ger snabb åtkomst till alla portar och knappar. Det inbyggda stativet ger önskad betraktningsvinkel. Slutligen finns det här lätta foliofallet i flera färger som svart, rosa, lyckligt träd och mer.

USP: Mjukt foder

Kolla in på Amazon

7. ESR

ESR har en snygg design som elegant tar hand om nästan alla dina grundläggande behov utan att lägga till mycket bulk till iPad. Ytterskalet av polyuretan känns ganska snyggt att ta på och ger också bättre grepp för att förhindra att surfplattan glider ut ur din handflata.

Mjukt mikrofiberfoder låter inte repa skada din surfplatta, medan den släta stötfångarkonstruktionen gör att den absorberar stötar. Och med det tredubbla stativet till ditt förfogande har du bekvämare betraktningsvinklar. Dessutom kan du välja ESR i tre färger; svart, roséguld och champagneguld.

USP: Tri-fold front cover

Kolla in på Amazon

8. JETech [Slim Case]

JETech-fodralet har en tunn och kompakt profil. På grund av snap-on-designen passar den snyggt på din surfplatta. Tillverkad med det finaste syntetiska materialet har locket en fin känsla.

Den släta inredningen förstärker strukturen och håller också repor i schack. Exakta hål för kamera, högtalare och portar säkerställer att du har problemfri tid när du använder enheten. Ännu viktigare är att det fördubblas så att du kan se filmer bekvämt. Utöver handsfree-upplevelsen kan du välja JETech i fem färger inklusive mörkgrå, röd, svart, blå och lila.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

9. Benuo

“Classy” är rätt ord för Benuo Vintage Series. Kåpan är huggen i högkvalitativt läder och har handgjord design. Den mjuka mikrofiberinredningen har luftkudde för att tåla stötar.

Framsidan fungerar också som ett stativ för att ge bättre skrivning och medieupplevelse. Du kan använda den inbyggda platsen för att hålla din Apple Pencil säkert. När det gäller färger kommer Vintage-serien endast i svart färg.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

10. ProCase

Den bedårande smala designen är det som gör ProCase och den älskvärda dräkten till din iPad. Väskan snäpps felfritt på surfplattan och erbjuder obehindrad tillgång till alla funktioner genom bild-perfekta utskärningar.

För alla är så snygga, kan det uthärda mindre fall och också ge en stark kamp för att skrapa. Tri-fold stativ säkerställer att du får en bekvämare handsfree medieupplevelse.

Magnetstängning stoppar onödig batteriförbrukning. Dessutom finns ProCase i åtta färgvarianter som blå, svart, grå, röd, silver, mynta, guld och rosaguld.

USP: Bedårande elegant design

Kolla in på Amazon

11. SUPCASE Unicorn Beetle PRO-serien [Heavy Duty-fodral]

Om du ger kompromisslöst skydd till din iPad precis ovanpå allt annat, skulle SUPCASE Unicorn Beetle PRO-serien inte alls vara ett dåligt val. Den tunga väskan är begåvad med den muskulösa kroppen och behöver inte anstränga sig mycket för att slå ner utmaningen med till och med otäcka stötar.

Kombinationen av hård PC och flexibel TPU har gett resultat för att göra det här robusta fodralet oerhört hållbart. Det dubbla lagerhöljet ser skrymmande ut, men det är värt särskilt när skyddet av din enhet står på spel. Och det finns också en kickstand för den fantastiska handsfree-upplevelsen.

Dessutom finns Unicorn Beetle PRO-serien i fem imponerande färgvarianter: vit / grå, rosa / grå, guld, blå / svart och svart.

USP: Mycket skyddande design

Kolla in på Amazon

12. IVSO [Keyboard Case]

Den främsta anledningen till att jag har lagt till IVSO-tangentbordshöljet i den här listan är att det står högt i alla aspekter. Med tangentbordet i bärbar dator får du en bekvämare skrivupplevelse. Eftersom tangentbordet är löstagbart kan du också använda det som ett fristående fodral för din surfplatta.

Det tunna fodralet fördubblas också för att ge önskad synvinkel. Du kan använda tangentbordet i upp till 60 timmar på en enda laddning. Detta klassiska tangentbordsväska finns i sex livfulla färgalternativ som blått, guld, lila, rött, vitt och rosaguld.

USP: Tangentbord i bärbar dator

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilket av dessa fall kommer att kopplas ihop med din helt nya iPad Pro? Är det en mycket skyddande kostym eller det ultratunna locket? Låt oss veta namnet på ärendet som har fångat dina ögon.

Vill du kolla in läderfodral av hög kvalitet till din surfplatta? Gå över för att utforska de bästa 10,5-tums läderfodral för iPad Pro.

Du kanske också vill titta på:

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro Folio-fodral
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro läderfodral