Blogg

Sluta ladda upp Burst Photos till Photo Stream på iPhone eller iPad

Burst-läge i kameraappen på iPhone och iPad utlöses när du håller ned avtryckaren. Det fortsätter snabbt att ta foton tills du lyfter fingret. Burst-läge fångar rätt ögonblick utan att behöva oroa sig för mycket för att ställa in bilden korrekt.

Om du har aktiverat Min fotoström överförs alla bilder som du klickar på automatiskt till din iCloud-fotoström. Men vad ska du göra med så många foton att du klickade på några sekunder? Tills du hoppas kunna skapa en GIF eller ett collage är det värdelöst att behålla och ladda upp dem alla till Photo Stream.

Tack och lov, som standard laddas bara favorit burst-bilderna upp. Det är dock möjligt att du någon gång kanske har fuskat med alternativen. Så låt oss se till att inställningarna är korrekta.

Hur man förhindrar uppladdning av alla Burst-foton till Photo Stream på iPhone eller iPad

  1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad
  2. Bläddra ner och knacka på Foton.
  3. Se till att Upload Burst Photos är AV.
  4. Om du slår PÅ växeln kommer alla burst-foton att laddas upp.

Det är uppenbart att du bara ser detta alternativ när Min fotoström är aktiverad.

För att välja en favoritbild bland många burst-foton , öppna Photos-appen → tryck på ett burst-fototryck på Select… → välj en eller flera favoriter → tryck på Klar → Behåll endast (nummer) Favoriter.

Det är allt, kompis!

Om du regelbundet tar burst-bilder, en bra idé att göra dem till video eller rörliga animerade bilder.

Här är några inlägg som du kanske vill kolla in:

  • Så här stänger du av automatisk fotoöverföringsfunktion i Dropbox på iPhone
  • Hur man konverterar foton eller videor till GIF med genväg
  • Fantastiska iPhone-appar för att skapa fantastiska videor och filmer 2020
  • Så här ställer du in en GIF som Live Wallpaper på din iPhone

Om du har fler frågor, vänligen ställ in kommentarerna nedan.