Blogg

Bästa Drag and Drop-appar för iPad Pro 2021

Apple har kallat iOS 14 som ett monumentalt steg för iPad. Och när vi tittar på vad ekosystemet har tagit till den mest populära surfplattan, kan vi säga att påståendet har en anmärkningsvärd substans. "Dra och släpp" är förmodligen den mest eftertraktade funktionen i iOS 14 för iPad. Med tanke på dess betydelse för att öka din användarupplevelse är det värt att sammanställa de bästa dra och släpp-apparna för iPad.

1. Google Dokument

Google Dokument är utmärkt för att skapa och redigera dokument. Du kan också samarbeta med andra om dokument. Appen har uppdaterats för att stödja dra-och-släpp-funktionen. Nu kan du dra och släppa text till ett dokument från andra kompatibla appar. D & D-funktionaliteten fungerar ganska bra. När du drar någon rik text till Docs, omformateras den som enkel text. Därför måste du formatera om det igen.

Utöver dra och släpp fungerar appen även offline; så att du kan arbeta utan störningar. Dessutom stöder Google Docs flera språk inklusive engelska, afrikanska, albanska, amhariska, arabiska, armeniska, azerbajdzjanska, baskiska, vitryska, bengalska, bulgariska, kambodjanska, katalanska, kinesiska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Björn

Bear är en fin skrivapp som låter dig skapa anteckningar, prosa, kod och till och med skissar din fantasi. Du kan dra text, filer, bilder in och ut ur appen. Med hjälp av hashtaggen kommer du att ordna dina anteckningar på ett smart sätt. Det har ett fokusläge så att du kan utföra vårt arbete utan störningar.

Det finns många markeringsalternativ som hjälper dig att förbättra ditt skrivande. Ännu bättre; du får möjlighet att exportera din fil i flera format inklusive HTML, PDF, DOCX, MD, JPG, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Gnista

Readdle's Spark är den smartaste e-postappen för iOS. Med stöd av funktionen Dra och släpp kan du dra text, bilder, länkar etc. från andra appar till meddelandet. Du kan också dra filer, dokumentfoton för att enkelt bifoga dem till ett e-postmeddelande.

Dessutom kan du också dra PDF-bilagor för att redigera dem. Det finns också ett alternativ att dra text från någon annans e-post till en annan app.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. 1Lösenord

1Password är utan tvekan den bästa lösenordshanteraren för iOS. Appen har blivit mer funktionell med den senaste uppdateringen. Nu låter du dig dra och släppa användarnamn och lösenord från 1Password till en annan app eller webbsida.

Appen låter dig behålla dina artiklar i flera olika kategorier som inloggningar, kreditkort, adresser, sedlar, bankkonton etc. Du får möjlighet att skapa flera valv för att hålla dina lösenord säkrare. Dessutom stöder lösenordshanteraren också multitasking-funktioner som Split View och Slide Over så att du kan förbättra din produktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Saker 3

Om du letar efter en mer praktisk app för att låta dig ta full kontroll över dina uppgifter, gå till saker 3. Naturligtvis är uppgiftshanteraren dyr, men det gör ett bra jobb att låta dig hantera många uppgifter med fullständig ro i sinnet. Med dra och släpp kan du snabbt skapa ett effektivare projekt för varje mål.

Du kan hålla en flik över dina kalenderhändelser samt uppgifter och planera din tid därefter. Dessutom låter appen dig också anpassa ditt arbetsflöde efter dina behov bättre.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

6. GoodNotes 5

Mycket få anteckningsappar är lika optimerade för iPad som GoodNotes 5. Förutom att Apple Pencil helt stöder, är appen också utformad för att passa smidigt med alla multitasking-funktioner inklusive "Dark and Drop". Så du kan dra och släppa en anteckning från en mapp till en annan eller från en anteckning till en annan för att hålla allt i linje med dina behov. 

En annan anmärkningsvärd funktion i GoodNotes är stödet för Sidecar som låter dig använda din iPad som den andra skärmen på din Mac. Spara det för de tider då du vill fördubbla produktiviteten genom att använda kraften i både macOS och iPadOS. Förutom att vara en praktisk anteckningsapp gör den också ett effektivt jobb som PDF-redigerare så att du enkelt kan hantera dina PDF-filer.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

7. Evernote

Enkelt uttryckt är Evernote utmärkt för att ta snabba anteckningar och skapa att göra-listor. Appen låter dig också spara saker medan du surfar på nätet för att läsa eller se senare.

När det gäller dra och släpp-funktionalitet har appen helt omfamnat den här funktionen; så att du kan dra och släppa innehåll sömlöst. Du kan till exempel dra anteckningarna till andra appar och även enkelt flytta innehåll från andra appar till dina anteckningar.

Förutom den här praktiska funktionen låter appen dig också skapa agenda, memos och imponerande presentationer. Ännu bättre, du kan ställa in anpassade påminnelser för att aldrig missa några viktiga uppgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Luftpost

Flygpost är en funktionsrik e-postklient, och jag har alltid haft glädje av att använda den. Med stöd av iOS 11: s dra-och-dra-funktion har den blivit mer produktiv. Du kan dra flera filer för att bifoga till din e-post. Det låter dig enkelt dra objekt in och ut ur appen.

Dessutom låter appen dig redigera bulkmeddelanden. Det fungerar med Gmail, Exchange EWS, IMAP och POP3. Dessutom har den stöd från så många som 19 språk inklusive engelska, arabiska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, franska, tyska, hebreiska, ungerska, italienska, etc.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

9. Dragkedja

Vad som gör "Zippad" till en så effektiv app är förmågan att göra processen med att zippa och packa upp problem problemfri. Med D&D kan du göra processen otroligt enkel. Gå över till den här guiden för att zippa / packa upp filer på din iOS-enhet.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

10. 1Maskin

“1Writer” är vad du vill göra skrivning och textredigering till en enklare och enklare uppgift på din iPad. Med D & D-funktionen kan du enkelt flytta bilder, länkar och mer för att berika din artikel.

Appen har 20 olika teckensnitt så att du kan anpassa texten. Det finns också ett mörkt tema som gör det bekvämare för dig att läsa och skriva på natten. Med webbläsaren i appen kan du söka efter vad du vill utan att behöva lämna appen.

Dessutom är denna skrivapp kompatibel med flera populära tredjepartsappar, inklusive Utkast, Terminologi, Dag ett, Ledare, Frasologi, Byword, Ulysses, Tumblr, Chrome, Gmail, Launch Center Pro, Tweetbot, Dispatch, Due, Fantastical, Clear, OmniFocus, Things, 2Do, etc.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så vilken av dessa appar har du valt för att stärka din produktivitet? Det skulle vara trevligt att veta namnet.

Har vi missat att inkludera några av dina favoritappar i den här listan? Informera oss också.

Du kanske vill läsa dessa inlägg också.

  • Bästa färgappar för iPad
  • Bästa appar för stresskiller för iPhone och iPad
  • Rita appar för iPad
  • Bästa tunna tip Stylus för iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found