Blogg

Bästa onlinekursappar för iPhone och iPad 2021

Varje expert var en gång nybörjare. Om du vill lära dig något som du inte kunde behärska under dina college- eller universitetsdagar är det dags att komma igång och uppfylla den önskan. Att lära sig någonting hade aldrig varit så enkelt förut. Vi har samlat de bästa onlinekursapparna för iPhone och iPad. Dessa pedagogiska appar erbjuder bitstora lektioner som du kan titta igenom på några minuter när som helst och var som helst. Dessutom erbjuder de också videohandledning med lättförståeliga instruktioner så att du kan fånga dem när du vill. Vill du ta en titt på de populära onlinekursapparna för iPhone?

1. LinkedIn-lärande

Om du vill hålla koll på de efterfrågade färdigheterna, teknik och kreativa färdigheter och också lära dig dem, kan "LinkedIn Learning" vara ett förstklassigt alternativ för dig. Med den här appen på gång får du tillgång till över 4000 kurser.

Dessutom fortsätter det att lägga till nya ämnen varje månad så att du kan hålla dig i takt med efterfrågan. Baserat på ditt intresse erbjuder det också personliga rekommendationer.

Du kan spara kurser för att titta senare och till och med ladda ner videorna för att titta på dem när som helst. Du kommer att kunna dela kurser med ditt nätverk och även lägga till certifikat för slutförande i din LinkedIn-profil.

Även om LinkedIn Learning-appen är gratis måste du prenumerera på premiumplanen $ 29,99 / månadsvis eller $ 299,88 / år för att se hela kurserna.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Coursera

"Coursera" är fullt utrustad och kan visa sig vara en välsignelse för de människor som är villiga att behärska nya ämnen. Vad som kräver uppmärksamhet i den här appen är möjligheten att välja mellan mer än 2600 kurser i så många som 11 ämnen.

Du kan titta på videoföreläsningarna och även ladda ner dem för offlineåtkomst. Tack vare undertexter och interaktiva transkriptioner kan du enkelt förstå föreläsningarna.

Allt du gör sparas automatiskt i appen. Därför kommer du att kunna börja från där du slutade förra gången.

En anmärkningsvärd funktion i den här appen är stödet för många språk som kinesiska, spanska, portugisiska, franska, ryska och mer. Dessutom får du också en chans att interagera med det stora samhället och dela dina tankar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. CreativeLive

Har du någonsin velat förbättra din fotografering och designfärdighet? Om ja, kan CreativeLive vara ett av de bästa valen för dig.

Appen har ett fantastiskt bibliotek med över 1500 curated klasser för att låta dig lära dig ett antal saker. Du kan till exempel ta hjälp av det för att få ett bra grepp över blixt, porträtt för att öka din fotograferingsförmåga.

Det finns också ett alternativ att behärska konsten, designen och musiken. Och om du är villig att ha en bra skicklighet i entreprenörskap kan CreativeLive också vara till nytta.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. iTunes U

"ITunes U" är utan tvekan den bästa iOS-appen för utbildningskurser. Det som utmärker detta erbjudande från Apple är den enorma samlingen av gratisutbildningsinnehåll i offentliga kurser från toppskolor, universitet, museer och kulturinstitutioner.

Som instruktör kan du perfekt planera dina lektioner och betygsuppgifter. Du kommer också att kunna lägga till dina undervisningsrelaterade saker som länkar, kalkylblad, videor, bilder och mer. Tack vare det super praktiska anteckningsverktyget kan du lägga till kommentarer till PDF-filer och även lägga till instruktioner.

Och som student kan du snabbt komma åt alla dina uppgifter och uppdateringar. När du har slutfört dina uppgifter markerar du dem. Dessutom kommer du att skicka in ditt arbete i privata kurser, gå med i en gruppdiskussion och till och med kolla in dina betyg och instruktörens feedback om alla dina uppgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Skillshare

"Skillshare" gör inlärning roligt och om du vill ge ett lyft till din kreativa skicklighet bör den här vara vägen att gå.

Med den här appen får du cirka 25 000 onlinekurser inom flera kreativa områden som kalligrafi, fotografi, grafisk design, handbokstäver, ikondesign, mönsterdesign och mer.

Dra nytta av de stora lektionerna för att studera ämnena även under dina hektiska scheman. Och med möjlighet att ladda ner övningarna kan du studera ämnena även när du inte har en internetanslutning.

Eftersom lektionerna inkluderar projekt kommer du att förstå vikten av varje subtil sak genom att göra övningar. Du kan börja din gratis provperiod och om du tycker att det är värt måste du prenumerera för att ta premiummedlemskap ($ 14,99).

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Udemy

Som en pedagogisk app har Udemy imponerat mig mycket. Den här inlärningsplattformen har över 80 000 videokurser som styrs av expertinstruktioner.

Med den här appen kommer du att utforska kurser i över 2000 ämnen. Oavsett om du vill behärska Python, Java, design, ritning, skriva eller yoga, har Udemy dig helt täckt.

Det håller uppfriskande avancerade ämnen som maskininlärning, artificiell intelligens och blockchain så att du kan hålla dig synkroniserad med ändringarna och de senaste förbättringarna. Dessutom har Udemy stöd för över 50 olika språk och erbjuder både gratis och betalda kurser.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. edX

När det gäller att berika din pedagogiska profil är edX oöverträffad. Denna app kan låta dig lära dig från mer än tio kända universitet som Harvard, MIT, UC Berkeley, Microsoft, Columbia, Wharton, Oxford och mer.

Ta en närmare titt på hundratals online-kurser och anmäl dig till den du vill behärska. Det spelar ingen roll om du vill lära dig programmering i Python, C ++, Java, marknadsföring, ekonomi eller robotik, appen kan hjälpa dig att ta ett bra grepp om ditt favoritämne.

Du kan enkelt kontrollera kursmeddelanden och utdelningar. Ännu bättre, med edX kan du också testa dina kunskaper med frågesporter och tentor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Linux Academy

"Linux Academy" erbjuder högkvalitativa videokurser om Linux, Cloud och DevOps-ämnen. Den har cirka 1200 timmar djupgående videoinnehåll som gör det lite lätt att förstå även komplexa ämnen.

Med några innovativa träningsverktyg hjälper det dig att lösa problem smart. Du tränar med flashkort och tar frågesporter även offline.

Appen hjälper dig att förbereda dig för certifieringar genom att låta dig hålla koll på dina framsteg. Du kan enkelt ta reda på vilka områden du behöver arbeta med och hur du kan bli av med hinder. Även om appen är gratis måste du ta Linux academy årligt medlemskap ($ 449,99) för att få tillgång till fullständiga kurser.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Skoove - Pianolektioner

Sträva efter att vara en välkänd pianist? Leta inte längre än "Skoove" som kan hjälpa dig spela piano som ett proffs.

Appen ger över 300 interaktiva lektioner och mer än 100 populära låtar. Därför kan du enkelt träna dem för att förbättra din skicklighet.

Det lär ut många andra viktiga saker. Till exempel kommer du att studera teorin bakom varje låt och den perfekta speltekniken. Utöver allt får du feedback i realtid som spelar en viktig roll. Den analyserar alla väsentliga aspekter och håller ett öga på dina framsteg som en riktig tränare.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Khan Academy

Khan Academy har mycket att erbjuda. Med den här appen till ditt förfogande kan du backa dig själv för att bemästra nästan allt som krossas i ditt sinne.

Till att börja med har den ett massivt bibliotek med mer än 10 000 videor med enkla instruktioner. Därför kan du enkelt lära dig flera ämnen som matematik, naturvetenskap, ekonomi, historia och mer.

Dessutom erbjuder den över 40000 övningsfrågor tillsammans med användbar feedback och steg-för-steg-tips. Du kan lösa dessa frågor i din egen takt med hjälp av tipsen.

Bokmärk ditt favoritinnehåll så att du snabbt kommer åt det senare. Dessutom låter det dig också ladda ner lektioner för att hjälpa dig att komma ikapp med dem även offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Så det här är de utmärkta iOS-appar som erbjuder användbara onlinekurser. Förhoppningsvis hittade du dessa appar värda din tid.

Låt lärandet fortsätta för alltid ...

Nu när du har den bästa inlärningsappen till ditt förfogande behärskar du ämnet du missat tidigare. Och ja, glöm inte att dela med dig av dina värdesaker om din resa.

Du kanske vill läsa dessa lika intressanta inlägg:

  • Flytande Forever iPhone App för språkinlärning
  • Bästa språkinlärningsapparna för iPhone och iPad
  • Ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa appar för filmskapande för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found