Blogg

Bästa iPad Pro skärmskydd [2015 och 2017 modeller]

Det första tillbehöret som jag ofta köper när jag presenterar en helt ny gadget är skärmskyddet. Och en dyrbar gadget som iPad Pro förtjänar att ha allt nödvändigt skydd och vård för att vara kvar på toppen av sin elegans. Det är därför; Jag har gjort en lång lista över de bästa 12,9-tums iPad Pro-skärmskydd som hjälper dig att enkelt välja en högkvalitativ sköld för pekskärmen på din ultrastora surfplatta.

Dessa skärmskydd är begåvade med branschledande hårdhet och är mycket hårda och erbjuder det väsentliga skyddet från grunden. Förutom att de ger exceptionellt hög responsivitet och genomskinlighet är de anti-fingeravtryck. Låt oss bläddra igenom listan för att ta reda på vad mer dessa skärmskydd för iPad Pro har att erbjuda!

Bästa skärmskydd för iPad Pro 2015-2017

# 1. iCarez

Skaffa det hårt belagda och reptåliga skärmskyddet till din surfplatta. Det är enkelt att installera och lämnar inga rester. Med tillstånd av exakta utskärningar kan den installeras perfekt på skärmen.

Detta skydd med 3H-4H-hårdhet säkerställer att pekskärmen på din enhet förblir skyddad från grunden. Eftersom skärmskyddet erbjuder högupplöst transparens kan du njuta av att titta på dina favoritvideor. TrueTouch-känslighetsteknik gör den mycket lyhörd.

USP: TrueTouch-känslighet

Kolla in på Amazon

# 2. SPARIN

“SPARIN” har varit en av mina mest pålitliga tillverkare av skärmskydd. Kvaliteten som gör skärmskyddet så prisvärt är anti-splittringskvaliteten och HD-klarheten. Och det här erbjudandet för 12,9 ″ iPad Pro har alla dessa egenskaper.

Skärmskyddet har släta böjda kanter och exakta utskärningar för formmontering. Den oleofoba beläggningen säkerställer att damm och svett inte byggs upp och därmed håller både klarhet och känslighet intakt.

USP: 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

# 3. PERFEKTSIKT

Dina ögon är det mest känsliga kroppsorganet; medan du använder en iPad Pro påverkas dina ögon av bländning från skärmen. Du kan minska bländningen med 55% med hjälp av PERFECTSIGHT skärmskydd mot bländning. Detta skärmskydd med låg reflektion ger mycket lättnad för ögonbelastningen och ger dig en trevlig läs- eller tittarupplevelse.

Detta skärmskydd har ett blått ljus och UV-strålfilter, vilket minskar trötthet som dina ögon upplever efter en konstant användning av iPad. PERFECTSIGHT har använt japanskt TOYO anti-blått ljusmaterial för att minimera digital ögonbelastning.

USP: 55% antireflex

Kolla in på Amazon

# 4. Supershieldz

Om du måste spendera mycket tid på att arbeta på din iPad Pro bör Supershieldz vara ditt val som skärmskydd. Den antireflexbehandlade mattteknologin skyddar dina ögon från bländningen.

Skärmskyddet är tillverkat av japansk PET-film som ger verklig beröringskänslighet. Bubbelfria lim hjälper det att installeras enkelt. Den har kvaliteten för att avvärja fingeravtryck, olja och damm.

USP: Japansk PET-film

Kolla in på Amazon

# 5. amFilm

"AmFilm" är känt för att producera förstklassiga skärmskydd. Och det här erbjudandet för 12,9-tums iPad Pro är inte annorlunda.

Vid 0,33 mm är skärmskyddet lite på den tjockare sidan. Det ger dock hög klarhet och är fullt kapabelt att skydda pekskärmen mot repor.

De 2,5D rundade kanterna gör att skärmskyddet kan monteras på den stora skärmen felfritt. Plus, den beröringskänsliga ytan gör att du kan använda din iPad smidigt.

USP: 2,5D rundade kanter

Kolla in på Amazon

# 6. OMOTON

OMOTON presenterar ett anti-rep-premium skärmskydd tillverkat för din iPad Pro första och andra generationen. Detta HD-skärmskydd har 9H-hårdhet för att skydda din premiumenhet mot repor och stötar. Dess tjocklek på 0,26 mm ger dig hög respons och bibehåller originalkänslighet.

Du kan öppna appar snabbt och spela spel smidigt på din stora surfplatta. Med sin höga transparens säkerställer detta skärmskydd otrolig klarhet. Det innebär att du kan njuta av en bättre tittarupplevelse med mer ljusstyrka och mindre bländning.

USP: Bara 0,26 mm tjock

Kolla in på Amazon

# 7. Tech Armor

Tech Armor Ballistic skärmskydd fungerar som en solid skärm på pekskärmen. Vad som är beundransvärt till sin fördel är det högkvalitativa materialet som är mycket hållbart och ger en fantastisk tittarupplevelse.

Det andra viktiga med det här skärmskyddet är att det är så enkelt att installera. Det lämnar inga rester bakom sig. Förmågan att hålla olja och smuts bort gör den mycket användarvänlig.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

# 8. JETech

Om det högkvalitativa materialet och oöverträffade prestanda ligger högst upp på din prioriteringslista, bör JETech skärmskydd vara den löpande vinnaren du väljer. Den levereras med rundade kanter som passar perfekt till den stora skärmen på iPad Pro.

Den är gjord för att vara hårdare än en kniv för att säkerställa att ful repor inte skadar pekskärmens elegans. Den höga transparensen berikar tittarupplevelsen. Eftersom du är otroligt lyhörd för beröringen får du en smidig seglingsupplevelse när du använder surfplattan.

USP: Mycket lyhörd

Kolla in på Amazon

# 9. TANTEK

När det gäller hög respons och kristallklar transparens är TANTEK lika bra som alla förstklassiga skärmskydd. Eftersom den är mycket tunn passar den utmärkt på skärmen.

Eftersom det är ganska smidigt och känsligt för beröring kommer dina fingrar att älska att rulla över det. Med sin branschledande hårdhet är den tillräckligt kraftfull för att klara alla utmaningar från repor. Skärmskyddet låter inte olja, damm eller smuts ta bort glansen från det.

USP: Bubbelfritt lim

Kolla in på Amazon

# 10. IQ-sköld

IQ Shield har kommit med ett innovativt LIQuidSkin-lim som, när det går hand i hand med IQ Shield våtinstallationsmetoden, säkerställer enkel och bubbelfri installation. Detta ger dig en perfekt fodrad enhet.

Den smarta filmen och limet smälter så bra att användaren knappt märker att hans iPad Pro-skärm är skyddad och ändå ger filmen utmärkt användarupplevelse.

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Avslutar

Ge pekskärmen på din iPad Pro önskad skydd genom att välja ett av dessa skärmskydd. Om du vill ha mer säkerhet, gå till 9H-hårdheten. De ultratunna skärmskyddet är rätt på pengarna när det gäller att ge hög respons. Så, vilken är din favoritval av dessa tillgängliga alternativ? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du skulle vilja kolla in

  • Bästa iPad Pro-fodral
  • Läderfodral till iPad Pro
  • Bästa iPad Pro-tangentbordsväskor
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found