Blogg

Bästa iPhone 7-fodral Roundup 2020: En perfekt blandning av stil och skydd

Utan ett fall kan iPhone 7 inte försvara sig från droppar eller brutala stötar; kan det? Naturligtvis har den senaste iPhone blivit mer vattentät än någonsin tidigare. Men det är fortfarande för känsligt för att bekämpa effekterna av otäcka slag eller repor. Ett ultramodern fodral kan inte bara erbjuda det väsentliga skyddet utan också ge ytterligare charm till det. Det är därför du måste välja en fantastisk kostym till den helt nya iPhone. Är du villig att ta det bästa iPhone 7-fodralet? Kolla in den här exklusiva listan!

1. Res från TJS

Vad som gör att detta ultramoderna fodral förseglar affären är resväskans utseende. De högkvalitativa PC- och TPU-materialen berikar inte bara dess utseende utan gör det också mycket hållbart. Nyckelknappens färg har avlägsnats med galvaniseringsfinish som har gett den ett attraktivt metalliskt utseende.

Färgen på nyckelknappen har avlägsnats med galvaniseringsfinish som har gett det attraktiva metalliska utseendet. Med snap-on-designen passar detta fodral till iPhone 7 snyggt på din iPhone. Du har inga problem med att trycka på de täckta knapparna. Resor finns i tre färger.

USP: Halkfri remsa

Kolla in på Amazon

2. Spigen Style Armor

Som namnet själv antyder har Style Armor charmen att stjäla ögonen. Det tvåfärgade utseendet gör det ganska elegant.

Det eleganta iPhone 7-fodralet har konstruerats med de finaste PC-materialen. Den robusta och kompakta designen är utrustad för att motstå stötar.

Den upphöjda ramen ger en extra skydd för skärmen såväl som kameran på din iPhone. Dessutom finns Style Armor i tre färger som svart, mint och roséguld.

USP: Tvåfärgad design

Kolla in på Amazon

3. Spigen Ultra Hybrid

Jag gillar den elegant kompakta designen som Spigen Ultra Hybrid kan skryta med. Integrationen av hård PC och mjuk TPU har gjort den tillräckligt stark för att överleva stötar. Med luftdämpade hörn kan den enkelt sprida chocken.

När det gäller utskärningar är de på plats och erbjuder problemfri tillgång till högtalare och blixtport. Den gummerade stötfångaren ger också ett säkert grepp.

Dessutom kan du välja Ultra Hybrid-fodral i fem färgvarianter som svart, klar, röd och mer.

USP: Luftdämpade hörn

Kolla in på Amazon

4. Snakehive

Finns ett läderfodral av hög kvalitet på din radar? Snakehive kan leva upp till dina krav ganska bra.

Väskan är tillverkad av europeiskt nubuckläder och har en rik och slät konsistens som ger bättre håll. Ett stort fack för pengar tillsammans med tre kortplatser för kreditkort borde vara tillräckligt bra för dina grundläggande behov.

Dessutom kommer Snakehive med en TPU-hållare som kan hjälpa dig att överleva slumpmässiga stötar.

USP: Europeiskt nubuckläder

Kolla in på Amazon

5. Speck CandyShell Grip

Välj CandyShell Grip för att utforma din iPhone 7 och ge den också det nödvändiga skyddet för att hålla påverkan av droppar borta.

Det finns en kvalitet som gör att den sticker ut är gummilisten som ser till att du får ett halkfritt grepp. Förmågan att tillhandahålla försvar av militär kvalitet gör det till ett bra val för regelbunden användning. Slutligen kan du välja CandyShell Grip i flera färgvarianter.

USP: Gummiband för halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

6. Otterbox PENDELSERIER

När du diskuterar de bästa iPhone 7-fodralet kan du inte hålla ögonen borta från Otterbox COMMUTER SERIES. Dessa fall är ganska imponerande. Vad som gör dem så märkbara är förmågan att ge det önskade skyddet till smarttelefonen utan att kompromissa med stilen.

Med det dubbla lagerhöljet klarar det fullt av stötar. Alla utskärningar är exakta, vilket gör det bekvämare att komma åt Lightning-porten och knapparna. Slutligen stöds fall av COMMUTER SERIES av livstidsgarantin.

USP: Det dubbla lagerhöljet

Kolla in på Amazon

7. Maxboost Vibrance-serien

Vibrance Series har en mycket tunn design och har en iögonfallande profil. Det har stilen att ta din smartphone för en åktur.

Detta fodral kommer med den mjuka tyginsidan som är utrustad för att absorbera stötar och förhindra repor. Den upphöjda kanten säkerställer att skärmen förblir skyddad. Vibrance-serien finns i fyra färger.

USP: Mjukt tyginredning

Kolla in på Amazon

8. RANVOO

“RANVOO” är ett av de mest eleganta fodralet för iPhone 7. Det bästa med detta skal är den iögonfallande designen. Den har en smal PC-bakpanel och stötfångare i metall.

Sportig mjuk beläggningsstruktur, detta fodral har ett imponerande grepp. Logotyputskärningen och de exakta utskärningarna ger den en formanpassad struktur. Utöver allt finns RANVOO i fem färger som rött, svart, blått och mer.

USP: Stötfångare av metall

Kolla in på Amazon

9. SaharaCase

När det gäller att ge förstklassigt skydd mot skador kan SaharaCase vara på mål. Den otroligt slitstarka konstruktionen kan bekämpa slaget från alla brutala fall.

Det robusta fodralet har stötdämpande kanter som minimerar stötar. Det halksäkra greppet gör att du kan hålla din iPhone 7 bekvämt. Den levereras med härdat glasskärm och stötfångare. Du har så många som 16 färger att välja mellan.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

10. X-Doria Defense Clear Series

Fantastisk kombination av stil och skydd, X-Doria Defense Clear Series är designad för alla årstider. Den tredubbla lagerkonstruktionen gör att den är tillräckligt stark för att lätt klara stötar. Med det mjuka interiören (PolyOne-foder) kan den absorbera stötar.

Alla fyra hörn har fått extra uppmärksamhet för att avvärja skador. Den genomskinliga baksidan gör att iPhone kan glöda med aplomb. Bortsett från detta kan du välja Defense Clear Series i två färger: svart och vitt.

USP: Konstruktion i tre lager

Kolla in på Amazon

11. TORRAS kärleksserie

Om den snygga designen är din grej kan TORRAS Love Series vinna dig vid första anblicken. Det är vackert utformat med flytande silikongummi. Med mikrofiberinredningen kan den motstå stötar.

Tack vare det gummerade yttre skalet får du mycket bättre grepp. Det håller också fingeravtryck och skrapor borta. Slutligen kommer Love Series-fodral i 7 charmiga färgvarianter.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din bästa satsning?

Vilket av ovanstående fall kommer att matcha din iPhone 7? Är det den som ser ganska snygg ut?

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 7 plånboksfodral
  • Folio-fodral för iPhone-fodral
  • Bästa smala fodral till iPhone 7
  • Bästa iPhone 7 Kickstand Fodral

Gilla det här inlägget? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found