Blogg

Så här inaktiverar du startpåminnelser på Apple Watch

Många gånger glömmer jag att starta eller avsluta träningen i tid. watchOS 5 har en snygg funktion som kallas "automatiska påminnelser" för att hjälpa mig att vara uppmärksam på träningen. Och jag gör det mesta av det med att följa rutinen! Men bara om du inte är glömsk som jag, kanske du vill inaktivera påminnelser om start / slut-träning i watchOS 5.

Det enda enkla men ganska hjälpsamma tricket för att förlänga batteritiden på Apple Watch är att endast tillåta utvalda appar att bombardera ditt meddelandecenter. Ju mer fred din klocka har, desto längre löper den mellan laddningarna. Därför, om du inte hittar aviseringarna om dina träningspass värda, skulle det vara lämpligt att skjuta upp dem.

Så här stänger du av Start / End-träningspåminnelser på Apple Watch

Steg 1. Starta  appen Inställningar på din Apple Watch.

Steg 2. Klicka nu på  Allmänt.

Steg 3. Klicka sedan på  Workout.

Steg 4. Därefter stänger du av omkopplarna för Påminnelse om  start  och  träningspass.

Framöver kommer du inte att få aviseringar om träningen. Om du någonsin vill få dem att vara vaksamma, följ samma steg som nämnts ovan och slå sedan av strömbrytarna till slut.

Det är allt som finns!

Avslutar

Jag är, mer eller mindre, nöjd med watchOS 5. Några av de funktioner som jag tyckte är prisvärda är möjligheten att använda Internet, walkie-talkie och 7-dagars tävling. Dessutom går operativsystemet smidigare på klockan. Låt oss dina tankar om det och de funktioner du skulle vilja se i det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found