Blogg

Bästa Apple Watch-ansikten du måste prova 2021

Att anpassa ditt urtavla är ett av de bästa sätten att anpassa din Apple Watch. Det låter dig göra din klocka visuellt tilltalande samtidigt som du ger dig den information du vill genom komplikationer. Så här lyfter vi fram några av de bästa Apple Watch-ansikten, inklusive Andas, Infograph och nya watchOS 7-mönster.

1. Chronograph Pro

Detta är en klassisk urtavla som visar takymetern som standard. Detta används för att mäta hastighet. Du kan dock också ändra rattar och ställa in timers på 60, ​​30, 6 och 3 sekunder. 

Detta kan göras genom att knacka på ratten och sedan på den gröna knappen. I de yttre hörnen kan du lägga till fyra komplikationer. Det är bäst för dem som gillar att vara aktiva och på språng. 

2. GMT

Om du arbetar över tidszoner eller reser, här är ett bra urtavla som liknar gamla skolan analoga mönster. Den har två urtavlor. Den inre visar din lokala tid medan den yttre kan visa en andra tidszon. 

Det tvåtonade färgschemat visar dagen och natten samt soluppgång och solnedgång i den valda staden. Du kan anpassa färgerna som du vill och lägga till komplikationer efter eget val i de fyra yttre hörnen. 

3. Konstnär

Om du föredrar något minimalistiskt men kreativt är Artist urtavlan värt att kolla in. Den har ett porträtt skapat av konstnären Geoff McFetridge. 

Du kan ändra designen genom att knacka på ansiktet. Det ändras också automatiskt när du lyfter upp handleden också. Dessutom gör det att skärmen som alltid är på ser attraktiv ut.  

4. Räkna upp

Om du alltid behöver använda ett stoppur är detta urtavla för dig. Du kan bara trycka på skärmen för att starta en timer som visas på urtavlan själv. 

Det finns fläckar för fem komplikationer vid kanterna. Och du kan ändra färgen på ringen som du vill. Så du kan ha snabb tillgång till ett brett utbud av information. 

5. Typograf

För ett unikt utseende, prova typografiansiktet som erbjuder tre anpassade typstilar: klassiskt, modernt och avrundat. Du kan välja att bara visa fyra siffror eller alla 12 siffror på urtavlan. 

Förutom standardstilen kan du också välja arabiska, arabiska indikator-, devanagari- och romerska symboler. 

6. Ränder

För ett roligt och färgstarkt utseende, prova dessa ränder som kan anpassas som du vill. Du kan ändra rändernas antal, färg, vinklar och riktning. 

Du kan placera dem som en kvadratisk eller infälld cirkel med hörnkomplikationer. Detta är en av de mest anpassningsbara urtavlorna så att du kan skapa otaliga olika utseende med den. 

7. Andas

Behöver du lite lugn i ditt livliga liv? Här är ett urtavla som kan hjälpa. Det liknar designen och animationerna av Breathe-appen. Och även om det finns utrymme att lägga till komplikationer kommer du att förlora den fridfulla känslan. 

När du trycker på urtavlan går den direkt till Andas-appen för en guidad meditationssession. Så det är ett utmärkt val för alla som vill lägga lite mindfulness till sin dag. 

8. Kalifornien

 

Ge din Apple Watch ett klassiskt formellt utseende med denna tidlösa design. Det erbjuder en rad alternativ för uppringningsmarkörerna för att få det utseende du vill ha.

Helskärmens ansikte på Series 4 och senare har två fläckar för komplikationer. Och det finns plats för fyra komplikationer i den mindre cirkulära versionen av ansiktet.

9. Modulär kompakt

För dem som älskar data, här är ett Apple Watch-ansikte du kommer att älska. Den har sex komplikationsplatser så erbjuder mycket information med en överblick och ett tryck. 

Vidare kan de tre ikonerna längst ner ändras till kontakter så att du kan ringa direkt från urtavlan. 

10. Infograf

Om du älskar komplikationer är Infograph en av de bästa Apple Watch-ansikten du kan använda. Det kan visa upp till åtta komplikationer, 

De fyra på hörnet kan också visa dig extra information om de nydesignade serierna 4 och 5. Längst upp till höger är vädret och mitten erbjuder genvägar till appar som Aktivitet och Musik. 

11. Siri

För alla som inte klarar dagen utan Siri, varför inte få det här klockans ansikte och ha din favoritassistent tillgänglig på din handled? Det är enkelt att ställa in och anpassa. 

Det är särskilt användbart när du behöver göra saker och inte har din iPhone runt. Det finns också en karusell med vägledning och meddelanden längst ner. 

12. Foton

Ha dina dyrbara minnen tillgängliga på din handled med Photos urtavlan. Du kan välja att visa ett fotoalbum synkroniserat med din klocka, senaste foton eller tio anpassade bilder.

Bilden ändras varje gång du lyfter handleden eller när du trycker på ansiktet. Du kan till och med lägga till ett Live Photo från din iPhone eller iPad, och det animeras varje gång du tittar på klockskärmen. Det finns plats för två komplikationer längst ner. 

13. Timelapse

För alla resälskare där ute visar Time-lapse urtavlan bilder av vackra platser från hela världen. Landskapet eller stadsbilden förändras dynamiskt med tiden på din plats. Det finns två komplikationsplatser för dina viktigaste uppgifter. Det är ett utmärkt sätt att njuta av utsikten över dina drömmål, även om du inte har varit där. 

14. Toy Story

Tilltala barnet i dig med det här bedårande urtavlan som innehåller scener från Toy Story-filmen. Du kan se söta små animationer av alla de viktigaste Toy Story-karaktärerna som Buzz Lightyear och Woody. 

Du kan trycka på urtavlan för att se fler animationer från olika karaktärer också. Det är perfekt att ha en lekfull och rolig look på din klocka. 

15. Kalejdoskop

Här är ett annat lekfullt urtavla som visar dig färgglada bilder som den fysiska leksaken som den är uppkallad efter. Den använder en speciell algoritm för att markera förändrade element hela dagen. 

En helskärmsversion finns tillgänglig i serie 4 och senare, men det finns inga komplikationer. De cirkulära ansiktena har tre komplikationsfack. 

16. Memoji

Älskar du Memoji? Lägg till dem i din handled med det här klockans ansikte och ha kul att se dem animera. Visa upp dina unika skapelser och lägg din personlighet till din klocka. 

Den lilla informationspanelen längst ner kan anpassas som du vill. Du kan lära dig mer om detta i vår kompletta guide för att använda Memoji på Apple Watch. 

Anpassa din Apple Watch med vackra ansikten

Så med så många olika alternativ hoppas vi att du har hittat det bästa Apple Watch-ansiktet för dina preferenser. Låt oss veta i kommentarerna nedan vilka du gillar mest.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Så här anpassar du urtavlan på Apple Watch
  • Hur man delar Apple Watch Faces
  • Bästa laddningsställen för Apple Watch
  • Bästa Apple Apple Watch-ansikten
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found