Blogg

Bästa Calculator Apps för iPhone och iPad 2021

Medan aktieräknar-appen på din iPhone kan vara praktisk för vardagliga beräkningar saknar den mer avancerad funktionalitet och funktioner. Om du ofta behöver göra komplexa beräkningar som för ditt företag eller en student, revisor, forskare etc. Det är bra att utforska andra alternativ. Lyckligtvis finns det många utmärkta val att välja bland dessa bästa kalkylatorappar för iPhone och iPad.

 1. Kalkyl
 2. Miniräknaren
 3. Kalkylator
 4. CalConvert: Valutaomvandlare
 5. Kalkylator +
 6. Lugn
 7. EduCalc Classic
 8. Kalkylator HD ++
 9. PCalc Lite
 10. Xmart Calculator Pro

1. Kalkyl: Editor's Choice

Här är en av de mest omfattande och intuitiva kalkylatorapparna du någonsin kommer att använda. Den har alla funktioner i standard iOS-kalkylatorn, och du kan välja att betala $ 4,99 varje år för att få en proversion, som kommer med ett urval av två appikoner, valutakonvertering och mer.

Vidare innehåller den grafer och stöder haptisk beröring på kompatibla enheter. Du kan också ångra genom att skaka din enhet och göra om du behöver. Det erbjuder stöd för app-dynamisk typ och ser så bra ut att du förmodligen föredrar det framför din iPhones standardräknare.

Pris: Gratis (Kalkyl Pro - 4,99 USD)

Ladda ner

2. Kalkylatorn

Om du ofta behöver göra många beräkningar kommer du att använda den här appen som är fylld med en mängd olika funktioner. Tillsammans med att den är enkel att använda är den otroligt anpassningsbar, med möjlighet att ändra formen på knapparna och bakgrunden.

Det är perfekt för både nödvändiga beräkningar och vetenskapliga. Det finns tillägg tillgängliga om du behöver extra funktionalitet, och den stöder röststyrning, mörkt läge, delad vy och dra och släpp.

Pris: Gratis (premiummedlemskap varje månad - $ 1,49)

Ladda ner

3. Kalkylator

Denna räkneapp har över 80 olika teman att välja. Det låter dig enkelt växla mellan addition och subtraktion och är perfekt för snabba vardagliga beräkningar.

Den har stora knappar och ett attraktivt gränssnitt, vilket gör det enkelt att använda. Den är perfekt för allt från att balansera böcker till barn som gör läxor - en perfekt följeslagare för andra matteappar som dina barn kan använda.

Pris: Gratis (Annonsfri kalkylator - 4,99 USD)

Ladda ner

4. CalConvert: Valutaomvandlare

Här är den bästa avancerade vetenskapliga kalkylatorappen för iPhone och iPad, inklusive en valuta- och enhetsomvandlare. Den har en praktisk historikfunktion som sparar alla dina beräkningar för framtida referens.

Det finns 27+ kategorier och över 600 enheter att konvertera för din bekvämlighet. Du kan också konvertera 150+ valutor. Så oavsett om du reser till utlandet, räknar ut matlagningsvolymer eller löser komplexa matematiska ekvationer - den här appen kan hjälpa dig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

5. Kalkylator +

Calculator + erbjuder allt du behöver i en miniräknare och visar allt i ett förnuftigt användargränssnitt som är intuitivt att använda. Det ser rent ut men iögonfallande, vilket gör det till en visuellt tilltalande räknare.

När det gäller funktioner stöder den handskrift, avancerad redigering för att snabbt gå fram och tillbaka, många vetenskapliga funktioner, bråk och procent, etc. Mer avancerade funktioner är möjliga genom köp i appen. Det fungerar också på Apple Watch.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

6. Lugn

Kolla in den här eleganta moderna miniräknaren för dina dagliga matematiska behov. Den har många användbara funktioner som ett Memory Area för att lagra flera numeriska värden att återanvända och ett unikt bokmärkesalternativ.

Dessutom kan det stava ut beräkningsresultatet på engelska och 65 andra språk. Det fungerar bra med alla de senaste iOS-funktionerna som Dra och släpp (för iPhone och iPad), Haptic Touch, etc. Det ser också ut som visuellt tilltalande på din iPhone, iPad och Apple Watch.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

7. EduCalc Classic

Här är en vetenskaplig och grafisk kalkylator som ger kraftfulla funktioner för studenter och forskare. De väsentliga aritmetiska funktionerna stöder kvadratrot, kubrot, n: te rot, loggar, absolutvärde, faktor, permutationer och kombinationer, slumpmässigt heltal, klockkurva och mer

Det inkluderar också konstanter som ljusets hastighet, tyngdkraften vid jordens yta etc. så att du inte behöver fortsätta att ange värdet. Vidare finns en referenslista med formler för algebra, differential- och integralkalkyl, geometri, trigonometri, vektorer, vektorkalkyl och klassisk mekanik.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

8. Kalkylator HD ++

Håll reda på alla dina beräkningar med den här appen som låter dig ta bort ett nummer i taget om du gör ett misstag istället för att starta hela problemet om igen. Den har flera arbetsytor, så du kan göra beräkningar på en och ansluta resultaten till en annan utan att behöva rensa den.

Den betalda versionen frigör lite mer utrymme så att den sista raden av beräkningar alltid syns. Möjligheten att gå tillbaka för att granska dina beräkningar senare är oerhört användbar. Den har många andra coola funktioner som ett höger- och vänsterhänt läge för komfort.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. PCalc Lite

PCalc är en utmärkt kalkylatorapp för forskare, ingenjörer, studenter, programmerare eller någon som vill utföra komplexa beräkningar. Den erbjuder en skärm med flera rader, ett urval av knapplayouter, en omfattande uppsättning enhetsomvandlingar och konstanter, flera ångrar och gör om och mycket mer.

Vidare är storleksordningarna bättre än aktiekalkylatorappen. Du kan också lägga till de ytterligare funktioner som du behöver genom köp i appen. Detta gör det till en prisvärd och intuitiv upplevelse.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Xmart Calculator Pro

Här är en smart kalkylator som är genomtänkt och implementerad. Det är programmerbart med dina funktioner, vilket gör det enkelt att lösa alla typer av matematiska problem.

Det erbjuder mycket mer än standardoperationerna och det visar intelligenta resultat så snart uttrycket uppdateras. De anpassningsbara färgerna gör att den också kan anpassas, vilket är en fin touch.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

Top Calculator Apps för iPhone och iPad

Så vilken är din go-to-miniräkneapp på din iPhone eller iPad? Vänligen dela med oss ​​i kommentarerna nedan. Du kan också kolla in våra rekommendationer för andra toppproduktivitetsappar som gör livet enklare.

Läs nästa:

 • Tips och tricks för iPhone Calculator App
 • iPhone och iPad Math Apps för barn
 • Affärsappar för iPhone och iPad
 • Hur man använder miniräknare-appen på Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found