Blogg

Bästa offline-spel för iPhone att spela i flygläge 2021

Kommer du ofta uttråkad på långa flygningar eller fastnat utan tillförlitlig tillgång till internet? Spel som kan spelas offline kan komma till undsättning under sådana tider för att hålla dig underhållen och engagerad. Oavsett om du gillar pussel, äventyr eller strategi finns det många alternativ i App Store som kan hjälpa dig att fördriva tiden, så att du aldrig fastnar med något att göra. Kolla in de här bästa offline-spelen för iPhone att spela i flygplansläge.

 1. Minecraft pocket edition
 2. Altos äventyr
 3. Mini Metro
 4. Slaget vid polytopi
 5. Duet-spel
 6. Subway Surfers
 7. Lumino City
 8. Blocky fotboll
 9. Jetpack Joyride
 10. Bästa Fiends - Puzzle Adventure

1. Minecraft: Pocket Edition

Minecraft är ett topprankat äventyrsspel i App Store. Spelet låter dig utforska fascinerande, slumpmässigt genererade världar. Du kan också bygga monumentala slott eller vackra hem för att uttrycka och utforska din kreativitet.

Den har ett kreativt läge som tar din kärlek till att göra något direkt från lådan till den nya nivån. Med det tillgängliga köp i appen kan du lägga till mer kraftfulla funktioner för att göra spelet ännu mer underhållande.

Kategori: Äventyr

Pris:  $ 6,99

Ladda ner

2. Altos äventyr

Detta fysikbaserade spel har fått utmärkelser från en rad myndigheter som New York Times, The Verge, Buzzfeed och många fler. Verkliga snowboardåkning, dynamisk belysning och vädereffekter ger massor av kul i spelet.

Även om spelet är ganska enkelt, måste du spendera lite tid att behärska det. Med så många som 180 tankeväckande mål kommer du aldrig att bli uttråkad. Den funky musiken och ljudet i detta topp-offline offline-spel kommer att hålla ditt humör högt.

Kategori: Endless Runner

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

3. Mini Metro

Mini Metro handlar om att utforma en tunnelbanekarta för en växande stad. Du kommer att njuta av att rita linjer mellan stationer och köra tåg i toppväxeln. Med så många som 18 verkliga städer tillgängliga kommer dina planeringsförmåga att testas till baksidan.

Medan det normala läget är ganska enkelt och perfekt för nybörjare, är det extrema läget för proffs som gillar att testa sin intelligens. Dessutom har det här fantastiska spelet även nattläge för att skydda dina ögon när du spelar i miljöer med låg belysning.

Kategori: Strategi

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

4. Slaget vid polytopi

Slaget vid Polytopia står är ett engagerande strategispel där du måste bevisa din överlägsenhet för att styra världen. Din väg till framgång är full av spärrar med onda krafter som hotar att hindra dig och avsluta dig.

Bortsett från det kommer du att få en trevlig upplevelse av att upptäcka nya länder. De automatiskt genererade kartorna gör varje spel ganska unikt. Med ett enormt omspelningsvärde sticker den ut bland alla offline-iOS-spel.

Kategori: Strategi

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Duetspel

Detta bästa iPad offline-spel finns också på iPhone och har nio kapitel med falska berättelser. Målet är att kontrollera två fartyg synkroniserat, hålla sig lugn och överleva mot oddsen. Det finns mer än 25 spelcentrumprestationer att låsa upp.

Ännu bättre, det finns över 40 nya scener som har utformats för att starta upplevelsen. Den intuitiva designen och det rena gränssnittet gör denna spelapp mycket imponerande. Den har fått flera utmärkelser och har en hel del 4,9.

Kategori: Pussel

Pris:  $ 2,99

Ladda ner

6. Subway Surfers

Gå så fort du kan och undvik tågen i detta beroendeframkallande oändliga löparspel. Den otroligt levande HD-grafiken tar dig med på en rundtur i en mängd olika tågstationer runt om i världen. Det kommer säkert att hålla dig förlovad under hela din flygning.

Testa dina reflexer och strategi genom att hjälpa Jake och hans kompisar att undkomma den vresiga säkerhetsvakten. Med hoverboardsurfing, blixtsnabb akrobatik, roliga karaktärer och massor av action är detta ett av de bästa spelen att spela offline på iPhone.

Kategori: Endless Runner

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Lumino City

I det här äventyrliga pusselspelet har någon kidnappat Lumis farfar, som råkar vara vaktmästaren i Lumino City. Du måste hitta honom genom att utforska staden. Detta resulterar i ett av de mest spännande iPhone-spelen att spela utan internet.

Längs vägen kan du upptäcka massor av fantastiska saker som trädgårdar på himlen, hus grävda i klippor och mer. Detta spel har fått många internationella utmärkelser, inklusive BAFTA för konstnärlig prestation, så det är verkligen värt din tid.

Kategori: Pussel

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

8. Blocky fotboll

Om du är ett fan av sportspel kommer du att älska det här fotbollsäventyret där du kan möta kända lag och karaktärer. Det finns över 80 roliga karaktärer att låsa upp, och du kan bygga ditt eget team för att slåss mot det ute på planen.

Använd snabba gester för att springa över planen och undvika motståndarlaget. Du behöver snabba reflexer för att göra mål och dominera. Du blir belönad med match-tre minispel, unika uniformer och galna maskotar.

Kategori: Sport

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Jetpack Joyride 

Detta oändliga äventyr är ett av de bästa spelen att spela på en lång flygning. Den har galna fordon som robotdrakar, fåglar som drivs av kontanter och många fler. Du kan anpassa ditt utseende med outlandish outfits och flyga coola jetpacks.

Genomgå vågiga uppdrag för att öka din rang och ha massor av kul. Enkla knapptryckningar kontrollerar och förbättrar dina reflexer. Dessutom gör ständiga uppdateringar det här spelet bättre så att du alltid har något nytt att utforska.

Kategori: Action

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Bästa Fiends - Puzzle Adventure

Om du letar efter ett gratis offline-iPhone-spel, här är ett som kommer att hålla dig upptagen med tusentals pussel. Lös dem för att samla söta karaktärer och upptäck Minutias magiska värld.

Den bländande grafiken och musiken gör det ännu roligare. Du börjar med enkla match-tre-pussel som blir allt svårare. Du kommer att ha en boll som slår skurkarna när du går framåt i detta prisbelönta spel.

Kategori: Pussel

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering!

Så vilka av dessa offline-spel ska du spela på din nästa flygning? Fortsätt och prova dem i förväg för att se vilken du älskar. Dela dina favoriter i kommentarerna nedan.

 • Simuleringsspel för iPhone och iPad
 • Två spelarspel för iPhone och iPad
 • Bästa MMORPG-spel för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found