Blogg

Bästa Hurricane Tracker-appar för iPhone och iPad 2021

Vad är det bättre sättet att hålla ett öga på den kommande tornado och undvika att bli rov på den? Ganska enkelt; ta hjälp av live-kartan och korrekta prognoser för att ligga kvar ett steg före cyklonen! Vi har granskat de bästa orkanspårningsapparna för iPhone 2019 så att du enkelt kan få varningar och övervaka tropiska cykloner enkelt. Baserat på dina krav kan du anpassa apparna perfekt för att få exakta lokala förutsägelser. Dessutom ger de dig mycket hjälpsamma råd om hur du hanterar cykloner. Hoppa direkt in för att utforska dem alla!

1. WeatherBug

Ingen lista över de bästa väderapparna skulle vara komplett utan WeatherBug. Den har en interaktiv karta så att du direkt kan få tillgång till all information som är viktig för dig.

Du kan använda 10-dagarsprognoserna för att hålla dåligt väder borta från att skämma bort din fest. Du kan ta en titt på väderförhållandena med 18 väderkartor.

Det låter dig kontrollera Doppler-radar i flera länder som USA, Kanada, Mexiko, Alaska och Hawaii. Ännu bättre, det låter dig också kontrollera trafikförhållanden i realtid för att undvika att fastna på vägen.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Väderkanalen

”Väderkanalen” är oöverträffad när det gäller att leverera korrekta lokala väderprognoser. Vad som gör den här appen till en stor tillgång är möjligheten att visa väderprognoser de närmaste 15 dagarna. Du kan dra största möjliga nytta av förutsägelserna för att planera din semester och kommande evenemang perfekt.

Det erbjuder detaljerad information om solnedgångstider och tidvatten för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad. Livevarningarna med säkerhetsvarningar säkerställer att du förblir säker och kan undvika dåligt väder. Dessutom kan du uppgradera till premiumversionen ($ 3,99) av appen för att använda den utan några annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Storm - Weather Radar & Maps

Storm hjälper dig att spåra det svåraste vädret i realtid. Appen är en kraftfull NOAA radar och orkan tracker, som är utvecklad för att hålla dig säker och informerad om vädret.

Du kan använda den här appen innan du går ut för ditt jobb, hemsäkerhet eller för dina barn i skolan. Storm hjälper dig att förstå vädret som aldrig tidigare. Det ger dig exakt, avancerad HD-mappningsteknik. Dessutom kan du kontrollera levande vädermönster över hela världen.

Några av de utmärkta funktionerna i denna app är en färgkodad vy av förändrade vädermönster i ditt område, sex timmars framtida global radar (land och hav), live lokala stormvarningar, omfattande data om överhängande storm och mer.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

4. Mörk himmel

Dark Sky är ännu en fullfjädrad väderapp som levererar en mängd information. Betygsatt som den främsta appen i väderkategorin och har fått fyra och en halv stjärnor av 4.6K-betyg, det uppskattas av användarna.

Med hjälp av din GPS erbjuder appen dig personliga väderprognoser för din exakta plats. Därför fastnar du aldrig i dåligt väder och planerar din resa smart.

Med den förstklassiga radaranimationen kan du se stormens faktiska väg. Ännu bättre kommer du också att kunna skapa anpassade varningar för temperatur, vind och nederbörd för att förbli underrättad om vad som kommer!

Pris: $ 3,99

Ladda ner

5. Stormsköld

För att hålla dig uppdaterad om stormen och extrema väderförhållanden är "Storm Shield" upp till märket. Baserat på dina krav kan du finjustera aviseringarna så att du bara får information om föredragna saker.

Radarkarta gör det väldigt enkelt att kolla vad som händer på dina valda platser. För att hålla bort de oönskade grejerna kan du också justera väderlagren så att de visas på kartan. Dessutom kan du utnyttja widgeten Today för att spåra väderförhållandena direkt från låsskärmen.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Orkanen Tracker

Den här är speciellt utformad för att låta dig hålla reda på orkanen. Appen erbjuder information i realtid och är ganska korrekt. Med de snabba aviseringarna håller den dig uppmärksam när ny storm verkar göra sin väg eller hotar landfall.

Du kan dra nytta av anpassad grafik för att enkelt spåra extrema väderförhållanden. Det erbjuder djupgående tropisk våg / investeringsinformation.

Är inte bra på att övervaka orkanen? Inga problem, du kan titta på videorna för att lära dig hur du gör det enkelt.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Weather Underground

Om du letar efter en komplett väderapp, ge "Weather Underground" ett seriöst utseende. Tack vare ett stort nätverk med mer än 270 000 personliga väderstationer är det känt att det levererar hyperlokala prognoser och nuvarande förhållanden. Du kan hålla koll på globala stormar med orkanen och den tropiska stormplattan.

Med tio dagars prognoser håller det dig ett steg före och låter dig planera din resa perfekt. Hälsokakel fungerar ganska bra för att låta dig spåra luftkvalitet, UV-risk och lokala influensautbrott.

Dessutom kommer du också att kunna rapportera lokala väderförhållanden för att hjälpa andra människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. National Hurricane Center Data

"National Hurricane Center Data" är på plats när det gäller att låta dig få tillgång till information som behövs om svåra väderförhållanden.

Med de detaljerade satellitbilderanimationerna kan du enkelt övervaka stormen och dess mönster. Med 10 filter kommer du att kunna se stormen ur olika perspektiv.

Baserat på ditt behov kan du idealiskt konfigurera appen så att den bara får varningar om saker som är viktiga för dig. Dessutom har den här appen stöd för flera språk som engelska, franska och portugisiska.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

9. NOAA SuperRes Radar US

NOAA har länge varit en av mina favoritappar för iOS. Det som sticker ut för den här appen är möjligheten att ge exakta 7-dagarsprognoser och snabba varningar för svåra väderförhållanden som en översvämning, tornado och åskväder.

Appen har flera kartstilar som terräng, karta, satellit och hybrid så att du får tillgång till önskad information utan krångel. Du kan klicka på varningsrutan för att se hela varningsmeddelandet från National Weather Service.

Dessutom kommer du också att kunna justera transparensen för radar- eller molntäckningsöverlagren.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

10. Orkan: Amerikanska Röda Korset

"Hurricane: American Röda Korset" har vunnit flera populära utmärkelser och rekommenderas starkt av experter. Det bästa med den här appen är att du sömlöst kan anpassa den för att få varningar om endast utvalda platser.

Det ger aviseringar i realtid för att hålla dig uppdaterad om dåliga väderförhållanden. Du kan hålla koll på farorna med hjälp av live-kartan.

Den erbjuder steg-för-steg-instruktioner om vad du behöver göra före, efter eller under stormen. Dessutom kan du också snabbt meddela din vän att du är säker via Facebook, Twitter och andra medier.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är det, folkens!

Vad är din favorit?

Förutsatt att du har hittat en mer fulländad räddare för att hantera cykloner. Låt mig veta appen som har fått din uppmärksamhet.

Du vill också komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa väderappar för iPhone och iPad
  • Bästa projekthanteringsappar för iPhone och iPad
  • Task Manager Apps för iPhone och iPad
  • Bästa kalenderapparna för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found