Blogg

Bästa dockningsstationer för iPhone 7 och 7 Plus år 2021

För att säkerställa oavbruten användning måste iPhone ha en kraftfull följeslagare. Vad kan vara bättre än en laddningsdocka som gör att iPhone kan laddas säkert och ger önskad bekvämlighet att använda enheten handsfree? Den här omfattande listan över de bästa dockningsstationerna för iPhone 7 och 7 Plus har förberetts för att förstå dina ständigt föränderliga preferenser.

 1. BEACOO
 2. innesluten
 3. iHome iPL23
 4. Lamicall
 5. Mercase
 6. BAVIER
 7. Drivved
 8. UDOLI
 9. YoFeW

1. BEACOO

BEACOO iPhone och Apple Watch laddningsstativ har konstruerats med slitstarkt ABS-material. Den robusta inbyggda och släta ytan ger ett snyggt utseende. Du kan använda den både hemma och på kontoret för att hålla enheten igång.

Tack vare den solida uppbyggnaden tål dockan slitage. Laddstället håller din smartphone vertikalt; så att du kan använda enheten handsfree. Den har två höjdjusterande kabelklämmor som gör att stativet fungerar med de flesta fall på marknaden.

Halkfri botten ger mer stabilitet; så att den kan stå stadigt medan du håller enheten. Dessutom stöder laddningsdockan Nightstand-läget och finns i tre färger som svart, vit och rosa sand.

USP: Solid konstruktion

Kolla in på Amazon

2. Inkapslad

Encased DockMate har en lätt och snygg design. Den håller din iPhone vertikalt; erbjuder bekväm betraktningsvinkel. MFi-certifieringen gör det fullt kompatibelt och säkert att ladda din enhet.

Med laddningsdocka kan du också synkronisera din smartphone med datorn med den inbyggda kabeln. Ännu viktigare är att denna dockningsstation är kompatibel med de flesta smala fodral. Därför behöver du inte ta bort ett fodral från din enhet innan du tar ansvaret. Tidigare fallvänlig design, DockMate levereras med livstidsgaranti.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

3. iHome iPL23

iHome iPL23 är utformad för att vara en förstklassig laddningsstand-cum-Bluetooth-högtalare. Så du kan njuta av att streama musik från din iPhone trådlöst och också slå på smarttelefonen effektivt.

Utrustad med Reson8 högtalarkamrar kan iPL23 underhålla dig med det imponerande stereoljudet. För att inte tala om FM-radio med sex stationer förinställt minne som låter dig komma ikapp dina favoritprogram.

Den dubbla väckarklockan kan hjälpa dig att hålla dig synkroniserad med ditt hektiska schema och aldrig komma sent för någonting. Dessutom är den också packad med fullt justerbar sömntimer med separat volym så att du kan njuta av musik när det passar dig.

USP: High-fidelity-akustik

Kolla in på Amazon

4. Lamicall

Lamicall håller fast din smartphone; ger bekvämare betraktningsvinkel så att du enkelt kan interagera med din enhet även när den laddas. Dockan är gjord av högkvalitativt aluminium som förstärker dess konstruktion. Gummikuddar förhindrar repor och håller dem också stadiga.

Laddningsdockan kan vridas till 270 grader; så att du kan justera vinklarna så att du får en optimal medieupplevelse. Utöver funktionerna finns Lamicall i fyra färger som rymdgrå, svart, röd och silver.

USP: 270 graders rotation

Kolla in på Amazon

5. Mercase

Om du letar efter ett mycket funktionellt laddningsställ som inte bara fungerar med din nya iPhone utan även Apple Watch Series 2, bör du hålla Mercase i åtanke.

Dockan är klar med högkvalitativ aluminium i flygplan och har en hållbar uppbyggnad. Du kan hålla din klocka och iPhone både vertikalt och horisontellt. Den mjuka TPU-dockan förhindrar repor, medan de halkskyddande silikonmattorna ger den den välbehövliga stabiliteten. Slutligen finns Mercase med livstidsgaranti och finns i två färgvarianter: rosaguld och rymdgrå.

USP: Högkvalitativ aluminium av flygplanskvalitet

Kolla in på Amazon

6. BAVIER

Denna träbrygga från BAVIER är speciellt gjord för människor som vill ha mer än bara ett enkelt laddningsställ för sin iPhone 7. Vad rubriker för denna dockning är möjligheten att starta din iPhone, iPad och Apple Watch på en gång. Så du har en idealisk laddningslösning för alla dina enheter.

Skapad med äkta bambuträ kan dockan hålla länge. Med tillstånd av den handgjorda finishen ser den tilltalande ut för ögonen. Därför kommer du att vilja använda det både hemma och på kontoret.

USP: Bambuträ

Kolla in på Amazon

7. DriftWood

Planerar du att köpa en träbrygga av högsta kvalitet? DriftWood Dock kan vara en bra affär. Denna iPhone 7-docka är gjord av äkta trä och har rik handgjord design.

Den har full kapacitet att ladda din enhet med den hastighet och säkerhet som krävs. Viktigast av allt kan du också anpassa dockan efter önskemål. Till exempel kan du få ditt namn skrivet på laddningsstället.

USP: Rik handgjord design

Kolla in på Amazon

8. UDOLI

Har du tittat på en mer kapabel arrangör för iPhone och iPad? UDOLI laddningsstation kan vara ett väl anpassat val för dig eftersom det kan möta din höga efterfrågan med aplomb.

Först och främst kan du använda den här laddstationen för att juice så många som fem enheter samtidigt. Det är det perfekta sättet att hålla alla dina enheter inte bara påslagen utan också organiserade.

UDOLI levereras med den smarta kretsuppsättningen för att skydda din enhet mot flera faror som kortslutning och överhettning. När det gäller design ser arrangören robust ut och har halkskydd för bättre stabilitet.

USP: 5 USB-portar

Kolla in på Amazon

9. YoFeW

"YoFeW" presenterar en exceptionellt kompetent laddare för din iPhone, Apple Watch och AirPods. När vi pratar om designen är det som har kallat min uppmärksamhet aluminiumlegeringskonstruktionen med den polerade ytan som ger den en förstklassig look.

Dockan har en halkskydd som håller den stadigt. Och med närvaron av mjuk TPU förblir din iPhone och Apple Watch skyddade från grunden.

YoFeW håller fast din smartphone för en bekvämare visning och passar också med de flesta fall på marknaden. Dessutom stöder dockan nattläge för din Apple Watch.

USP: Kompetent laddare för din iPhone, Apple Watch och AirPods

Kolla in på Amazon

Sammanfatta!

Så det här är mina bästa dockningsstationer för iPhone 7 och 7 Plus. Vad jag tycker om dessa laddningsställ är den praktiska laddningslösningen de erbjuder. De är tillverkade av högkvalitativt material och är mycket hållbara och erbjuder snabb laddning.

Vilket laddningsställ väljer du för din iPhone 7? Låt oss veta din värdefulla feedback i kommentarerna nedan.

Du vill bläddra igenom:

 • Bästa iPhone 7/7 Plus bilfästen
 • iPhone 7/7 Plus billaddare
 • bästa iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found