Blogg

Bästa iPhone 7-fall av militär klass 2021

Jag misslyckas aldrig med att kolla in den ena kvaliteten när jag köper ett fodral till min iPhone är -militära fallteststandarder. Naturligtvis har jag en enorm förkärlek för en snygg profil men inte på bekostnad av skydd. Med tanke på att den väsentliga skyddet för din smartphone måste ha från droppar eller oavsiktligt fall. Vi har gjort denna märkbara lista över de bästa iPhone 7-fodralen. Bortsett från att vara mycket skyddande, har dessa fall killer design för att se fascinerande ut på din smartphone.

1. Caseology Legion Series

Caseology Legion Series är exakt vad som vill säkerställa ett fullständigt skydd för din iPhone både från oavsiktliga fall och repor. För alla är så robusta, det ser ganska smal ut. Haltfritt grepp förhindrar droppar.

Den dubbla lager designen med ultramjuk TPU och robust polykarbonatmaterial hjälper den att klara 26 stålfallstest. Exakta utskärningar för kamera, högtalare och Apple-logotyp förbättrar dess design.

Slutligen finns Legion Series-fodral i fem färger som jet svart, matt svart, djupblått och rosaguld och vattengrön.

USP: Höljet med dubbla lager

Kolla in på Amazon

2. Vena vCommute

Vena vCommute är ett mycket snyggt och skyddande plånboksfodral. Det dubbla lagerhöljet med högkvalitativt robust polykarbonat och mjukt TPU-material är utrustat för att tåla 26 droppar från 4 fot höga.

Hörnvakterna stärker dess konstruktion ytterligare. Magnetiskt låsställ gör att du kan titta på videor handsfree. Den dolda kortplatsen på baksidan gör att du kan lagra kort. vCommute plånboksfodral finns i tre färger som guld, rosaguld och rymdgrå etc.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

3. Seacosmo

Seacosmo ger den stötsäkra designen för att skydda din iPhone 7 mot alla möjliga skador. Tack vare dess höga mjuka TPU och metallmaterial skyddar det här fodralet din enhet från stötar och droppar.

Detta fodral levereras med ett inbyggt skärmskydd som eliminerar behovet av att köpa ett skärmskydd till din iPhone 7. Det militära fodralet är utrustat med en vattentät mikrofon och högtalare för att täcka ventilen. Detta ger dig kristallklart ljud genom hörlurarna. Och slutligen, missa inte de portöverdrag som blockerar inträde av damm och skräp.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

4. Beasyjoy

Beasyjoy har tillverkat detta tre lager iPhone-fodral av militär kvalitet av premium, mjuk TPU och metallplatta. Detta kraftiga, splittriga fodral motstår stötar och droppar, vilket ger 360-graders skydd för hela kroppen till din iPhone.

Beasyjoy tar särskild omsorg om din iPhones funktioner och har därför skapat en cool design som gör att du enkelt kan använda alla knappar och kontroller som Touch ID, kameror, högtalare, strömbrytare, avstängningsknapp, laddningsport och volymknappar.

USP: Cool design

Kolla in på Amazon

5. Speck CandyShell

Speck CandyShell är ren klass. Den tilltalande designen är dess hetaste försäljningsargument. Det militära fodralet har gummiband som ger ett bättre grepp. Som ett resultat är det väldigt bekvämt att hålla. Dubbla lager av höljet har perfekterats i en enda konstruktion. Det gummiaktiga interiören och de tuffa hörnen skyddar mot repor och absorberar stötar.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

6. Silke

Silke är ett populärt namn i en värld av militärfall. Detta ultralätta fodral har mjuka grepphandtag för färre droppar även när du går genom trånga platser i din stad. Dess hållbara konstruktion är lämplig för alla situationer - oavsett om du befinner dig på ett slagfält eller i en bank.

Även skärmskydd i härdat glas är extremt starka; de värms upp till 1100 grader så att du kan föreställa dig styrkan. För att skydda din telefon från plötsliga droppar, har Silk placerat luftfickor.

USP: Soft-touch gummihandtag

Kolla in på Amazon

7. Zizo Bolt-serien

Föredrar du att gå till ett ärende som kan vara ett komplett paket för ditt äventyr? Zizo Bolt-serien kan passa in i dina krav.

Med de flera konstruktionsskikten kan det här militära dropptestade fodralet hantera stötar eller droppar utan problem. Det inbyggda stativet är perfekt för handsfree-medievisning.

Den levereras också med skärmskydd i härdat glas med 9H hårdhet. Dessutom finns Bolt Series-fodral i flera färger.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

8. CASE FORCE Velocity Series

Om skydd sitter högst upp på din prioriteringslista, CASE FORCE Velocity Series. Drivs av det dubbla lagerhöljet, tål det enkelt även otäcka stötar.

Knapparna är mycket lyhörda, medan utskärningarna är exakta för att du ska ha problemfri tillgång till alla enhetens funktioner. Med det inbyggda stativet kan du placera din smartphone både vertikalt och horisontellt för att titta på media bekvämare.

Dessutom kan du välja detta mycket skyddande fodral i åtta attraktiva färger som blått, rosa, silver och mer.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

9. Monark från Urban Armor Gear

Med 2x militärt droppskydd är UAG Monarch grundat på att vara mycket skyddande. De fem konstruktionsskikten har gjort den extremt robust.

Läder och metall av hög kvalitet förstärker hållbarheten. Den handgjorda designen förbättrar dess utseende. Mjuk slagtålig kärna tillsammans med bikakegreppet gör att du känner dig bekväm när du håller iPhone i din handflata.

Utöver förbättrad grepp har du tre färger att välja mellan grafit, karmosinröd och platina. Dessutom drivs Monarch av en 10-års begränsad garanti.

USP: Mjuk slagfast kärna

Kolla in på Amazon

10. Rokform

Rokform Fuzion Pro Series visar en stilig profil och erbjuder ett allvarligt försvar till din smartphone. Den robusta utsidan håller och den mjuka TPU-interiören gör det till en säker satsning.

Detta flygplansklassade aluminium och kolfiber har styrkan att överleva fula droppar. Den upphöjda ramen och det bakre skyddet ger den skydd som behövs för skärmen och kameran.

Neodymiummagnet låter dig fästa din smartphone på nästan vilken magnetisk yta som helst. Det är inte allt; du får en magnetisk bilmontering gratis med detta fodral.

USP: Integrerad neodymmagnet

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Sammanfatta!

Fodral av militär kvalitet ger ditt smartphone fullständigt skydd mot fall och repor. Till skillnad från tidigare är de inte längre skrymmande eller tar bort enhetens elegans. Det finns många militära fallprovade fall som är mycket skyddande men har en tunn profil så att du kan flagga din enhet.

Vilken är den kvalitet du gillar mest i alla dessa robusta fall? Dela din värdefulla feedback med oss.

Du skulle vilja ta en snabb titt på:

  • Bästa iPhone 7 tunga fodral
  • iPhone 7 Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 7 Bältesfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found