Blogg

Bästa Clear Case för iPhone 7 2021

Trots att jag är väldigt förtjust i plånboksfodral och kickstand-fodral har tydliga fall alltid varit vinnaren för mig. En smartphone som är så varm som iPhone 7 förtjänar att bli älskling av publiken. Och det är bara tydliga fall som kan låta det väva magi med élan. Är du intresserad av att gå på jaktrunda för ett fantastiskt klart fodral för din iPhone 7? (Funderar du på tydliga fodral till iPhone 7 Plus? Hoppa över till det här inlägget.) Om den snygga och smala profilen tilltalar dig mest, kommer du att hitta dessa fall helt fantastiska. Låt oss ta en till din smartphone!

# 1. Spigen Ultra Hybrid

Ultra Hybrid har en iögonfallande design. Den extremt smala profilen ser väldigt snygg ut på din iPhone.

Den kristallgenomskinliga bakpanelen har tillverkats av hårt polykarbonatmaterial. TPU-stötfångaren ger den kraften att motstå eventuella droppar. Ultra Hybrid transparent kommer i fyra vackra färger.

Pris: $ 19,99 [$ 12,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 2. Trainium Clarium-serien

Clarium-serien har en modern design som förstärks av det högklassiga materialet. Det kristallgenomskinliga utseendet gör att din iPhone kan stanna i rampljuset.

Den robusta polykarbonatryggen stärker dess hållbarhet. gör det möjligt att hålla bort effekterna av oavsiktligt fall. Den släta TPU-stötfångaren ger ytterligare ett skydd i sin profil. Den upphöjda läppen fungerar som den lojala skyddet för skärmen. Clarium Series genomskinligt fodral finns i fyra färger.

Pris: $ 15,86 [$ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 3. SaharaCase

SaharaCase kan skryta med de kvaliteter som är en utmärkt kostym för din iPhone 7. Den genomskinliga designen låter din smartphone avslöja sin klass utan hinder.

Den har den inbyggda kamerahuven som skyddar den från alla skrapor. Högkvalitativa gummi- och plastmaterial gör det mycket långvarigt. Den levereras med skärmskydd i härdat glas. Dessutom är det här klara fodralet tillgängligt i 13 underbara färger för att skåla dig över.

Pris: $ 17,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 4. Silk PureView

Silk PureView har ett extremt transparent utseende som gör att din iPhone kan fortsätta attrahera tittare. Den formanpassade konstruktionen förstärkt av högkvalitativt material, det kan skydda din smartphone från droppar.

Den stötdämpande kanten låter inte din enhet skadas av repor. Det minimalistiska utseendet gör inte att iPhone ser skrymmande ut. Det finns fyra färger som låter dig välja rätt val.

Pris: $ 11,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 5. Ringke FUSION

Ringke FUSION transparent fodral har en snygg design. Den avancerade 2x-klarhetsbeläggningen säkerställer att din iPhone förblir i alla ögon.

Med det militära fallskyddet erbjuder det den väsentliga skyddet för din iPhone för att slåss från slaget av oavsiktligt fall. TPU-hörnskuddar är tillräckligt bra motstår repor. FUSION kommer i tre attraktiva färger.

Pris: $ 9,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 6. Matone

Matone clear case är ännu en värdig utmanare i den här listan. Det som får det att uppmärksamma är den flexibla och smidiga strukturen.

TPU-stötfångarkudden är speciellt gjord för att motstå nedstötningen och förhindra repor. Den upphöjda ramen håller kameran och skärmen från en plan yta. För alla är väldigt snygga när det gäller utseende och vikt, det är otroligt starkt.

Pris: $ 6,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 7. Maxboost flytande hud

Maxboost Liquid Skin genomskinlig / genomskinlig fodral är den tunnaste huden och arresterar uppmärksamheten direkt. Det tunna fodralet ser snyggt ut på enheten.

Berikad av anti-rep-beläggningen är det en mycket skyddande kostym för din iPhone. De detaljerade utskärningarna låter dig inte bara komma åt knapparna och portarna med lätthet utan gör att den också passar snyggt. Material av högsta kvalitet hjälper det lätt att överleva det vanliga slitaget.

Pris: $ 16,99 [$ 8,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

# 8. Pelican Voyager

Voyager är ännu ett öppet fall från Pelican på den här listan. Tack vare den utmärkta kvaliteten och den fantastiska designen kunde vi inte hålla ögonen på det.

Välsignad med fyrskiktsskyddet, har den alla egenskaperna i det bästa klara fallet. Till toppen av allt kommer den med bältesklämma och kickstand. Voyager finns i tre fina färger.

Pris:  $ 19,95 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 9. OtterBox SYMMETRY CLEAR SERIES

OtterBox symmetri klar serie klart fodral är bra på målet både när det gäller snygg design och hållbarhet. Konstruktionen med dubbla material gör den tillräckligt stark för att skydda din enhet från mindre droppar och avvärja repor.

Det högkvalitativa polykarbonatets yttre och syntetiska gummiinteriören gör det väldigt solid. Upphöjd fasad kant skyddar pekskärmen från grunden. Slutligen finns det 12 livfulla färger som låter dig välja en fantastisk kostym till din iPhone.

Pris: $ 39,95 [$ 16,88 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

# 10. Pelican Adventurer

Är du villig att gå några extra gårdar för att välja en av de finaste klara fallen? Pelican Adventurer kan vara ett utmärkt alternativ.

Det exceptionellt snygga utseendet tillsammans med de exakta utskärningarna hjälper den att göra en elegant matchning med din iPhone. Efter att ha testats i militärklass är det tillräckligt bra för att erbjuda nödvändigt skydd mot droppar. Det stötdämpande fodret förstärker dess livslängd. Pelican Adventurer transparent fodral kommer i fyra färger.

Pris: $ 22,19 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

Sammanfatta

Så välj ett av dessa fantastiska klara fodral för att pryda utseendet på din smartphone och erbjuda den skydd som behövs för att förbli skyddad från mindre droppar och fula repor. De extremt transparenta fodralet ger din enhet fullständig frihet att uttrycka sin elegans utan hinder. Med tillgången på ett antal vackra färger kan du enkelt välja en strålande matchning för din enhet. Vilken väljer du för att para ihop din smartphone? Har jag glömt att ta med några av dina favoritrader för iPhone 7 i den här listan? Se till att meddela oss namnet i kommentarerna nedan.

Du kanske vill titta på de bästa iPhone 7 kickstandsfodral, bästa iPhone 7 bältesklämfodral och bästa iPhone 7 smala fodral. Dela gärna dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found