Blogg

Så här köper du ringsignaler på iPhone och iPad

Medan Apple innehåller en hel del ringsignaler på dina iOS-enheter kanske du vill gå utanför lådan. Ställ in låtar som matchar din eller den som ringer upp eller spelar din favoritlåt varje gång någon ringer. Det finns flera sätt att få nya ringsignaler, men det enklaste är via iTunes Store. Så, utan fördröjning, låt oss se hur du kan köpa ringsignaler på iPhone och iPad.

Hur man köper en iPhone-ringsignal från iTunes Store

 1. Starta appen Inställningar på din iPhone.
 2. Gå till Sounds & Haptics  och tryck på  Ringtone.
 3. Tryck på Tone Store eller så kan du också öppna iTunes Store- appen direkt .
 4. Nu kan du surfa och hitta en ringsignal efter eget val.
 5. Du kan trycka på valfritt alternativ för att förhandsgranska det. När du är markerad trycker du på priset på ringsignalen.
 6. I popup-fönstret väljer du antingen Välj Ange som standard ringsignal , Textton eller Tilldela en kontakt eller klicka på Klar om du inte har bestämt dig för hur du ställer in den.
 7. Nu kan du behöva ange ditt Apple ID- lösenord för att slutföra ditt köp.

När nedladdningen är klar visas den på din ringsignallista. Gå nu till Inställningar → Ljud & Haptik → Ringsignal → hitta en nedladdad ton och ställ in köpt ringsignal på iPhone.

Och medan du är där kan du också ställa in en anpassad vibrationsvarning! Klicka på Vibration i avsnittet Ringtone och välj bland alternativen. Eller ännu bättre, skapa en ny genom att trycka på Skapa ny vibration.

Obs! Om du inte gillade erbjudandena i iTunes Store, kolla in dessa fantastiska ringsignalappar från tredje part som du kan köpa på iPhone med fler alternativ.

Loggar ut 

Medan standard ringsignalen för iPhone är ganska imponerande har den blivit för bekant. Och med iPhones allvarliga närvaro är det svårt att räkna ut om din telefon ringer eller någon annans.

Så att byta melodi med en anpassad är en logisk lösning. Nämn i kommentarerna nedan om den här handledningen var till hjälp för dig och om du vill att vi ska göra fler handledning.

Under tiden, här är några andra artiklar som du kan tycka om:

 • Hur man gör ett röstmeddelande till iPhone-ringsignal
 • Ställ in Song som iPhone-ringsignal utan iTunes eller dator 
 • iPhone ringer inte när den är låst? Fixa det nu!
 • Så här ställer du in en anpassad alarmton på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found