Blogg

Bästa iPhone 5, 5 och SE bältesklämfodral 2021

En bältesklämma är ett fantastiskt verktyg när du inte gillar att ha en stor smartphone i fickorna. Jag menar att iPhone 4 och 4S var okej, men iPhone 5 / 5s ändrar ekvationerna: den är bekvämt stor för användning men inte så att den bärs i fickorna. Och jag är inte heller ett fan av att bära runt smarttelefonen i ena handen (se även: bästa iPhone SE-fodral för bältesklämma.)

Så bältesklämmor, som du kanske har gissat, visar sig vara den perfekta lösningen. Att ta en kort titt på marknaden avslöjade några framstående kandidater för iPhone 5 / 5s-fodral med bältesklämma, som också är kompatibla med den senaste iPhone SE. Så dyk in:

# 1. Ptuna

Vill du inte att din iPhone ska bli offer för brutala stötar? Välj ut Ptuna för att erbjuda din extra skydd av din smartphone.

Den har en mycket hållbar profil som kan sprida stötar och till och med hålla skrapan på armlängden. Den perfekta blandningen av tuff PC-yttre skal och mjukt silikon inre skal har gett det den välbehövliga kraften för att hålla din enhet skyddad.

Det inbyggda skärmskyddet fungerar som en pålitlig försvarare för pekskärmen. Det är inte allt; höljet roterar upp till 360 grader för att säkerställa maximal komfort.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

RELATERADE: Bästa iPhone SE 2020-bältesklämfodral

# 2. Debin

Om ärendet från Ptuna såg skrymmande ut för dig, kommer detta anständiga fall från Debin säkert att imponera på dig. Det är mer som en påse än ett fodral. Det har bältesöglor på baksidan genom vilka du kan passera ditt bälte och ha din iPhone 5 / 5s eller iPhone SE i midjan. Väskan kommer med standard premium svart läder.

USP: Mjukt innerfoder

Kolla in på Amazon

# 3. OtterBox Defender-serien

OtterBox behöver ingen introduktion. Defender-serien kommer ofta upp på vår radar, och den med bältesklämman är det fall du kommer att älska om du vill skydda din iPhone 5 / 5s smart. Tre lager hölje säkerställer att dina enheter har en pålitlig skydd mot droppar.

Till skillnad från Griffins Survivor-fall är det här fallet inte så skrymmande. Detta skulle vara ett utmärkt val för smarta iPhone-användare.

USP: Tre lager skydd

Kolla in på Amazon

# 4. Resväska

Resväska är ett av de märken som är blindt pålitliga när det gäller produktens kvalitet. Detta fodral för iPhone 5 / 5s och iPhone SE är inte annorlunda. Materialet är tillräckligt starkt för att motstå normala fall och regelbundet slitage.

Den har också ett klämhölster som kan användas för att fixa din iPhone på bältet. Slutligen kan du välja detta solida fodral i tre färger som svart, blå / svart och rosa / grå.

USP: Robust design med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 5. Aduro

Aduro levereras med den utmärkta konstruktionen som ger en smart skydd för din smartphone. Den gummerade utsidan gör det inte bara möjligt att sprida stötar utan också mycket förbättrat grepp. Det här är precis vad du vill ha för att din enhet ska vara säker i din handflata.

Höljet har en säkrare låsmekanism för att hålla din iPhone perfekt på plats. Med det inbyggda kickstanden har du flera betraktningsvinklar. För att vara mer exakt kan du placera din smartphone både vertikalt och horisontellt för att njuta av handsfree-samtal i fullfjädrad form.

USP: Säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

# 6. Yuzihan

Yuzihan-fodral är kända för sina läderfodral av ultrahög kvalitet, och den här är speciellt för en bekväm och kuddig upplevelse. Den har en enkel design och passar din smartphone med ett tunt fodral på. Bältesklämma och ögla låter dig säkert klämma på / av bältet.

Med magnetisk förslutning kan du stänga fodralet stadigt, medan den mjuka inredningen säkerställer att din enhet har den extra skärmen för att hålla bort repor och även tåla stötar.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

# 7. MyNetDeals

Om enkelhet och hög kvalitet är det som tilltalar dig mest, bör du behålla MyNetDeals. Den är snyggt utformad och har synliga sömmar som ger den ett klassiskt utseende.

Mjukt fodrad interiör spelar en stor roll för att hjälpa till att absorbera stötar. Dessutom kan det också avvärja repor. Så din iPhone kommer att njuta av sin komfort.

Med den magnetiska förslutningen kan du fästa fodralet stadigt. Med flera bältesöglor har du den väsentliga flexibiliteten för att hålla enheten säker.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

# 8. Eagle Case Line

Eagle Case Line är ett robust kraftigt fodral som erbjuder ett komplett försvar för din smartphone även från otäcka fall. Väskan levereras med 360-graders roterande bältesklämvridning, vilket möjliggör flera positioner och gör det också till en perfekt tillgång för utomhusaktiviteter.

Kombinationen av hårt polykarbonat och mjuk TPU har gjort den extremt hållbar. Och med det inbyggda skärmskyddet ombord har pekskärmen på din smartphone det nödvändiga skyddet från grunden.

USP: 360-graders vridbar bältesklämma

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Efter att ha tittat på alla ovanstående fall kanske du ville ha valt ett lämpligt alternativ för din smartphone. Vilken är den och vilka funktioner har du gillat i den? Låt oss veta din värdefulla feedback i kommentarerna.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 5 / 5s och iPhone SE-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 5 / 5s och iPhone SE
  • Bästa iPhone 5 / 5s och iPhone SE läderfodral
  • Bästa iPhone 5 / 5s och iPhone SE Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found