Blogg

Bästa iPhone 7 trådlösa laddningsfodral 2021

Häromdagen hittade jag en av mina vänner som skryter om den trådlösa laddningstekniken på sin Android-telefon. Jag var som "Om bara iPhone hade den här funktionen förr än senare." Enas, det trådbundna laddningssystemet är fortfarande mer kompetent (på något sätt eller det andra,) men det känns lite konstigt när du ser alla andra flagga något nytt även på en billigare enhet. Släpp besvikelsen och prova ett av dessa bästa iPhone 7 trådlösa laddningsfodral för att ladda din enhet bekvämare.

Flera kvaliteter gör att dessa trådlösa mottagarfodral för iPhone 7-klass är isär. De är ganska smala och kompakta, de passar elegant med smarttelefonen. Förutom att ladda din enhet snabbt och säkrare, kan de tillhandahålla den nödvändiga skyddet mot fall. Utan att göra så mycket, låt oss dyka in för att utforska iPhone 7 trådlösa mottagarfodral och välja det lämpligaste valet för din smartphone!

1. Antye

Den enda kvalitet som du omedelbart skulle märka i Antye är den imponerande uppbyggnaden. Tillverkad av finaste plast, det är robust nog att slå ner stötar och motstå repor. Den matta ytan pryder inte bara sitt utseende utan erbjuder också förbättrat grepp.

Inbyggd trådlös laddningsmottagare kan ge en effektiv laddningslösning. Den flexibla Lightning-kontakten gör att du enkelt kan synkronisera och ladda din enhet. Tillgången på fyra färgalternativ hjälper dig att välja rätt färg för din smartphone.

USP: Flexibel blixtanslutning

Kolla in på Amazon

2. Mophie Juice Pack

Om du är ute efter den mest effektiva trådlösa laddningslösningen för din iPhone 7, bör du inte missa Mophie Juice Pack. Eftersom du är QI och andra trådlösa laddningstekniker kan du ladda din enhet med snabb hastighet. Med 2525mAh-batteriet ger det massor av extra ström till din enhet.

LED-indikatorn på baksidan låter dig veta strömstatus. Det gummerade interiören stärker konstruktionen och hjälper också till att absorbera stötar. Fem färgalternativ ger dig en stor chans att välja den passande matchningen för din smartphone.

USP: Oöverträffad effektivitet

Kolla in på Amazon

3. MobilePal

Ge din iPhone ett ultratunnt trådlöst fodral som är en fantastisk blandning av imponerande design och effektivitet. Det genomskinliga fodralet gör att din smartphone kan avslöja sin klass. Kristallklar stötfångare förstärker inte bara konstruktionen utan gör den också mer skyddande.

De förstärkta hörnen och den upphöjda läppen säkerställer att din enhet har det väsentliga skyddet mot droppar. Laddningshastigheten 1A är anständig. Detta klara trådlösa fodral finns i sju färgalternativ.

USP: Kristallklar stötfångare

Kolla in på Amazon

4. hanede

Hanede trådlösa laddningsfodral pryder en ultratunn design som sitter perfekt på din iPhone. Väskan levereras med ett överlägset TI QI trådlöst mottagarmodulchip som gör det möjligt att ladda din enhet snabbt. Det finns också en löstagbar Lightning-kontakt som låter dig starta din enhet traditionellt.

Det inkluderar också trådlös laddningsplatta tillsammans med köpet av fodralet. Du kan lita på att den skyddar din enhet från mindre fall och motstår repor. Dessutom finns fodralet i två attraktiva färgvarianter.

USP: Trådlös laddningsplatta ingår

Kolla in på Amazon

5. Antye

Ytterligare en från Antye säkrar sin plats på listan över de bästa iPhone 7 trådlösa laddningsfodralet. Den här är något annorlunda än den vi nämnde ovan. Den betydande skillnaden är i designen. Till skillnad från den ovan är den här lite mer blank och ser ganska elegant ut.

Bortsett från det är de flesta funktioner liknande, inklusive skydd, laddning och säkerhet. Bortsett från bara svart färg finns också ett ljust och fast rött färgfodral.

USP: blank yta

Kolla in på Amazon

6. JinQiu

Om du inte har en trådlös laddningsplatta, här är ett komplett paket för din iPhone 7. JinQiu har skapat ett fodral för att få trådlös laddningsfunktion till iPhone 7. Dessutom kommer den med en trådlös laddningsplatta. Du behöver inte köpa dem båda separat.

Utöver trådlös laddningsfunktion skyddar skalet också din iPhone 7 från vanliga fall, stötar, damm och smuts. Dessutom innehåller den tillräckligt med säkerhetsfunktioner för att skydda batteriet från överladdning och överhettning.

USP: Trådlös laddningsplatta ingår

Kolla in på Amazon

7. ANGELIOX

Angeliox-fodralet har ett elegant och professionellt utseende tillsammans med att lägga till trådlös laddningsfunktion till iPhone 7. Dessutom skyddar den effektivt enheten från fall och stötar och låter inte stöten skada din enhet.

Fodralet har också en blixtkontakt, som kan användas för att ladda iPhone traditionellt. Blixtporten stöder dock inte synkronisering av telefonen med PC eller Mac. Slutligen finns det inga färgval att göra, förutom svart som standard.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

8. Gorilla-prylar

Detta trådlösa fodral har en blank rygg och precis tillräckligt med utrymme på baksidan för att flagga med Apple-logotypen. Stötfångarkanterna är något upphöjda för att skydda skärmen och kameraglaset från att repa på ytan.

Förutom att lägga till trådlösa funktioner, gör blixtporten längst ner i fodralet också att du kan synkronisera din enhet med PC eller Mac utan att behöva ta bort den. Slutligen finns det också två färgalternativ.

USP: Ladda och synkronisera utan att ta bort ärendet

Kolla in på Amazon

9. Nillkin Magic Case-serien

Detta eleganta fodral från Nillkin Magic Case-serien är mycket effektivt för att erbjuda en säker laddningslösning till din enhet. Tillverkad med kvalitetsmaterial kan den ge det nödvändiga skyddet till din enhet från fall.

Toppad av den mjuka strukturerade ytan erbjuder det ett förbättrat grepp som förhindrar glidning. Tack vare de inbyggda magneterna är den kompatibel med magnethållaren. Dessutom finns den i åtta charmiga färgalternativ.

USP: Mjuk texturerad yta

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Ditt val?

Så, vilket av dessa trådlösa laddningsmottagarfodral har charmat din iPhone? Jag antar att det är den som ser ganska tunn ut och gör ett utmärkt par med enheten; förutom att ge en pålitlig laddningslösning. Eller är det den som är lite mer skyddande? Jag skulle gärna veta din favoritval i kommentarerna nedan.

Du vill titta på:

  • Bästa iPhone 7-fodral
  • Bästa iPhone 7 läderfodral
  • iPhone 7 Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 7 Folio-fodral