Blogg

Bästa kalligrafiappar för iPhone och iPad 2021

Kalligrafi är en konst av dekorativ handskrift eller bokstäver gjord med en penna eller en pensel. Mestadels visar en konstnär sin talang på en duk. Med utvecklad teknik, särskilt med iPhone och iPad, kan samma upplevelse och output uppnås snabbt utan att använda en duk. Det finns bästa kalligrafiappar för iPhone och iPad som minskar bördan med att ha olika fysiska borstar, färger och en duk.

1. Adobe Illustrator Draw

Ytterligare en från Adobe på listan över de bästa kalligrafiappen för iPhone och iPad. Detta kan verkligen betecknas som en av de bästa på listan. Det beror på att den har allt du behöver för att skriva dina tankar på det mest kreativa sätt du kan. Lager, borstar, torra och våta borstar, penseldrag och mycket mer. Appen är nästan perfekt för alla. Du kommer aldrig att sakna din pappersduk igen.

Precis som den ovan från Adobe är det också gratis, men det finns ett valfritt köp i appen som du kan överväga för extra lagring om du använder Adobe Creative Cloud.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis med valfritt köp i appen

Ladda ner

2. Adobe Photoshop Sketch

Adobe Photoshop kräver ingen introduktion när det gäller att designa programvara och appar. Den här Sketching-appen från företaget har allt du behöver. Med 24 inbyggda borstar får du den som passar din fantasi. Förutom det kan storlekstryck som du kan ändra storlek ha upp till 8K utskriftsstorlek.

Om 24 borstar inte räcker för dig kan du importera tusentals andra från Photoshop till Sketch. Av de många funktionerna är en som kommer att vara till nytta näten för att anpassa din konst som du vill. Appen är perfekt för både nybörjare och proffs.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis med valfritt köp i appen

Ladda ner

3. Paper från WeTransfer

Denna app är perfekt för personer som nyligen har börjat lära sig kalligrafi och behöver göra grundläggande övning. Den har fem alternativ, penna, penna, pensel och två andra för att prova på kalligrafi. Du kan också ändra färgen på din konst och till och med spara den för att dela med andra. Eftersom det är mer av en grundläggande app har den inte för många snygga funktioner.

Att vara användarvänlig och okomplicerad betyder inte att det inte är värt. Pro-versionen av appen betalas, och med det finns det många användbara verktyg som proffs kan använda.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iTouch

Pris: Gratis med köp i appen för att låsa upp Pro-versionen

Ladda ner

4. Tayasui-skisser

Som namnet förklarar är det en app för att skissa teckningar, bilder och mycket mer. Med olika typer av pennor och pennborstar kan du också prova på denna app för kalligrafi. Appen erbjuder skiktning, export som PNG, export som PSD, fläckverktyg, linjal och mycket mer.

Appen är gratis, men några imponerande funktioner behöver pengar. Betalda verktyg inkluderar lager, Stylus-tryckstöd, Olivias målarbok och några andra. Sammantaget är den här appen definitivt värt att prova.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis med valfritt köp i appen

Ladda ner

5. Skapa

Procreate är en Apple Design Award-vinnande app tillsammans med att vinna titeln App Store Essential. Den har funktioner som kan passa nybörjare eller en världsberömd artist. Det ger skiss, teckning, kalligrafi, abstrakt målning och mycket mer till hands.

Med tanke på de funktioner den kan skryta med är den exklusivt tillgänglig för iPad; en iPhone och iPod touch har inte de funktioner som appen erbjuder.

När vi pratar om iPad-kompatibiliteten är appen optimerad speciellt för iPad Pro och Apple Pencil. Det ger säkert en världsupplevelse när du kalligraferar den digitala duken i den här appen.

Kompatibilitet: endast iPad

Pris: $ 9,99

Ladda ner

6. Kalligrafi Penmanship

Som namnet antyder är den här appen enbart gjord för kalligrafer för att visa upp sin talang med hjälp av sin iPhone- och iPad-skärm. Appen stöder fingerberöring men fungerar bäst med Apple Pencil, eftersom den kan känna trycket och utforma slaget därefter.

Det finns olika typer av borstar, och du kan välja tjocklek på var och en för att få det perfekta slaget.

Du kan också anpassa färgen för att passa ditt humör. Slutligen är appen gratis i tre dagar från den dag du öppnar appen. Därefter måste du köpa den betalda versionen för att använda den vidare.

Kompatibilitet: endast iPad

Pris: Gratis i tre dagar och sedan 2,99 dollar för hela versionen

Ladda ner

7. Inspirera Pro

Uppdelat i 15 uppsättningar, det finns 150 olika borstar att välja mellan. Utöver det kan du använda alla dessa borstar som våta, torra eller som radergummi. Det finns mer än 20 olika anpassningar för penseldrag som gör din kalligrafiupplevelse härlig.

Det bästa är att penseldragen spelas in som en video som du kan använda för att visa upp på dina sociala medier.

Dessa funktioner är bara höjdpunkten i appen, och den har mycket mer än detta. Appen är inte gratis, men med tanke på de funktioner den erbjuder är priset helt motiverat. Slutligen är appen endast kompatibel med iPad.

Kompatibilitet: endast iPad

Pris: $ 9,99

Ladda ner

8. Amaziograph

Amaziograph är mer en konstritningsapp och inte bara för kalligrafi. Men med olika borstar tillsammans med anpassningsalternativ som slagbredd, opacitet och mjukhet; den kan användas effektivt för kalligrafi. Bortsett från detta kan den stödja dukstorlek upp till 4096 * 4096, vilket hjälper dig att skriva ut din konst i olika storlekar.

Appen låter dig exportera din ritning i JPG- och PNG-format tillsammans med ett särskilt Amaziograph-format som du kan dela med andra användare av denna app. Slutligen kostar appen bara en dollar, vilket gör den perfekt för nybörjare.

Kompatibilitet: endast iPad

Pris: $ 0,99

Ladda ner

9. Kalligrafi HD

Calligraphy HD är en enkel, lättanvänd och minimalistisk app med tillräckligt med funktioner för att komma igång med kalligrafi. Den har fyra olika borstar, och du kan anpassa deras tjocklek efter dina önskemål. Förutom det kan du också ha en våt borste för att prova händerna på den. Du kan också välja olika färger enligt dina behov.

Appen är gratis, men om du behöver låsa upp fler verktyg kan du överväga att låsa upp hela versionen genom att betala några dollar.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: Gratis vid köp i appen för att låsa upp hela versionen

Ladda ner

10. Skissklubben

Oavsett om du är nybörjare eller proffs har Sketch Club allt för att du ska bli kär i det. Den stöder lager med konfigurerbara blandningsalternativ, lagerfilter, PSD-filstöd och mycket mer. Appen har också stöd för Apple Pencil och till och med Bluetooth-stylus från tredje part. Med alla dessa funktioner kommer kalligrafikonst att ge dig en upplevelse som aldrig tidigare.

Dessa är en handfull funktioner ur den enorma listan med funktioner som Sketch Club erbjuder. Liksom den ovan är det här inte gratis. Jämfört är det ganska ekonomiskt från det ovanstående.

Kompatibilitet: iPhone, iPad och iPod Touch

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt, kompis!

Loggar ut…

Kalligrafi kan läras över tid, och det behöver mycket övning tillsammans med ett berg av tålamod. Framför allt är det en konst som inte kan läras grundligt; det är mer en tankeprocess som konstnären behöver lägga ner på duken. Med detta sagt är det dags för adjö, och vi kommer tillbaka igen med ytterligare ett utmärkt inlägg.

Du kanske också vill hänvisa:

  • Bästa Doodle-appar för iPhone och iPad
  • PicSketch-appen för iPhone / iPad skapar vackra, realistiska pennskisser från foton
  • De bästa iPad-apparna för artister
  • Bästa stylus för iPad och iPhone

Vilken app gillade du mest av listan? Dela din feedback med oss ​​i kommentarerna.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found