Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s vattentäta fodral 2021

Om det finns ett vattentätt fodral för iPhone 5s, skulle TouchID-fingeravtryckssensorn fungera under vattnet? Även om det gjorde det, hur ofta skulle du använda din iPhone i kraftigt regn eller i poolen? Tydligen har ingen rätt svar men företag gör redan vattentäta fodral för iPhone 5s. Några av dem säljer bara vattentäta fodral tillverkade för iPhone 5 med reviderad kompatibilitet (iPhone 5 och 5s har liknande designspecifikationer).

1. Griffins iPhone 5 / 5s vattentätt skal

Även om det inte är ett vattentätt fodral till iPhone 5s, är det här vattentäta fodralet till en smartphone som ser exakt ut som en iPhone 5. Åh ja, vi pratar om iPhone 5s.

Webbplatsen nämner snabbt att det vattentäta fodralet inte låter TouchID fungera men de är roliga nog för att notera att ”vi tror att antalet gånger du vill köpa låtar från iTunes när du är ute i mitt i regnet är ganska begränsat. ”

USP: P68-betyg

Kolla in på Amazon

2. Otterbox Preserver Series

Otterbox Preserver-serie är specialbyggd för iPhone 5s. Från de tidiga designen och bilderna ser det ut som om det finns ett bubbel yttre skal över TouchID-hemknappen. Precis som de andra serierna (till exempel Defender) är Preserver mycket mer än vattentät. Det är också stötsäkert.

Preserver-specifikationsbladet säger "Ohindrad användning av alla enhetsfunktioner och funktioner genom fodralet" men vi har våra reservationer. TouchID kommer sannolikt inte att fungera när du är i vattnet.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

3. LifeProof FRĒ-serien

Jag är ett stort fan av LifeProof FRĒ-seriens vattentäta fodral. De är lätt en av de bästa i branschen.

När vi pratar om designen ser det här fodralet ganska kompakt ut och passar perfekt runt iPhone 5 / 5s / SE. Med IP68-klassning kan fodralet skydda din smartphone upp till 2 meter djupt i vatten under en timme.

Det kan också överleva droppar från 6,6 '/ 2m. Tack vare det inbyggda skärmskyddet kan det skydda pekskärmen mot repor. Dessutom kommer FRĒ-serien i flera färger.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

4. SPIDERCASE

SPIDERCASE är en sportig stötsäker design och är ett av de finaste vattentäta fodralet för iPhone 5 / 5S / SE. IP68-vattentätheten garanterar att din smartphone har ett tillförlitligt skydd mot vatten.

Det skyddande skärmskyddet ger bättre tittarupplevelse och låter dig använda din smartphone bekvämt.

Med den tydliga ryggen fortsätter iPhone att visa upp sin design. Slutligen kommer SPIDERCASE vattentätt lock i två färger som vit och kricka / klar.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

5. iThrough

iThrough är helt enkelt ett fint vattentätt fodral som klarar din uppgift med god effekt. Bortsett från att skydda din smartphone upp till 2 meter djupt i vatten, levererar fodralet också militärt försvar. Så din iPhone har skydd runt om.

Tack vare det gummerade höljet passar locket snyggt och ger också halkskydd. De uttalade knapparna är lätta att trycka på och skärmskyddet ger hög klarhet. Dessutom finns iThrough i flera attraktiva färgalternativ som varmrött, grönt, lila och mer.

USP: Halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

Så det här är mina vattentäta fodral för iPhone 5!

Din bästa satsning?

Det är dags att dela dina tankar om ditt vattentäta favoritfodral till iPhone 5. Berätta gärna om några av de andra imponerande omslag som är värda att inkludera i ovanstående sammanfattning.

Ta en titt på nedanstående inlägg också:

  • Bästa iPhone 5 / 5s fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 5 / 5s
  • Bästa iPhone 5 / 5s tunna fodral

Din pålitliga vattentäta fodral tillverkare för iPhone och varför? Skjut dina åsikter i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found