Blogg

Bästa iPhone 6s Plus skärmskydd i härdat glas 2021

Ett skärmskydd fungerar som den första försvarslinjen för din smartphone. Oavsett om det motverkar brutala repor eller förhindrar fingeravtryck, de fungerar som ett måste för den känsliga pekskärmen. Med tanke på hur viktigt det är att hålla pekskärmen skyddad har vi sammanställt en prisvärd lista över de bästa iPhone 6s Plus skärmskydd i härdat glas.

1. Maxboost

Maxboost är varje tum det bästa skärmskyddet, som syftar till inget annat än att skydda din iPhone från repor, höga slag, skrapor och stötar. Med bara 0,2 mm tjocklek är den otroligt tunn.

De rundade kanterna förbättrar kompatibiliteten maximalt utan att kompromissa med användarupplevelsen. Beröringar är att säga att när du installerar omslaget på din 5,5 ″ skärm, kommer retina HD-skärmen att fortsätta att väva magi som vanligt. Genom att förhindra fingeravtryck kan den behålla sin känslighet länge.

USP: 99% pekskärmsnoggrannhet

Kolla in på Amazon

2. Supershieldz

Vår lista över skärmskydd i härdat glas är ofullständig utan Supershieldz-produkter. Detta paket med två skärmskydd är för din iPhone 6s Plus för att skydda skärmen från repor. Det bubbelfria skärmskyddet är tillverkat av härdat glas av högsta kvalitet, som har 100% bubbelfritt lim. Detta säkerställer snabb och enkel installation och lämnar inga rester när du drar av filmen.

Supershieldz har tillverkat detta 0,3 mm glasskärmskydd med 9H hårdhet, som håller repor borta och tar bort fingeravtryck. Få 99,99% HD-klarhet och upplev original touchupplevelse när du använder din premiumenhet.

USP: 99,99% HD-klarhet

Kolla in på Amazon

3. amFilm

Det som sticker ut för amFilm skärmskydd i härdat glas är 0,3 mm tjocklek. Det ligger perfekt på din enhetsskärm och erbjuder 99,9% transparens.

9H-hårdheten ytterligare förstärkt av oleofob beläggning hjälper det att skydda enhetens skärm från grunden. Eftersom det är extremt känsligt för beröring kommer du att ha en fantastisk tid att använda 3D Touch på din iPhone 6s Plus. Det högkvalitativa materialet är den verkliga hemligheten bakom att det är mycket hållbart.

USP: Naturlig tittarupplevelse

Kolla in på Amazon

4. JETech

JETech skärmskydd kommer med förstklassig hårdhet som gör det svårare än en kniv. Den är konstruerad med högkvalitativt härdat glas; den är gjord för att skydda din iPhones skärm från alla fula repor.

Skärmskyddet är enkelt att installera och lämnar inga rester kvar. Den är 0,33 mm tjock och ger hög genomskinlighet för att säkerställa att du har optimal tittarupplevelse. Du kan helt lita på att den behåller sin höga känslighet länge.

USP: 0,33 mm premium härdat glas

Kolla in på Amazon

5. Witkeen

I sin iPhone 6s-serie introducerade Apple 3D Touch-funktionen, som gör att du snabbt kan komma åt vissa funktioner. När du köper ett skärmskydd, se till att det är 3D Touch-kompatibelt. Witkeen ger ett högkvalitativt skärmskydd av härdat glas till din iPhone 6s Plus.

För att göra det lyhört har Witkeen skapat ett ultratunt skärmskydd som mäter bara 0,33 mm tjocklek. När du interagerar med din smartphone kommer du aldrig att känna att det finns ett tunt lager av skydd mellan fingrarna och skärmen.

USP: Mycket lyhörd film

Kolla in på Amazon

6. ÖVERSIKT

UPPERCASE DuraGlass har färdigställts med förstklassigt härdat glasmaterial som ger det tillräckligt med styrka för att motstå otäcka repor och hålla länge. Toppad av branschledande hårdhet, erbjuder den önskat skydd till din iPhones pekskärm.

Oleofob beläggning förstärker dess konstruktion för att enkelt bekämpa svär, smuts och damm. Med hög transparens och lyhördhet klarar den uppgiften beundransvärt.

USP: 10H hårdhet

Kolla in på Amazon

7. iCarez

Det enda jag gillar mycket i iCarez skärmskydd är den höga känsligheten. Den levereras med 2,5D rundade kanter som hjälper skärmskyddet att skydda helskärmen. 9H-hårdheten gör det reptåligt. Högupplöst transparens förbättrar användarupplevelsen. Eftersom det är helt bubbelfritt kan du enkelt installera och ta bort det. Slutligen låter det inte svett eller smuts skada visningen och känsligheten.

USP: Torr applicering

Kolla in på Amazon

8. AKWOX

AKWOX skärmskydd uppskattas för sin extrema hårdhet. De två skärmskydden i detta enda paket har 9H hårdhet. Skärmskyddet i härdat glas erbjuder ett långvarigt skydd. Dess 99,99% HD-klarhet och pekskärmsnoggrannhet är anmärkningsvärt eftersom du får hög respons och transparens medan du använder din iPhone 6s Plus.

Utan extern hjälp kan du installera skärmskyddet på telefonens skärm. Filmen minskar damm, olja och fingeravtrycksfläckar avsevärt.

USP: Extrem hårdhet

Kolla in på Amazon

9. Mr Shield

Mr.Shield är ett populärt namn i världen av pekskärmsskydd. Detta skärmskydd i härdat glas är för iPhone 6s Plus. Din telefons pekskärm är skyddad från repor och kraftiga droppar eftersom filmen är gjord av HD-klart ballistiskt glas.

Mr.Shield ger dig exakt laserskuret härdat glas med rundade kanter. Du kommer att njuta av 99,99% HD-klarhet och pekskärmsnoggrannhet. Skyddets böjda kanter tillåter inte att det täcker 100% av telefonens pekskärm.

USP: Laserskuren precision

Kolla in på Amazon

10. NEARPOW

NEARPOW har tillverkat 0,26 mm skärmskydd i härdat glas för din iPhone 6s Plus. Med sin 2,5D runda kant har den här produkten skild sig ut som en exakt klippt film för din iPhone-skärm. Den runda kanten ger dig en behaglig handtagskänsla.

Det är extremt enkelt för alla användare att installera detta skärmskydd; ett enda tryck räcker för att du ska kunna använda filmen på din iPhone. Dess runda kanter fästs automatiskt på skärmen utan krångel och bubbla.

USP: Hög pekskärmsnoggrannhet

Kolla in på Amazon

Avslutar

Vilket skärmskydd i härdat glas kommer att installeras på din iPhone 6 / 6s Plus? Låt oss veta dess namn och kvaliteten som har förseglat affären åt dig. De egenskaper som jag gillar i dessa toppskärmar av härdat glas är branschledande hårdhet, hög transparens och lyhördhet. Dessutom kan de hålla bort svett och fingeravtryck.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus Bumperfodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found