Blogg

Bästa iPad Pro-ritningsappar 2021

Det finns förmodligen inget så kreativt som att rita, skissa, måla. Barn som har lust att rita, skissa och måla måste uppmuntras så mycket som möjligt för att fortsätta. Det här är en av de coolaste sakerna med människor: vår kreativitet. Med teknik som hjälper oss att vara mer kreativa i vårt liv hittar du dussintals fantastiska iPad Pro-ritappar för barn. Vi försökte begränsa till fem av de bästa ritapparna på iPad (för barn). Kolla in och berätta om dina favoriter också:

1. Pigment

Om du letar efter en ritapp för att stärka dina barns kreativitet, skulle Pigment vara ett förstklassigt alternativ. Med konstnärliga verktyg hjälper det barnen att få fram sin kreativitet. Det finns 11 färgverktyg som, airbrush, blekning, blomning, akvarell, metallborste som gör teckningen rolig.

Den stöder både Apple Pencil och stylus från tredje part. Eftersom det automatiskt justerar tryck, riktning och slagstorlek med Apple Pencil, kommer ditt barn att älska att klottra. Den enorma konstsamlingen med mer än 1400 demonstrationer erbjuder den vägledning som behövs för hur man skapar fantastiska klotter.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Autodesk SketchBook

Den här är en utklipp för de människor som vill ha ett komplett paket. Den största höjdpunkten i Autodesk SketchBook är den omfattande samlingen med över 170 penslar som gör att du kan rita underbara konst. Det andra anmärkningsvärda med det är att du kan anpassa dina favoritborstar i linje med dina krav.

Det snabba UI-läget gör att du snabbt kan komma åt verktyg. Eftersom det har optimerats för att fungera med den dominerande iPad Pro och Apple Pencil kommer du att kunna skapa en professionell design. Genom köp i appen kommer du att låsa upp proverktyg för att göra den här appen ännu mer dödlig.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Adobe Photoshop Sketch

Ta din kreativitet till en helt ny nivå med denna fantastiska ritapp. Den har en enorm samling pennor, markörer, borstar för att låta dig dekorera din design obefläckat. Med den kan du skapa en fantastisk akvarellmålning. Det låter dig lägga till flera bilder och rita lager för att göra det extremt bekvämt att slå samman eller förvandla dem.

Det finns 14 verktyg av hög kvalitet som låter dig justera opacitet, färg, storlek med precision. För att göra uppgiften lite enklare, ordna dina favoritverktyg och färger i verktygsfältet. Ännu bättre stöder den flera pennor som Adonit, Wacom, Pencil by 53 och Apple Pencil.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Ritdisk

"Drawing Desk" har utformats för att underhålla alla grupper av människor. Den har fyra lägen som barn skrivbord, skiss skrivbord, dubbel skrivbord och foto skrivbord. Barn skrivbord gör att barn kan rita bekvämt med klistermärken, stämplar samt flera effekter.

Med skissbordet kan du rita med den kreativa borsten, akvarell, penna. Levande pensel- och strokeeffekter gör att du kan förbättra kvaliteten på dina foton. Tack vare 3D-borstar, färgpallar och stämplar gör det klotter som en utmärkt upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Magic Doodle: Movie Color & Draw

Magic Doodle gör doodling till en absolut glädje för små barn. Med stöd från 20 borstar som regnbåge, fyrverkerier, neon, krita borste, ger det fler alternativ och den bekvämlighet som behövs för att rita elegant. Penselstorlek och färg justeras automatiskt för att göra ritningen enklare.

Den har videoläge för att låta föräldrar kolla hur barnet skapade klotter. Barn kan enkelt importera familjebilder för att rita vackert och föra sin kreativitet framåt. Det inbyggda galleriet lagrar alla ritningsbilder samt ritprocedurer. Därför kan du börja från var du lämnade.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Tayasui-skisser

Verktyg av högsta kvalitet är en av de viktigaste hemligheterna för imponerande ritning. Tayasui Sketches, med 20 mycket användarvänliga verktyg, är en idealisk app för att skissa bedårande teckning. Akvarellens våta borstar och borstredigerare och färgpipa ger den avgörande kanten att rita.

Med stöd för tryckpennan gör det att din ritning blir en fantastisk upplevelse när du upptäcker mer innovativa borstar när du använder Apple Pencil. Det låter dig ordna dina ritningar i mappar som du kan anpassa efter dina behov.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

7. Grafik

Grafiken kan vara en av de dyraste ritapparna men den har kvaliteten att leva upp till faktureringen. Det som sticker ut är samlingen av många överlägsna verktyg som låter dig rita fantastisk konst. De mycket effektiva borste- och pennaverktygen gör att du kan rita felfritt.

Med hjälp av flera lager kan du perfekt dra ut även invecklade mönster. Det finns ett smart pennaverktyg för att skapa snygg form. Det är inte allt, textstödet i flera stil gör det möjligt för dig att försköna din text efter dina bästa önskemål.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

8. Inspire Pro

Jag är verkligen charmad av precisionen med vilken den här appen låter dig rita. Det spelar ingen roll om du har massor av erfarenhet eller vill ha ett bra grepp om att skapa en märkbar design, Inspire Pro passar perfekt dina behov. Ritningsappen har ett kolossalt bibliotek med ett antal borstar av högsta kvalitet som har delats in i olika uppsättningar.

Du kan använda alla borstar som våta, torra eller radera. Det finns 20 inställningar så att du kan anpassa penslarna. Ännu bättre, du kan skapa en duk i alla storlekar upp till 16K på din iPad Pro.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

9. ArtRage

Med ArtRage skulle ritningen komma naturligt för dig. Bedårande simulering av riktig färg på iPad ökar inte bara användarupplevelsen utan ökar också kvaliteten på ritningen. Försedd med en rad praktiska verktyg som Google-penna, glitterrör, översvämningsfyllning, krita, hjälper det dig enormt att skapa utmärkt konst.

Med det nuvarande stödet kan du spara inställningar för att använda dem senare. Det finns massor av lager med Photoshop-standardblandningsläge, opacitet samt synlighetskontroller för att ge din ritning mördaren.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. Ritlåda gratis

Drawing Box Free är förmodligen den bästa vilseledande konstappen i butiken. Gränssnittet ser ut som om det är en barnapp (eller till och med mindre), men det är verkligen en utmärkt ritapp både för barn och tonåringar. Den gratis versionen av den här appen har tillräckligt med verktyg och tillräckligt med utrymme för att du ska kunna skapa coola konstverk på iPad.

Fyll på det med många klistermärken och bilder för färgaktivitet, du har en mördare-app som håller ditt barn upptagen och arbetar med något kreativt. Drawing Box Free levereras med en IAP för ritlektioner också. Värt det.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Din Fav-app!

Jag vet att dessa iPad Pro Drawing-appar har imponerat på dig. Men vilken har fått maximal röst från dig? Finns det inte någon av dina favoritritningsappar i listan? Låt mig veta det i kommentarerna.

Du bör inte missa:

  • Bästa iPad Pro-appar för Apple Pencil
  • Videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Handskriftsappar för iPad
  • Bästa appar för fotoredigerare för iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found