Blogg

Bästa babynamnappar för iPhone och iPad 2020

Ditt barn börjar din värld igen. Det är nytt du med en baby du födde. Och sedan börjar din lycka. Att namnge ditt barn är det första steget du tar för att dela din glädje med världen. Med den bästa smarttelefonen i dina händer behöver du inte lita på någon person för att namnge din lilla ängel. Det är anledningen, vi har samlat några av de bästa apparna för babynamn för iPhone och iPad för att hjälpa dig att välja perfekta babynamn.

Att bo i en digital värld har sina fördelar, och en av dem använder de bästa iPhone- och iPad-apparna för att välja babynamn. Apparna har en repertoar med namn med ursprung, uttal, betydelse, popularitet, unikhet och mer. Det är en upplevelse en gång i livet för alla föräldrar, gör det oförglömligt med baby som heter iOS-appar.

Bästa iOS-appar som hjälper dig välja babynamn

# 1. Baby Namn av Schatzisoft

Babynamn av Schatzisoft ger dig ett rikt bibliotek med namn; det finns mer än 60 000 namn för pojkar och flickor i den här appen. Du kan välja vilket namn som helst för din bebis från appens anpassade sökfunktion, få resultaten efter trender, popularitet, delar av ett namn, ursprung etc.

Listan med namn innehåller också julnamn, säsongsnamn, starka namn, naturnamn och tusen andra listor som hjälper dig att välja babynamn. Medan du förväntar dig en bebis kan du använda den här appen för att skapa din favoritlista och sedan redigera och ordna om den listan.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. BabyName från Do Something Good

Hitta ett perfekt namn för din bebis genom att använda Do Something Good's BabyName. Denna app låter dig ansluta till din partner, som gärna vill gå med i ditt projekt att plocka upp ett vackert namn för barnet. Den här appen är utformad för upptagna par, som kan svepa genom babynamnkort tillsammans.

Om blivande mamma och pappa båda gillar samma namn är det en match och namnet läggs till i deras favoritlista. Ditt valda namn kommer att sparas i appen för alltid. Välj det bästa namnet från appens lista över 30 000 unika namn.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Babynamn av BabyCenter

BabyCenter har miljontals medlemmar som redan har använt den här appen och dess namngenerator. Du kan få de bästa namnidéerna för att göra hela namnet på babynamn roligt. När du börjar använda den här appen kommer dess artificiella intelligens att ge dig fler namn som du älskar.

Appen lär dig din stil; din smak för populära eller unika namn; din förkärlek för namnet betydelser och mer. Baserat på denna kunskap kommer appens skapare av babynamn att föreslå namn för ditt barn.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Babynamn‼ Av Sevenlogics, Inc.

Gör ditt barns namnupplevelse roligt och minnesvärt med Baby Names från Sevenlogics. Den här appen har mer än 30 000 namn med betydelse, uttal, kön och ursprung. När ditt barn växer upp bör han / hon känna till betydelsen av hans / hennes namn. Du kan kontrollera populariteten för vilket namn som helst för alla år tillbaka till 1880.

När du väl har fixat ett namn på ditt barn kan du dela det namnet med blivande föräldrar på Facebook eller via e-post. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är en kartvy över vilket namn som helst. Detta ger föräldrar klarhet om rätt betydelse av deras barns namn.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Babynamn av Winkpass

Denna app är utvecklad av hjärnorna, som redan har visat sin förmåga i iPregnant och iPeriod. Den enorma databasen med babynamn är helt gratis och du kan utforska mer än 25000 namn för ditt nyfödda barn. När du surfar genom databasen kan du lära dig innebörden bakom namnen.

Använd avsnittet Favoriter för att lägga till nya namn som du har plockat upp för din bebis. När du har sparat tillräckligt med namn för ditt barn kan du dela favoriterna via Facebook, Twitter, e-post och SMS. Denna övning hjälper dig att söka råd och rekommendationer från dina vänner och familjemedlemmar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Babynamn av Nametrix Premium

Babynamn av Nametrix Premium är verkligen otroligt. Det är en funktionsrik app som hjälper dig på många sätt att plocka upp det bästa namnet för din nyfödda. Du kan kontrollera rekommenderade namn baserat på favoriter markerade av föräldrar, som redan har plockat upp namn.

Du kan hitta kända namn efter land; med den här funktionen kan du filtrera de vanligaste namnen i ditt land. Du kan smidigt gå efter ett unikt namn för ditt underbara barn. Kontrollera också det 100-åriga popularitetsdiagrammet för varje namn.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 7. Perfekt Baby Namn Finder

Att bjuda in din partner för att hitta det perfekta babynamnet är den mest tillfredsställande upplevelsen i ditt liv. Perfect Baby Name Finder låter dig välja ett vackert namn till din baby tillsammans med din partner. I den här appen kan du svepa namn till höger och gilla dem.

Dela sedan din namnlista med din partner; appen har ett rikt bibliotek med namn inklusive 30000 pojke- och flicknamn. Listan är uppdelad enligt flera länder. Du kan dela ditt babynamn med din partner på iPhone i realtid. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är automatisk säkerhetskopiering till iCloud.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. CharliesNames

När du plockar upp ditt barns namn spelar ett antal bokstäver roll. CharliesNames hjälper dig att välja babynamn, som inte är längre än fem bokstäver. Ju mindre, desto bättre! Ett kort namn på ditt barn är lätt att uttala, och människor kan komma ihåg sådana namn.

Till skillnad från andra babynamnappar ger den här dig en lista med namn som passar ditt efternamn eller efternamn. När du har bläddrat i många namn kan du också bjuda in dina vänner, äldre barn, din familj och andra för att hjälpa dig välja ett babynamn.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är alla föräldrar!

Vad är ditt förslag?

Att namnge en bebis är ett av de mest emotionella och spännande ögonblicken i ditt liv. Tillsammans med din partner bestämmer du noggrant ett namn som ska kopplas till ditt barn under en livstid. Innan du registrerar ditt barns namn, använd en av de bästa iPhone- och iPad-apparna för att hjälpa till att plocka upp ett lämpligt namn.

Du skulle gärna kika på dessa inlägg också:

  • Bästa nedräkningsappar för iPhone och iPad
  • Roliga väderappar för iPhone och iPad
  • Bästa jobbjaktappar för iPhone och iPad
  • Bästa barnappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found